Bloodborne - ismét a PC-s verzióról pletykálnak

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 5.
  • Pletyka
Még idén április közepe felé bukkantak fel a pletykák több PlayStation-exkluzív cím PC-re költözéséről, amiket azután gyorsan cáfoltak is, hogy igazak lennének. Most egyes források mégis azt állítják, hogy lesz Bloodborne számítógépekre is.

Idén áprilisban forgatta meg a kést kellemesen a francia Amazon a PC-s játékosokban, amikor úgy vélte, hogy egy jó nagy adag PS-exkluzív játék érkezik Windowsra. A lista egyik legjobban áhított címe a FromSoftware kizárólag PS4-re megjelent játéka, a Bloodborne volt.

Habár a Sony akkor cáfolta a híreket, lehet, hogy mégis ellátogatunk PC-n is Yharnamba, ugyanis megbízható forrás is posztolt nehezen félreértelmezhető jeleket a Bloodborne számítógépes verziójának a létezéséről.

Először Wario64: "Tudtok a Bloodborne-nal PC-n is játszani a PS Now segítségével... vagy várjatok még egy kicsit!"

Majd Sloth Mom:" Igen, a Bloodborne tényleg érkezik PC-re, egy nagyon megbízható forrás erősítette ezt meg nekem, és nagyon bízom a portot készítő csapatban, úgyhogy biztos nem fogtok csalódni benne. Ez tényleg megtörténik!"

Végül Imran Khan, aki egyébként a Game Informer volt vezető szerkesztője: "Nem fogom kommentálni a Bloodborne PC-verziójáról szóló pletykákat, elég annyit mondanom, hogy a FromSoftware rajongóinak sok okuk lesz az örömre a következő két évben."

Reméljük, ezúttal igazak lesznek a pletykák, és hivatalosan is 60 fps-sel élvezhetjük a Lovecraft ihlette kalandot, nem csak a korábban látott hackelt módon.

55.
Stranger
#53: "A win10 jelenlegi build -jei könnyen megesznek 2-3gb ram -ot úgy, hogy szinte semmit sem csinálsz"
Direkt újraindítottam és megnéztem neked. 1,3GB használatnál állapodik meg a Win10. 8GB RAM mellett.
54.
Korio
#53: Enyémben 32 van.Nem azért mert kell, vagy használná.Hanem mert nem szeretnék hozzányúlni évekig.Persze lehet kénytelen leszek.2070 rtx nem biztos, hogy kitart generáció végéig.És az 1 terrás ssd-t is kevésnek érzem már most.Meglátjuk milyen multi platformos játékok jönnek.Aztán lehet még a ps6 generációt is elviszi :D.
48.
atedolgod
#47: hc gamer alatt azokat értem, akik szabadidejük jelentős részét játékokkal töltik, és egy hónapban akár 5 - 6 különbözővel is szeretnek/tudnak játszani.
41.
atedolgod
#40: De pl a yakuza 6 sem, és hogy őszinte legyek, azt nagy kár lett volna kihagynom.
40.
atedolgod
#32: Minden attól függ, hogy mi az elsődleges platform. A konzoloknak megvan az a tagadhatatlan előnyük, hogy a fix hardware -ből épülnek fel, és a fejlesztőnek ehhez kell alkalmazkodnia. Muszáj hogy fusson a program játszható állapotban, különben a sony/microsoft nem engedi megjelenni azt a store -jában. A fejlesztő látja hogy a gépben van 8gb ram, amit felhasználhat ha szükségét érzi, hiszen az a 8gb minden gépben ott van. Látja hogy milyen képességekkel rendelkezik az apu, és mindegyiket felhasználhatja bármilyen céllal, hiszen minden gépben ott van ugyanaz az apu.
Ez kényelmes dolog, és komoly előny. És nem is az a kérdés hogy jobban fut -e adott program pc -n a megfelelő hardware -en,hanem inkább az, hogy fut -e egyáltalán... a bloodborne pl nem.
38.
atedolgod
Az ideiglenesen, vagy véglegesen exclusive játékok a konzol üzletág részét képezik. Ha valaki nem szeret/akar várni egy esetlegesen bekövetkező pc -s változatra, annak rendelkeznie kell az adott masinával.
A bloodborne a sony egyik legnépszerűbb címe. Nem gondolnám hogy kiengedné a kezéből, hacsak nem egy második rész megjelenését megelőzően, ami aztán természetesen megint csak a sony saját gépén lesz megvásárolható...

37.
atroll1
#32: Itt nem az volt a kérdés, hogy jobban fut vagy nem, hanem tud-e játszani vele vagy nem.
36.
Nyarlako
#35: https://pasteboard.co/Jc5ypCr.jpg Így meg váltani se kell.
35.
Kawada
#27: Majdnem 1-1,5 évig úgy használtam a PS-t, hogy a desktop PC "része" volt, monitorra rá volt ez is, az is kötve és 2 gomb 3 megnyovásával váltottam a kettő között.
33.
Nyarlako
#32: Sok ami nekem fontos egyedül ott fut.
És nálam a grafikai fejlettség a jatekelmenyt tekintve az utolsó k közt van a fontossági listán eleve. Gameplay mindenek felett, aztán irányítás, zene, sztori, grafika stílusosság és végül kullog valahol a sok csilivili modern részletesség meg effekt.
32.
Korio
#31: Igaza van. Egy PS soha a büdös életben nem tudja egy normális PC élményét adni.Ez nem lenézés vagy bántás, hanem tény.1 játékot mutass amelyik jobban fut PS-en.Nem tudsz, de várom , hátha rosszul tudom.
31.
atroll1
#27: Nyarlako kommentjén kívül nem sok mindent tudok hozzáfűzni, ebbe a faszerdőbe tátott szájjal beszaladtál. Próbáld újra :)
30.
Nyarlako
#29: *pchez vagy konzolhoz más hangrendszer
29.
Nyarlako
#27: Miért kellene más hangrendszer pchez meg tévéhez?
Sőt még tévé se kell.
Mindig azzal jönnek sokan de a konzol árához még számold a tévét meg az anyám tyúkját is, most már akkor hangrendszert is. A nyolc konzol is érdekes tekintve kettőnek van érdemi ex felhozatala.
Nem kell lemondani mellé a pc multitasking előnyeiről sem az asztalnál konzolos játék mellett sem.
28.
Duken
#25: Tudom, arról álmodozol de ki kell ábrándítsalak! xD
27.
Chrysh
#22: Isten őrizzen, hogy egy PC-s örüljön, hogy nem kell 8 konzolt vennie+ TV-t és hangrendszert pluszba a couch gaminghez és megkaphat PC-re egy ilyen fasza játékot, még megrendíteni a konzoltábort, ha valaki csak úgy örülne valaminek.

Székely meg a fia kimennek fát vágni. Fiú meglendíti a baltát, egy mozdulattal levágja az apja egyik lábát. Mire az apa megszólel:
-Te még egy ilyen és úgy seggberúglak.

Csak úgy itthagyom, ha már én is lehetek ekkora megmondóember.
26.
Nyarlako
#23: Frame pacing gondom egyedül a Bloodborneban és a Sekiroban volt.
És sok játék konzolon is 60fps.
Remélhetőleg a nextgenben pedig alap dolog lesz az action/cinematic módok közt váltás.
At is hatalmas fejlődés hogy egyre több konzoljáték kap igazi grafikai beállításokat mint a kikapcsolható motion blur, film grain, CA és más postprocessing effektek amik van akiket zavarnak.
25.
godach
Vagy csak simán, mint te xD
24.
Duken
#17: Én ki nem hagynám a ps és a nintendo exek többségét mert általában ezekben talàlom a legjobb élményt. Zbotw, Bloodborne ,tlou, p5, gow, ( mindet kijátszottam kivéve a p5-el vagyok még félbe de inkàbb megveszem a royalt és újrakezdem) kihagytam volna akkor életem legjobb játékélményeitől fosztottam volna magamat meg. Igaz egy bloodborne jobb lenne 60fps-el de még mindig jobb 30 fps mint pécén nulla, mivel ott nincs. Pécé mellé dukál egy konzol akinek játék a hobbija és nem tech hanem játék b.zi!
23.
xanatos0911
#20: Igazad van, vagy játszik az ember azzal amivel akar vagy nem. Ettől függetlenül viszont olyan PS játékot várok PC-re amilyet akarok szvsz. Aztán, ha bejön akkor cool, ha nem jön be akkor majd talán lesz még lehetőségem játszani vele valamikor konzolon, nem fogok sírni csak szimplán jó lenne PC-n is, hiszen nekem pl kényelmesebb a Steam vagy bármilyen egyéb könyvtáramban tudni egy adott jatekot, mint egy külön konzolt tartogatni ezért. A másik pedig valóban a 30FPS, frame pacing, 5 perces töltési idő és egyéb problémák amik nem teszik sokszor elvezetessé a konzolos jatekidot. Szóval senki sem hal bele ha nem jön semmi PS exclusive cím PC-re, csak nyilván sok ember kívánsága teljesülne és örülnének neki. Ez azt hiszem fölöslegesen fáj Neked, de Te tudod.
22.
atroll1
Ezt csak úgy itt hagyom :D

Elmegy a székely férfi a barátjához vendégségbe.
Ücsörögnek az asztalnál, iszogatnak, beszélgetnek.
A kandalló előtt a földön egy hatalmas kutya fekszik elnyúlva, s időről időre keservesen felvonyít.
Egy darabig döbbenten figyeli a vendég, aztán már nem bírja tovább, megkérdezi a gazdát:
– Hát, mér’ vonyít ez a kutya ilyen fájdalmasan?
– Mer’ szögbe feküdt. – feleli a barát.
– És mér’ nem száll le róla?
– Mer’ még nem fáj eléggé…
21.
atroll1
#17: És ha nem jött volna az RDR2 PC-re, jobb lett volna nem játszani vele? Azért az alapján, hogy "játszottál vele pár hónapot" nem úgy tűnik, hogy egy elbaltázott döntés lett volna
(az már más kérdés, hogy ha van egy bika PC-m, nem feltétlen OneX-et vettem volna)
20.
atroll1
#16: Azért nem egy atomfizika konzolt venni, majd pár játék után eladni :D
"Akinek nincs pénze, nem agyal komolyan olyanon, hogy vesz egy másik gépet max 40-50 óra használatra" - ez a gamer fajta engem mindig is érdekelt. Mármint az, aki szegény olyan csóri, hogy nincs 50k-ja, de van egy olyan fasza PC-je, amin pl. Tsushima hibátlanul fut 60+ FPS-sel és gyors töltési időkkel.
"nem bármelyik PS-en akarom tolni és abszolút nem 30 fps + fél éves töltési időkkel, abban a minőségben" - igazából nincs választásod, vagy veszel gépet és tolod 30FPS-sel vagy sehogy. Persze közben lehet reménykedni, hogy majd egyszer talán kiadják PC-re. 10-ből 1-szer bejön.
Amúgy meg ha most valaki venne egy PS-t, nem hiszem, hogy maximum 2 játékkal játszana. Legalábbis azok alapján, amik itt feljönnek a kommentek között.
19.
zozo76hun
#18: ezt a szenvedest amit levagnak egyesek hogy jatszhassanak egy jatekkal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...