Bloodborne - ismét a PC-s verzióról pletykálnak

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 5.
  • Pletyka
Link másolása
Még idén április közepe felé bukkantak fel a pletykák több PlayStation-exkluzív cím PC-re költözéséről, amiket azután gyorsan cáfoltak is, hogy igazak lennének. Most egyes források mégis azt állítják, hogy lesz Bloodborne számítógépekre is.

Idén áprilisban forgatta meg a kést kellemesen a francia Amazon a PC-s játékosokban, amikor úgy vélte, hogy egy jó nagy adag PS-exkluzív játék érkezik Windowsra. A lista egyik legjobban áhított címe a FromSoftware kizárólag PS4-re megjelent játéka, a Bloodborne volt.

Habár a Sony akkor cáfolta a híreket, lehet, hogy mégis ellátogatunk PC-n is Yharnamba, ugyanis megbízható forrás is posztolt nehezen félreértelmezhető jeleket a Bloodborne számítógépes verziójának a létezéséről.

Először Wario64: "Tudtok a Bloodborne-nal PC-n is játszani a PS Now segítségével... vagy várjatok még egy kicsit!"

Majd Sloth Mom:" Igen, a Bloodborne tényleg érkezik PC-re, egy nagyon megbízható forrás erősítette ezt meg nekem, és nagyon bízom a portot készítő csapatban, úgyhogy biztos nem fogtok csalódni benne. Ez tényleg megtörténik!"

Végül Imran Khan, aki egyébként a Game Informer volt vezető szerkesztője: "Nem fogom kommentálni a Bloodborne PC-verziójáról szóló pletykákat, elég annyit mondanom, hogy a FromSoftware rajongóinak sok okuk lesz az örömre a következő két évben."

Reméljük, ezúttal igazak lesznek a pletykák, és hivatalosan is 60 fps-sel élvezhetjük a Lovecraft ihlette kalandot, nem csak a korábban látott hackelt módon.

28.
28.
Duken
#25: Tudom, arról álmodozol de ki kell ábrándítsalak! xD
25.
25.
godach
Vagy csak simán, mint te xD
24.
24.
Duken
#17: Én ki nem hagynám a ps és a nintendo exek többségét mert általában ezekben talàlom a legjobb élményt. Zbotw, Bloodborne ,tlou, p5, gow, ( mindet kijátszottam kivéve a p5-el vagyok még félbe de inkàbb megveszem a royalt és újrakezdem) kihagytam volna akkor életem legjobb játékélményeitől fosztottam volna magamat meg. Igaz egy bloodborne jobb lenne 60fps-el de még mindig jobb 30 fps mint pécén nulla, mivel ott nincs. Pécé mellé dukál egy konzol akinek játék a hobbija és nem tech hanem játék b.zi!
17.
17.
FrankBlack
#16: +1 Egyetértek. Én az Xbox One X-et csak az RDR2 miatt vettem meg, és persze akkor már nem bántam hogy a géppel együtt adták a Forza7-et, és a Forza Horizon 4-et is. Töltési idő, 30 fps az RDR2-nél borzalom volt, de megszoktam valahogy. Játszottam pár hónapig vele, aztán mikor hivatalos volt hogy jön pc-re is, utána a konzol már csak porfogó lett. Forza ugyanis játszató pc-n is, a gamepass meg jó dolog, de ettől a 30 fps-től én rosszul vagyok. Szó szerint hányingerem lesz attól ha pl. egy autós játék 30 fps-el megy konzolon. Szóval gamepass-ban ami megtetszett megvettem pc-re, erre volt jó. Aztán vagy 6 hónapig be se volt kapcsolva. Utána meg nem akart bekapcsolni :D Meghibásodott, gari, szerviz, visszajött, és most az asszony, meg a gyerek játszik vele. Most mégiscsak jó hogy megvan, és a gamepass, de már csak a gyerek, asszony miatt. Disneyland adventure, Super lucky tale, stb. de a legjobban most egy költöztetős játékot szeretnek: Moving out. Az asszonynak azért jó, hogy ott a Gears5, meg egy pár játék a gamepass-ban (őt nem zavarja a 30 fps). Szóval nekik bejött, és jó, hogy van, de én már egyáltalán nem játszom konzolon.

Neotechtr véleményét osztom. Engem amúgy egyetlen konzol ex sem érdekel most, de ha érdekelne is, akkor sem vennék már amiatt még egyszer konzolt amiatt. Nem 30 fps-el akarom tolni, amihez esetleg borzalmas frame pacing is társul, amikor közben van egy pc-m, amin sokkal jobb minőségben mennek a játékok.
12.
12.
DragonBleacPiece
#9: a formula maradjon ennyi és sikeres lesz ahogy eddig is: gyönyörű világ és atmoszféra, a helyszínek kapcsolódnak egymáshoz, a tárgyakból megismerem a sztorit, lelket gyűjtök, kinyírnak ,visszamegyek a lelkekért, minden npc és boss eszméletlen igényes, és ASMR a hangjuk,ennyi, ezt ha megcsinálják megint akkor nyert ügyük van, és ha ott van miyazaki is (a 2-nél nem volt ott, ezért lett az silányabb)
11.
11.
Ooorky
#9: Szerintem a stílus él és virul, bár nekem a Just Dance széria jobban bejön.
9.
9.
#8: Arra én is kiváncsi lennék, hogy a From egy új soulslike-kal (bármilyen cím alatt) meg tudná-e ismételni bármelyik sikerét. Azért a DS 1-2-3 és a Bloodborne eléggé kimaxolta a stílust és magában nincs tovább ez az út, már csak a programok vállahatatlan silánysága okán sem. A stílus rajongói előszeretettel gyűlölnek bármilyen más hasonló játékot, szóval lehet, hogy ki fog halni ez az egész. De a hagyatéka örökké fennmarad, hiszen sajnos? sok más játék emel át a mai napig a soulsborne játékokból.
8.
8.
Duken
#4: Jöjjön csak pécére meg bárhova az első rész ha ezáltal megcsinálják a második részt is! Bloodborne 2 please!!!
7.
7.
xanatos0911
En The Last of Us-t es Days Gone-t várnék, amiből a Days Gone remelem össze is jön valamikor mert már hasonlóan meg volt szellőztetve.
6.
6.
balint23h
En a god of wart szeretnem nagyon ha kijonne pc-re is.
4.
4.
Slik
inkabb a masodik resze jonne mar
2.
2.
kryszisz
Egy valódi gyöngyszemmel lenne gazdagabb a PC-s közösség annyi szent, úgyhogy jöjjön csak:) 3. kedvencem ebben a generációban.
1.
1.
Matt8888
Húú hát ez király volna :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...