ÁPR 1: Warcraft: Heroes of Azeroth bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2007. április 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Új, Warcraft világban játszódó stratégiát mutatott ma be a Blizzard. A Heroes of Azeroth a World of Warcraft előzményeit tárja a játékosok elé.
Új, Warcraft világban játszódó stratégiát mutatott ma be a Blizzard. A Heroes of Azeroth a World of Warcraft előzményeit tárja a játékosok elé.

  

Az Azeroth földjén játszódó új Blizzard RTS-ben a humans, az orcs, az undead és a night elves fajok kapnak majd kulcsszerepet. Érdekesség, hogy több, a World of Warcraft-ból ismerős helyszín (Stratholme, Silvermoon City, the Plaguelands, Ashenvale, Dustwallow Marsh) is feltűnik majd a single player kampány során.



A Warcraft: Heroes of Azeroth a korábbi Blizzard stratégiákhoz hasonlóan a taktikai harcokat, az erőforrás gazdálkodást és az építkezést helyezi főszerepbe. A játék négyféle dobozban kerül majd a boltokba, ám a megjelenéséről egyelőre nem tudunk semmit. Talán jövő év április 1-jén érkezik? Ki tudja...



A játékról bővebben a hivatalos oldalon olashattok:
Blizzard.com
4.
4.
skiz0
Főleg, hogy ezek egytől egyig Warcraft 3-ból való képek, ha nem vettétek volna észre.. :D

A "játék" honlapján van pár dobozkép, azokat lessétek meg, és aztán mondjátok, hogy tényleg igaz a dolog! :D Április 1-i tréfa, egyértelmű :)
3.
3.
Tök lol, hogy tényleg bejelentették. :D I luv Blizz! :D Vicces srácok ezek. :D Mondjuk a tehetségükhöz méltóan csinálhattak volna új képeket, hogy a jónép bevegye. :D
2.
2.
The Norberto
Ja ez anyira átlátszó ugyanis ha egy uj ward creft lenne akkor lenének rendes képek és persze uj fajok nem csk a régiek nemeg 1 ien klaszis játékak ien rövid cikk. és ami alapbol elárulja a dolgot hogy az ablek tetejé ez van kiírva :ÁPR 1: Wardcraft: Heroes Of Azeroth bejelentés. Szal ne éljétek bele magatok.

1.
1.
Constantin00
Ha ez most egy idióta áprilisi tréfa, akkor nagyon durcás leszek.

( és még csak nem is vicces... )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...