Előbb jön a konzolos Temtem, mint gondoltuk

  • Írta: gorien
  • 2020. október 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A Pokémon-játékokból ihletett merítő nyílt világú Temtemet eredetileg 2021-ben várhattuk csak konzolokra, ám a PlayStation 5-tulajoknak szerencséje lesz. Ők még idén elkezdhetik a temtemeket kergetni.

Legutóbb az augusztusi State of Playen hallottunk a Crema Pokémon-szerű MMO-járól, mégpedig azt, hogy a kis lények 2021-ben a next-gen konzolokra is eljutnak – igaz, azon az áron, hogy a jelengenerációs konzolokat elkerülik. A fejlesztők friss bejelentésének értelmében azonban mégsem kell az új évig várni, legalábbis a PlayStation 5-tulajoknak, ők már december 8-án bekapcsolódhatnak a Temtem early accessébe.

A korai hozzáférésben a játék hat szigetéből négyhez férhetnek hozzá a játékosok, és a száznál is több különböző temtem közül is bőven befoghatnak párat. Az ígéretek szerint a játék központi küldetése körülbelül harmincórányi izgalmat tartogat, amikor elkészül vele a Crema.

A fejlesztők azt is jelezték, hogy azért lehet érdemes a korai hozzáférés alatt beruházni a Temtemre, mert a jelenlegi 38 dolláros Standard-, és 60 dolláros Deluxe-kiadások ára a megjelenés után 45, illetve 65 dollárra kúszik majd fel.

A Temtem február óta érhető el PC-n korai hozzáférésben. Az Xbox Series X-es és Nintendo Switches változatok megjelenési dátumáról még nincs hír.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...