Launch traileren a Bugsnax

  • Írta: gorien
  • 2020. október 29.
  • Videó
Link másolása
Közel már a PlayStation 5 egyik nyitócímeként érkező Bugsnax megjelenése, amelyben furcsa kajabogár lényeket kergethetünk. A launch trailer ízelítőt ad abból, miféle sztorira számíthatunk ettől a játéktól.

A nyáron hallottunk először az Octodad: Dadliest Catch fejlesztőinek legújabb játékáról, amelyen már hat éve dolgoznak. A Bugsnaxben egy újságíró szerepébe bújunk, aki azért érkezik a Snaktooth Islandre, hogy megtalálja a híres felfedezőt, Elizabert Megafiget. A sziget titkai mellett a lakóit is felfedezzük, a száznál is többféle bugsnax nevű teremtményt, amelyek végeredményben különböző ételek és rovarok kombinációi.

A launch trailer megismertet minket a sztori alapjaival és a Bugsnax világának színes figuráival is. A Bugsnax november 12-én jelenik meg PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, továbbá a PlayStation Plus kínálatába is bekerül.

2.
2.
Darksiders84
Azért 6 év nem lehetett egyszerű hogy ilyen alakuljon ki . Na de valójában mi is lesz ez valami VivaPinata féleség talán ?
1.
1.
DarkLord
Az Octodad az egy akkora állat játék volt az a szerencsétlen polip b+ , de sokat röhögtem rajta anno, mikor játszottam :D Nem is tudtam, hogy ők csinálják ezt is, akkor tuti beteg lesz ez is, mondjuk csak rá kell nézni a játékra és elég beteg tényleg :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...