Futottak még a tegnapi PlayStation 5-bemutatón

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony tegnap este jó egy órán át darálta a játékelőzeteseket és -bejelentéseket. A legfontosabb anyagokról már értekeztünk, most következzen egy összeállítás, amelyben az összes többi apróság helyet kapott!

Astro’s Playroom

A PlayStation 4-hez hasonlóan a PlayStation 5 is kap egy játékot a Sonytól, amely arra hivatott, hogy bevezessen minket az új konzol képességeibe. A cím ennek megfelelően minden konzolon előtelepítve lesz.

Bugsnax

Az Octodad: Dadliest Catch fejlesztőinek új kalandja PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re - szürreális darabnak tűnik. 

Destruction AllStars

A Sony a Lucid Games csapatával készíti PlayStation 5-re a Destruction AllStarst, amely egy autós akciójáték lesz, a cél pedig értelemszerűen egymás lezúzása.

Goodbye Volcano High

Rajzfilmes grafikával felvértezett kalandjáték, queer főszereplőkkel. A megjelenése 2021-ben várható PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

JETT: The Far Shore

A Sword & Sworceryt jegyző Superbrothers és a Pine Scented Software mutatta be a JETT-et, amely egy stílusos akció-kalandjáték lesz. Ha minden jól megy, még az idei év végén lecsapathatunk rá PC-n (Epic Games Store), PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Kena: Bridge of Spirits

Ígéretes akció-kalandjáték, amely PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fut majd be az idei év végén. A projekt mögött álló Ember Lab eddig animációs filmeket készített, ez pedig abszolút érződik a végeredményen:

Little Devil Inside

PlayStation 5-re is megjelenik majd a Little Devil Inside, amely először egy sikeres Kickstarter-kampánnyal hívta fel magára a figyelmet. A játék PC-re és PlayStation 4-re is megjelenik - a PlayStation-változatok tehát elsőbbséget élveznek a többi konzolos porttal szemben.

NBA 2K21

Idén sem maradunk NBA 2K-játék nélkül, az új rész szokás szerint ősszel érkezik, és már a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi. Az alábbi trailer ad ízelítőt a next-gen grafikából, és bár a felvétel a játék motorjával készült, a tényleges gameplay vélhetően messze lesz ettől a látványtól.

Oddworld: Soulstorm

PlayStation 5-re is megjelenik majd az Oddworld: Soulstorm. A cím a második Abe-játék, az Oddworld: Abe’s Exoddus újragondolása.

Solar Ash

Az Annapurna Interactive adja ki a Hyper Light Drifter készítőinek új játékát, a Solar Asht - a megjelenés PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re várható.

Stray

Az Annapurna Interactive és a BlueTwelve Studio közös játéka PC-re és PlayStation 5-re fog megjelenni 2021-ben. Egy macskát alakítunk benne, akinek egy elfeledett cybervárosban kell felderítenie egy ősi rejtélyt, hogy haza tudjon jutni.

10.
10.
Aanash
A Sokat Ash ès a Kena tetszenek.
9.
9.
Őrnagy
Fú, ez az Oddworld elég elborult.
8.
8.
JinjeR
Kena,Little Devil,oddword.. ezek jöhetnek!
A Kena az különösen tetszik! :)
7.
7.
KaktuszPingvin
A Kena tényleg nagyon jónak tűnik. Simán az egyik legjobb számomra a bemutatottak közül.
6.
6.
Kena nagyon jó volt, igazából nem futottak még kategória, hanem egyik legjobb trailer volt :)
5.
5.
Marcus88
A Kena bitang jól néz ki.
1.
1.
Gykrizsi
A Kena és a Stray nagyon igéretes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...