Biztos, hogy PS5-exkluzív lesz az új Ratchet & Clank

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 3.
  • Hír
Miután több korábban PlayStation 5-exkluzívnak bejelentett játékról kiderült, hogy érkezik PS4-re is, egyesek elkezdtek reménykedni, hogy talán a Ratchet & Clank: Rift Apart is erre a sorsra juthat. Az Insomniac most tiszta vizet öntött a pohárba.

Már a bejelentése óta PS5-exkluzívként kezelte az Insomniac az új Ratchet & Clank-játékot, mivel elmondásuk szerint a dimenziók közti ugrálást nem lehetne a gép SSD-je nélkül megoldani. Azonban miután több Sony-játékról is kiderült, hogy jön a cég jelen generációs masinájára, a Ratchet & Clank esetében is fel kellett tenni az égető kérdést.

A tweetre pedig az Insomniac Games tömören csak ennyit válaszolt: PS5-exkluzív lesz. Így tehát a Ratchet & Clank: Rift Apart nem követi a Horizon: Forbidden West, a Sackboy: A Big Adventure és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales példáját, hanem beáll a Demon's Souls Remake mellé, a kizárólag PlayStation 5-re érkező játékok táborába.

A Ratchet & Clank: Rift Apart még nem kapott pontos megjelenési dátumot.

19.
delphijos
#16: Ahogy a multiplatform Dirt 5 se. Én az SX-en se számítok az első héten “befosatós” gémekre.... Amúgy meg én úgy vagyok a kövi gen-el, ha minőségben ( tendálva a PC high irányába ) azt hozzák amit X-en kaptam stabilabb / magasabb framerate-el, kevesebb, kevésbé látható felbontás változtatás mellett, gyorsabb töltési időkkel, már elégedett leszek.
18.
Pistons1990
#16: Igen jogos én is szoktam szémétkedni a microsoftal kapcsolatos hireknél. Meg annál a műfajnal ami nekem nem jön be. De valamenyit tanultam a multkoriból amikor a doom-al kapcsolatban tettem megjegyzéseket meg az fps müfajról. Azota figyelek egy picit hogy ha lehet ne sértegesem mások kedvencét. Hiaba rendelkezem mind a két konzolal attol meg ps parti vagyok. De nem tartom magam fanboynak mert ha egy sony cim nekem nem tetszik nem fogom védeni csak azert mert az sony ex. Ott van pl a Ghost of Tsushima ami éppen hogy surolja a közép kategoriat. Mondom ugy hogy tetszett de nem vagyok vak. Engem pl a ps5 nyitó cimei nem nyügöznek le kicsit sem. A Ratchet & Clank egy biztonsági cím..semmi több. Mint ahogy Demon's Souls is. Nekem ha ki kellene adnom 150-180 ezret uj konzolra az tuti hogy nem ezekért a jatékokort tenném.
16.
FARKAS
#15: Jó van már. Az xbox bemutatónál is a fejemet fogtam, a nextgen grafikán, meg játékokon. Csak egy ártatlan megjegyzés volt. Amúgy te is állandóan fröcsögsz az ms-re. De annyira nem érdekel ki min játszik. De ez akkor se nextgen grafika. Csak ezt írtam. Nem kell mögöttes szándékot keresni. Béke mindenkinek.
15.
Pistons1990
#14: Ezzel hogy állandoan fanboyozol ezzel csak a sajat fanboyságod mutatod. Nem értelek téged xbox nagykövet. Mért fanboyozol állandoan a komment szekcioban ? Ha téged nem érdekelnek a sony jatékai akor mért kezded el a müsort ? Az hogy a microsoft vásarolgat az meg nem garancia hogy értelmes jatekot is tudnak csinalni. Ez a játék meg film hasonlat meg anyiban rossz hogy nem mindegy hogy megnézel egy 2 órás filmet vagy te iranyitasz egy 25-30 órás filmet. Nem lennék meglepödve ha az xbox dobozan a te képed lenne. -:) mondom ezt ugy hogy szoritok a microsoftnak hiszen érdekel az uj fable. Vagy majd aThe Elder Scrolls 6.De az meg 100 év. -:) a microsoft szó szerint kilyelentette hogy nem érdeklik az exclusiv cimek. De akkor kérdem én hogy hosszú tavon mivel győzik meg az embereket. Mert ha a game passbe 3-4 havonta nem tudnak normalis játékot berakni akkor... az hogy oda ilyen 5 éves multiplatform cimek bekerülnek nagyon jó csak az ugyan ugy ott van a ps stor-ban is pár ezer forintért.
14.
FARKAS
Jól van már álszent ps fanok. Ti is ott rugtok bele az ms-be, ahol tudtok. Nem kell itt játszani a jófiút.
13.
delphijos
#8: És pont nemrég olvashattuk hogy a psfanboy mennyivel rosszabb.... na persze....
11.
Marcus88
#9: Itt egyedül te vergődsz!
Játsz olyannal ami tetszik és kész,nem kell minden cikk alá beírni a sony utálós kommenteket.Már mindenki ismeri az álláspontod.
10.
Goromi
#8: kimoderált üzenet
9.
FARKAS
Na jól van megyek, mert jönnek a playstasünök vergődni. :)
8.
FARKAS
#6: Ja, csak lassan már nem lesznek szakácsok, mert megveszi őket az ms. Meg hát jobban is főzhetnének. Vmi. igazi játékot is csinálhatnának már, nem csak játéknak csúfolt filmeket.:)
6.
Ps fanboy
#5: Nézd meg jobban. Egy ilyen meseszerű cuccot is hogy összedobnak. Látványos és pörög az egész és erre folyamatosan licitál a játék. Szídhatod őket, de ez egy jó játék receptje. A Sonynál jó szakácsok vannak.
5.
FARKAS
Ez aztán az igazi nextgen ps exkluzív.
4.
Ps fanboy
Hát rohadjak meg eddig ez az egyetlen játék, ami egy kicsit is felkavart a nagy nExt gen lázban. Ez a meseszerű izé még mindig olyan hatással van rám felnőtt fejjel, amire nem számítottam. Lol
3.
Marcus88
Na látod pont ezért nem adja ki,max idővel egyet egyet.
Én is örülnék,ha X-re is jönnének a játékaik,de így,hogy nem,marad az 1 konzol és az a PS lesz.
2.
Goromi
#1: Nem mindenki akar gamer pc-t venni.
1.
Clayman
Mondjuk jó lenne ha Sony is biztosan kiadna PCre a gameket mert akkor Xbox mellett Ps5ot sem kellene vennem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...