Utoljára frissül a Friday the 13th: The Game

  • Írta: gorien
  • 2020. november 4.
  • Gyászhír
Link másolása
A jogvitába keveredett Friday the 13th: The Game új tartalmat már több éve nem kap, de elérkezett az ideje annak is, hogy a fejlesztők végleg elengedjék. Még egy frissítés jön novemberben, amivel a dedikált szervereknek is búcsút inthetünk.

A Péntek 13-filmek eredeti írója, Victor Miller által kirobbantott jogvita a Friday the 13th: The Game-et is érintette: a kiadó Gun Media úgy döntött 2018-ban, hogy új tartalmakkal már nem fogja ellátni az aszimmetrikus túlélőhorrort. Az IllFonic helyett fejlesztőként beugró Black Tower Games eddig foltozgatta a játékot, a novemberi, utolsó frissítéssel azonban ők is búcsút intenek neki.

A frissítés legfontosabb hozománya az lesz, hogy kiveszi a dedikált szervereket a játékból, ami után már csak peer-to-peer Quick és Private Matcheket lehet majd vívni. Emellett véglegesítik a koronavírus-járvány kezdetén élesített duplázott XP- és CP-szerzést is.

Maga a játék nem megy sehová, az továbbra is megvásárolható marad, míg a játékosokat arra kéri a Gun Media, hogy ha hibával találkoznak, használják a JasonKillsBugs.com oldalt azok elhárításához. A Friday the 13th: The Game közösségi médiafelületei is el fognak csendesedni, csak kiemelten fontos bejelentéseket fognak ott közzétenni ezután.

A Friday the 13th: The Game PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is játszható.

3.
3.
#2: Récsöööl, letöröm a derekadat, olyan leszel mint éééén.
Én és Gage el fogunk kapni!
És ez pont azelőtt van, hogy találkozik a feltámadt gyerekével... ami szintén eléggé hát, kísérteties.
hihi, valóban durva egy jelenet volt nekem is sokáig. gyerekként ez áhh.

A kukorica gyermekei (első rész, eredeti) bevező pár perce volt ilyen még, amikor a kölkök mindenkit kinyírnak a városban.
Na az is hasonló, de a kedvencek temetője viszi a prímet ez kétségtelen.
2.
2.
DarkLord
Ez a játék annyira rosszra sikerült nem tudta meghozni például azt, amit a Dead by Daylight tudott. Pedig , azért Jason karaktere jó régi időkre nyúlik vissza. Emlékszem, hogy az a cscscsc cscscscs hanghatás anyukámra hozta, mindig a frászt, amikor néztük még gyerekként vele :D Ő félt is tőle amúgy. (Ha így előjött a horror egyetlenegy régi horror filmtől féltem sokáig nem is a filmtől egy jelenettől a Kedvencek Temetőjében volt, amikor Zelda ott szenved az ágyon. Ez annyira megmaradt bennem ez a jelenet, hogy jó sokszor előjött gyerekként rémálmaimban, pedig anno az összes Horror filmet végignéztük).
1.
1.
crytek
Remélem egy végső pénzszerző hajráként humble choiceba belerakják :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...