Még háromévnyi támogatást kaphat a PS4

  • Írta: szlav
  • 2020. november 11.
  • Hardver
Eljött a generációváltás pillanata, de nem feltétlenül kell egyből megválnunk az öreg konzolunktól. A Sony Interactive Entertainment alelnöke szerint a teljes generációs átállásra csak három év múlva kerül sor.

Hideaki Nishino, a SIE alelnöke a japán AV Watchnak adott interjújában (ford. TweakTown) beszélt a PlayStation-konzolok generációváltásáról. A játékosvilágot természetesen jelenleg a napokban megjelenő új masinák tartják lázban, de ahogy a Microsoft sem válik meg egyből az Xbox One-tól, úgy a Sony is azon munkálkodik, hogy minél tovább releváns maradhasson a PlayStation 4 is.

Nishino elárulta, hogy a japán konzolgyártó jelenlegi célja az, hogy még nagyjából három évig életben tartsa a búcsúzó rendszert. Több mint 100 millió játékos otthonában csücsül ma PS4 konzol, egy ekkora játékosbázist pedig ostobaság lenne egyből faképnél hagyni. Nyilvánvaló, hogy egy ideig a régi- és újgenerációs játékostábor egymással párhuzamosan fog létezni, a Sony pedig ennek megfelelően tervezi a játékmegjelenéseit is.

Arra természetesen számíthatunk, hogy az új megjelenések, főképp a third-party címek elsősorban az új hardverre lesznek optimalizálva, de ahol ez lehetséges, még pár évig számíthatunk majd PS4-en futó, a rendszer képességeinek megfelelően prezentált átiratokra is. Hardveres fronton viszont más a helyzet - nemrég érkezett a hír, miszerint a Sony Japánban januártól beszünteti az eredeti PlayStation 4 szervizelését, ezt a példát pedig előbb-utóbb a világ többi részén is követik majd, méghozzá egyre több modellel.

70.
Oldman
68#
Alig látok különbséget PS5 vs Xbox x között a framerate között, viszont nem egy helyen ami a képminőséget illeti valamivel szebb a ps5. Kontraszt- képélesség tekintetében. De youtube-os videókról nehéz ezt korrekten megállapítani.
67.
Oldman
Füstöl a konzol, vagy lefagy nem tudni mi az igazsàg, viszont a Days gone a ps5-ös tapasszal rohadt jól fest! :)
https://youtu.be/dAQlp1ORQmg
66.
delphijos
#63: Akkora betűkkel írod amekkorával akarod. De nem lesz igazad, mert NEM EZT MONDTAD:

“ez szerinted normális viselkedés, akkor nálad a baj nem kicsi”

Ezzel van a baj, mégpedig az hogy SENKI SE MONDOTT ILYET. Tényleg baromi jó lenne ha nem azt olvasnád amihez kedved van, hanem amit irt a másik.
65.
Őrnagy
#64: Éljünk együtt boldogan a szivárványos ég alatt! :)
64.
Ps fanboy
#52: Ps5 fagyásokról is lehet hallani nem keveset, például. Szerintem is felesleges itt egymásra olvasni az ilyeneket. Inkább fogjuk meg egymás kezét pses az xboxosét xboxos a psesét és énekeljük el a Halleluját. :D
63.
FARKAS
#61: Jó akkor leírom mégegyszer. ARRA ÉRTETTEM, HOGY PARASZTSÁG, HOGY ILYEN KAMU VIDEÓKKAL AKARJÁK ELHITETNI, HOGY FÜSTÖL A GÉP. TETSZIK ÉRTENI. LEÍRJAM NAGYOBB BETŰKKEL IS :):):):)?
61.
delphijos
#59: Nem tudom, de te vagy Genya másik accountja, vagy egy helyen tanultatok kommunikációt, és azt olvastok ki mindenből ami nektek “tetszik”. SENKI se mondta hogy ez helyes. Csak ettől még az hogy a tied jó, még lehet hogy van akinél TÉNYLEG van gond. Ami tejesen normális is. És ez még nem “fanboyság”...
55.
Helium Prime
https://www.theverge.com/tldr/2020/11/11/21561402/xbox-series-x-fake-hoax-smoke-ping-pong-ball-problem-meme
52.
Marcus88
#51: Ki se birná se egyik se másik,hogy ne szóljon be vagy vissza.Tisztelet a kivételnek.
Mind a kettőnél lesznek hibás gépek,nincs ezzel gond,majd cserélik.
51.
delphijos
#50: Erre tényleg megint szükség van ? Tényleg rohadt unalmas állandóan ezeket olvasni. Lehet hogy azok kamu videók, de ettől függetlenül azért nem lehet hibás példány mert a tied jó ? Ez milyen logika ? Az enyémnek sincs semmi baja, de haverom kifogott egy hibás lemezmeghajtósat. És akkor mi van ?

Persze ez igaz fordítva is. Van egy ilyen poszt, és ezen kell csámcsogni ? Azt meg már nem is kommentálom aki ennek örül... ultragáz.
50.
FARKAS
#47: Ja persze. Nem kellene hamis dolgokkal riogatni. Nincs annak a gépnek semmi baja. 2 napja nyüstölöm. Mi van nem jutott ps5 és így élik ki a fanboyok magukat. Akkora kamu az a videó. Hagyjuk már.
48.
Observer
#47: Elsoszeriasokkal megesik az ilyen csak neh legyen megszokot
47.
Observer
#10: Sajnos nem csak ecigi. Tenyleges problema. Sajnos.
45.
delphijos
#44: Ja, ez igaz, de az SX-en fix a talp alul, és nekem nem nagyon jött be fektetve hogy az így látszik. Ezt csinálhatták volna másképp. De amúgy igen, ez legyen a legnagyobb baj. A baromi gyors töltés eléggé bejött eddig. Most játszom újra a TR sorozatot, a Rise-ot már ezen fejezem be. Aztán a Kingdom Hearths-ok jönnek.... ( ha már GP-ben vannak ) bár lehet hogy becsúszik egy Full Throttle újrázás is közéjük.... :)
44.
Yanez
#43: Az még semmi! Nekem eddig tetszett a PS5 külseje, de amikor néztem az amcsi IGN tesztet a gépről, és láttam hogyan néz ki a hétköznapi cuccok mellett (tv asztal, tv, egyéb kütyük), egyszerűen borzalmas, de inkább úgy mondanám, egy hajszálnyit nem illik bele a környezetbe. Ezt a tesztelő is kiemelte és szemléltette. A fehér szín pedig a legtöbbet ront ezen, hiszen az emberek túlnyomó részének fekete színűek a tech cuccai és egyenletesek. Remélem lesz kapható majd feketében, az picit javít rajta. Ugyanakkor ez legyen a legnagyobb baj! :)
43.
delphijos
#36: Hát nekem a XOX elég meleg tudott lenni. De mondjuk csendes volt mint a sír. Egy bajom van az SX-el, hogy fektetve irtó hülyén nézett ki a talp miatt, így muszáj voltam átvariálni mindent hogy állva beférjen. Így meg a többi cuccom mellett kicsit furán fest. De ennél nagyobb bajom ne legyen. A gyerek meg örül az XOX-nek...
36.
FARKAS
#12: Mi van frusztrált vagy, mert nem jutott ps5? Amúgy a gép nagyon halk, egyáltalán nem melegszik. Az xbox one x melegebb volt, pedig az se volt kimondottan meleg. Kamu videók.
34.
r3dman
#26: A miénk is kifüstölt pedig a C=64-el kiváló setup volt.
33.
hama29
A Playstation a customer supportot is megtámogathatná...
32.
Pistons1990
Érdekes hogy már 31 komment jött de a hírrel kapcsolatban még 1 db sem. De amugy ez egy fasza közösség :D itt a bizonyiték a tisztelt moderátornak hogy ide az emberek nem a hirek miatt jönnek hanem azért hogy mindegyik eltudja mondani hogy Muhaha :D
31.
Fata Morgana
#27: A birkát nem rád értettem hanem azokra akik utána olvasás, helyett lökik a maszlagot.
30.
Goromi
#28: https://9gag.com/gag/abGwGbE

Kb ennyi rá a bitonyíték is.
29.
Őrnagy
#26: Tényleg, volt ilyen! Hej, régi szép idők!
:D
28.
Neotechtr
Miről beszél itt a sok kvantumfizikus?
27.
adamsfamily
#10: Igen tudom.Gondoltam amikor rányomtam a küldésre,hogy ezt megkapom,csak szerkesztés gomb még mindig nincs.A Vape közösség érzékeny pontja ez a füst/gőz téma.
Amikor bejöttek az e-cigik, ezt a volt kollégáimtól is megkaptam.
Ezt a birka témát,az ilyen IGN hungary-re értettem például,aki lehoz egy cikket úgy,hogy le se ellenőrzi a forrást,de igazából le is szarja,mert tök jó clickbait.De ezt a Gamestar is eljátszotta egy időben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...