Még háromévnyi támogatást kaphat a PS4

  • Írta: szlav
  • 2020. november 11.
  • Hardver
Link másolása
Eljött a generációváltás pillanata, de nem feltétlenül kell egyből megválnunk az öreg konzolunktól. A Sony Interactive Entertainment alelnöke szerint a teljes generációs átállásra csak három év múlva kerül sor.

Hideaki Nishino, a SIE alelnöke a japán AV Watchnak adott interjújában (ford. TweakTown) beszélt a PlayStation-konzolok generációváltásáról. A játékosvilágot természetesen jelenleg a napokban megjelenő új masinák tartják lázban, de ahogy a Microsoft sem válik meg egyből az Xbox One-tól, úgy a Sony is azon munkálkodik, hogy minél tovább releváns maradhasson a PlayStation 4 is.

Nishino elárulta, hogy a japán konzolgyártó jelenlegi célja az, hogy még nagyjából három évig életben tartsa a búcsúzó rendszert. Több mint 100 millió játékos otthonában csücsül ma PS4 konzol, egy ekkora játékosbázist pedig ostobaság lenne egyből faképnél hagyni. Nyilvánvaló, hogy egy ideig a régi- és újgenerációs játékostábor egymással párhuzamosan fog létezni, a Sony pedig ennek megfelelően tervezi a játékmegjelenéseit is.

Arra természetesen számíthatunk, hogy az új megjelenések, főképp a third-party címek elsősorban az új hardverre lesznek optimalizálva, de ahol ez lehetséges, még pár évig számíthatunk majd PS4-en futó, a rendszer képességeinek megfelelően prezentált átiratokra is. Hardveres fronton viszont más a helyzet - nemrég érkezett a hír, miszerint a Sony Japánban januártól beszünteti az eredeti PlayStation 4 szervizelését, ezt a példát pedig előbb-utóbb a világ többi részén is követik majd, méghozzá egyre több modellel.

65.
65.
Őrnagy
#64: Éljünk együtt boldogan a szivárványos ég alatt! :)
64.
64.
Ps fanboy
#52: Ps5 fagyásokról is lehet hallani nem keveset, például. Szerintem is felesleges itt egymásra olvasni az ilyeneket. Inkább fogjuk meg egymás kezét pses az xboxosét xboxos a psesét és énekeljük el a Halleluját. :D
55.
55.
Helium Prime
https://www.theverge.com/tldr/2020/11/11/21561402/xbox-series-x-fake-hoax-smoke-ping-pong-ball-problem-meme
52.
52.
Marcus88
#51: Ki se birná se egyik se másik,hogy ne szóljon be vagy vissza.Tisztelet a kivételnek.
Mind a kettőnél lesznek hibás gépek,nincs ezzel gond,majd cserélik.
48.
48.
Observer
#47: Elsoszeriasokkal megesik az ilyen csak neh legyen megszokot
47.
47.
Observer
#10: Sajnos nem csak ecigi. Tenyleges problema. Sajnos.
45.
45.
delphijos
#44: Ja, ez igaz, de az SX-en fix a talp alul, és nekem nem nagyon jött be fektetve hogy az így látszik. Ezt csinálhatták volna másképp. De amúgy igen, ez legyen a legnagyobb baj. A baromi gyors töltés eléggé bejött eddig. Most játszom újra a TR sorozatot, a Rise-ot már ezen fejezem be. Aztán a Kingdom Hearths-ok jönnek.... ( ha már GP-ben vannak ) bár lehet hogy becsúszik egy Full Throttle újrázás is közéjük.... :)
44.
44.
Yanez
#43: Az még semmi! Nekem eddig tetszett a PS5 külseje, de amikor néztem az amcsi IGN tesztet a gépről, és láttam hogyan néz ki a hétköznapi cuccok mellett (tv asztal, tv, egyéb kütyük), egyszerűen borzalmas, de inkább úgy mondanám, egy hajszálnyit nem illik bele a környezetbe. Ezt a tesztelő is kiemelte és szemléltette. A fehér szín pedig a legtöbbet ront ezen, hiszen az emberek túlnyomó részének fekete színűek a tech cuccai és egyenletesek. Remélem lesz kapható majd feketében, az picit javít rajta. Ugyanakkor ez legyen a legnagyobb baj! :)
34.
34.
r3dman
#26: A miénk is kifüstölt pedig a C=64-el kiváló setup volt.
33.
33.
hama29
A Playstation a customer supportot is megtámogathatná...
31.
31.
Fata Morgana
#27: A birkát nem rád értettem hanem azokra akik utána olvasás, helyett lökik a maszlagot.
30.
30.
Goromi
#28: https://9gag.com/gag/abGwGbE

Kb ennyi rá a bitonyíték is.
29.
29.
Őrnagy
#26: Tényleg, volt ilyen! Hej, régi szép idők!
:D
28.
28.
Miről beszél itt a sok kvantumfizikus?
27.
27.
adamsfamily
#10: Igen tudom.Gondoltam amikor rányomtam a küldésre,hogy ezt megkapom,csak szerkesztés gomb még mindig nincs.A Vape közösség érzékeny pontja ez a füst/gőz téma.
Amikor bejöttek az e-cigik, ezt a volt kollégáimtól is megkaptam.
Ezt a birka témát,az ilyen IGN hungary-re értettem például,aki lehoz egy cikket úgy,hogy le se ellenőrzi a forrást,de igazából le is szarja,mert tök jó clickbait.De ezt a Gamestar is eljátszotta egy időben.
26.
26.
Fata Morgana
#24: Azt hittem "Color Star" márkájú volt mert anno (kb:30-35 éve) azokban bakelit helyett műanyagot használtak valamilyen szigetelés helyett és több db kigyulladt még Magyarországon is.
24.
24.
Őrnagy
Egyszer vettünk egy tv-t, ami az első bekapcsolás után elkezdett füstölni, minden hang vagy szikra nélkül. Rögtön kihúztuk a dugót, nem lett semmi baj, de a tv bedöglött. Nagyon dühös voltam, mert épp a Minden lében két kanál című sorozat ment.
Ez kb 35 éve történt, és a TV márkája Junoszty volt.
Nem tudtunk reklamálni, mert egy orosz kiskatonától vettük :D
22.
22.
Clayman
#21: Téged is megmondalak...
21.
21.
Fata Morgana
#18: Duken olyan szánalmas vagy hogy szinte sajnállak.
14.
14.
Fata Morgana
13.
13.
Helium Prime
Igen ezek tök életszerű videók,hogy ilyet vagy hasonlót produkál egy elektronikai eszköz szikra és hanghatás nélkül te meg nyugodtan ott állsz betárazott telefonnal mert jós meg időutazó vagy így rögzíteni is tudod! :D
12.
12.
Clayman
#11: Igazad van, mondjuk ettől még bukta az XsX. Hatalmas nagy bukta :) lololol
11.
11.
#2: Nem jo a roviditesed, XSX vagy siman SEX :-)
10.
10.
Fata Morgana
#5: Sok a birka az biztos, és utána sem járnak a dolgoknak hanem csípőből tolják a butaságot.
Ráadásul az E-ciginek nem füstje van, hanem az gőz jómagam is nyomatom a nagy "zsíros" felhőket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...