Így fest a Cyberpunk 2077 az Xbox-masinákon

  • Írta: gorien
  • 2020. november 18.
  • Videó
A tegnapi Night City Wire-adásban az Xbox-konzolok élvezték a főszerepet. A tízperces felvételen azt mutatják be, hogyan fest a Cyberpunk 2077 az Xbox One X-en, illetve a visszafelé kompatibilitáson keresztül a Series X-en.

A csütörtökre ígért Night City Wire-adás előtt meglepetésszerűen befutott egy különszám, amelyben kifejezetten a Microsoft masináira, az Xbox One X-re és a Series X-re koncentráltak a készítők.

Noha a Cyberpunk 2077 kifejezetten újgenerációs konzolokra szabott változata még odébb van (valamikor 2021-ben várható), a játék a next-gen gépeken is játszható a visszafelé kompatibilitásnak hála. Az alábbi videó a két generáció közötti különbséget illusztrálja.

A lengyelek szerint egy hasonló videót majd a PlayStationök képességeit illetően is várhatunk, ennek az időpontját később jelentik be.

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Stadiára, de játszható lesz Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is.

22.
momant
a használt játék ugyanolyan termék , mint egy használt tv , autó , de talán mint szellemi termék közelebb áll hozzá a könyv. ha hasznaltan veszed , eladod, etikailag nem sérted a gyártót. a gyártó egy kópiát ad el egy életre. a gyártók kimondva ki nem mondva nem várják el , h ne adj el , ne adj kölcsön terméket. annyit várnak el , h ne legyen ugyanaz a termék mások által sokszorosítva, mert az jelentősen torzítja a termék értékét.
21.
momant
#18: ++ pontosan. de miért ne generáljunk vitát :)!? bólogatás kultúrára nevelés nem jó. a tisztelet ott kezdődik ha valakinek mondunk nemet is. abból tanul ő is. mai világban alig látni mást mint sértődött, elpuhult embereket akik csak saját igazságaikra nyitottak... , miközben abból talán ma van a legtöbbféle.
18.
delphijos
#17: Persze, ez nem "lopás" , de ne menjünk bele ebbe, mert csak vitát szül. Ezerszer elmondtam a véleményemet. Le..rom ha valaki warezol, nem ítélkezem. Csinálja, otthon, csendben. Csak utálom ha még ő "dicsekszik" vele, és mindenféle ideológiával ( nincs pénzem, de jogom van játszani,stb... ) megmagyarázza hogy jogos. Ja, a legjobb az olyan akinek mellett viszont a HW-ben Líbia éves költségvetése benne van....
15.
bfkerek
#2: Abból neked mi a hasznod? (vagy zavar hogy amiért te tudsz fizetni, másoknak akiknek nincs pénze szórakozásra kidobni az ablakon, ingyen beszerezhetik a kódhalmaz másolatát ami neked pénzbe kerül?)
14.
Pistons1990
Hál isten a fejlesztők elmondták hogy mindent el lehet tüntetni a képernyöröl. Amit a második vágigjátszásnál meg is teszek mert nekem nem tetszenek azok a játékok ahol a képernyő televan minden szarral. 1-2 alapvető dolgot ott hagyok aztán a többi nem kell.
13.
Nate Hope
Ettől a játékbeli világtól még mindig brutál mód kiráz a hideg...
12.
Pistons1990
#9: Ezt azért igy nem merném mondani hogy nem zavar. Inkább ugy fogalmazok hogy együtt tudok élni vele. A red dead redemption 2-ben ha bemegyek egy városba sokszor akad a játék. De pont csak anyira hogy nekem az még belefér. Másnak nem biztos hogy beleférne a dolog. És ezt azért megtudom érteni. -:) a bugok azok jobban idegesitenek. -:) amikor a skyrim megjelent még ps3 játszottam vele. Nekem jó volt ugy ahogy van, de mikor elhivtam az egyik haverom hogy nézze meg milyen király ,mert ő is meg akarta venni Az meg jót nevetett. 15-20 perc alatt belszalattam olyan dolgokba hogy a mamutok az égen maszkaltak stb.... nem is vette meg :D
11.
shorty123
#7: a "régi szép" időkben sokszor kinn volt hivatalos megjelenés előtt napokkal a tört játék. :) :(
nforce.nl oldal gondolom sokaknak rémlik még :)
10.
Anti4730
Mikor az autoval megy az utcan, mintha olyan mikrolaggokat latnek, pont mint annak idejen a gta4 pc-n ugyanezt csinalta akarmilyen eros pc-n ment.
9.
crytek
#8: Ha téged az nem zavar hogy valami lassu és már már akadozik az egy kegyetlen jó tulajdonság.. és megspórol neked több millió ft-ot
8.
Pistons1990
#6: Engem nem érdekelnek ezek 30 fps meg 60 fps baromságok. Amugy folyamatosan jön majd a javitás a játékhoz. Hány ilyen ember van hogy nem is a játekot figyeli hogy az mekkor király hanem ez hogy mikor esik le a kép 30 fps alá -:) addig amig SZÁMOMRA élvezhető és leköt addig engem ezek a hülyeségek nem érdekelnek tudom felfogom hogy nagyon is számit mert tudom én is hogy nem mindegy. De nálam ez soha nem volt szempont. Már töbször megirtam hogy van olyan ismerösöm aki ilyen 4K olyan 30 fps 60 fps.... de a játekokhoz meg sik hülye mert ahhoz már nem ért. De nem azért irtam mert bantani akarlak. Jó dolog hogy ezt észre veszed. De engem ez hidegen hagy.-:)
7.
Criminalheadz
#4: Emlékszem az idei év leggyorsabb törésére, az a Kakarot volt a Steam adatlap szerint éjfélkor jelent meg, feltörve 00:05-kor már fent volt a neten, nah valami ilyesmire kell a Cyber-nél is számítani.
6.
crytek
#3: Így ne menjen.. 30 fps sincs meg sokszor
5.
Anti4730
Sima one s en biztos katasztrofa lesz, vagy durva grafikai butitas.
4.
Criminalheadz
#2: DRM mentes lesz, szóval day 0 (zero) törés várható.
3.
Pistons1990
Semmi külömbség nincs. Ha igy megy a mostani konzolokon az teljesen jó -:) persze ez nem a next gen verzio az csak késöbb jön. -:) nekem ez igy is teljesen megfelel. -:)
2.
shorty123
remélem legalább addig bírja majd feltörés nélkül mint az RDR2
1.
hedzsooo
Jo' van az, csak PC-re toljak ma' ki meg iden, na! :-)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...