Így fest a Cyberpunk 2077 az Xbox-masinákon

  • Írta: gorien
  • 2020. november 18.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi Night City Wire-adásban az Xbox-konzolok élvezték a főszerepet. A tízperces felvételen azt mutatják be, hogyan fest a Cyberpunk 2077 az Xbox One X-en, illetve a visszafelé kompatibilitáson keresztül a Series X-en.

A csütörtökre ígért Night City Wire-adás előtt meglepetésszerűen befutott egy különszám, amelyben kifejezetten a Microsoft masináira, az Xbox One X-re és a Series X-re koncentráltak a készítők.

Noha a Cyberpunk 2077 kifejezetten újgenerációs konzolokra szabott változata még odébb van (valamikor 2021-ben várható), a játék a next-gen gépeken is játszható a visszafelé kompatibilitásnak hála. Az alábbi videó a két generáció közötti különbséget illusztrálja.

A lengyelek szerint egy hasonló videót majd a PlayStationök képességeit illetően is várhatunk, ennek az időpontját később jelentik be.

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Stadiára, de játszható lesz Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is.

22.
22.
momant
a használt játék ugyanolyan termék , mint egy használt tv , autó , de talán mint szellemi termék közelebb áll hozzá a könyv. ha hasznaltan veszed , eladod, etikailag nem sérted a gyártót. a gyártó egy kópiát ad el egy életre. a gyártók kimondva ki nem mondva nem várják el , h ne adj el , ne adj kölcsön terméket. annyit várnak el , h ne legyen ugyanaz a termék mások által sokszorosítva, mert az jelentősen torzítja a termék értékét.
21.
21.
momant
#18: ++ pontosan. de miért ne generáljunk vitát :)!? bólogatás kultúrára nevelés nem jó. a tisztelet ott kezdődik ha valakinek mondunk nemet is. abból tanul ő is. mai világban alig látni mást mint sértődött, elpuhult embereket akik csak saját igazságaikra nyitottak... , miközben abból talán ma van a legtöbbféle.
18.
18.
delphijos
#17: Persze, ez nem "lopás" , de ne menjünk bele ebbe, mert csak vitát szül. Ezerszer elmondtam a véleményemet. Le..rom ha valaki warezol, nem ítélkezem. Csinálja, otthon, csendben. Csak utálom ha még ő "dicsekszik" vele, és mindenféle ideológiával ( nincs pénzem, de jogom van játszani,stb... ) megmagyarázza hogy jogos. Ja, a legjobb az olyan akinek mellett viszont a HW-ben Líbia éves költségvetése benne van....
13.
13.
Nate Hope
Ettől a játékbeli világtól még mindig brutál mód kiráz a hideg...
10.
10.
Anti4730
Mikor az autoval megy az utcan, mintha olyan mikrolaggokat latnek, pont mint annak idejen a gta4 pc-n ugyanezt csinalta akarmilyen eros pc-n ment.
5.
5.
Anti4730
Sima one s en biztos katasztrofa lesz, vagy durva grafikai butitas.
2.
2.
shorty123
remélem legalább addig bírja majd feltörés nélkül mint az RDR2
1.
1.
hedzsooo
Jo' van az, csak PC-re toljak ma' ki meg iden, na! :-)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...