Gwent - minden vaják idejöjjön!

  • Írta: gorien
  • 2020. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Decemberben ismét kiegészül a The Witcher világán alapuló kártyajáték, a Gwent. Ezúttal vajákokból egyáltalán nem szenvedünk majd hiányt, ugyanis a különleges szörnyvadászok körül forog majd a Way of the Witcher nevezetű szett.

Legutóbb Gaunter O'Dimm kezdett mesterkedni a Gwent kártyapartijai közben, most pedig egy raklapra való vaják csatlakozik a bulihoz, amikor befut a Way of the Witcher címre keresztelt, ingyenes kiegészítő. Az új szett lapjai a különböző vajákiskolákra épülnek, összesen ismét hetven új kártyát kapunk.

Az érkező lapok közül néhányat az alábbi videóban már meg is tekinthettek: a játék hat frakciója fejenként tíz-tíz kártyát kap, plusz tíz olyan kártyát, amelyet mindegyikük használhat. Kapunk új mechanikát is az Adrenaline képében, amely akkor aktiválódik, ha egy adott számú, kijátszható kártya van már csak hátra.

A Way of the Witcher december 8-án élesedik mind PC-n, mind mobilon. Noha a kiegészítő ingyenes, szokás szerint lehet pénzért különleges csomagokat is előrendelni, három különfélét.

30.
30.
delphijos
#29: Tiszta sor, példának szántam hogy felesleges vitázni a vajákon. Mondjuk azt teljesen megértem hogy egy lengyel regény magyar fordításánál nem az angol verziót használták.
29.
29.
Ooorky
#28: Sikerült egy olyan könyvszériát választanod amihez lexikont adtak ki a brit és amerikai verzió közötti eltérésekről (rögtön az első könyv címe) , de még a katalánok is saját verziót spanyolon belül, mindegyikben sok kicsi eltéréssel, hogy jobban idomuljon a helyi sajátosságokhoh
28.
28.
delphijos
Miért a Harry Potter-ben miért van “lefordítva” minden ? A Hogwarts miért lett Roxfort ? Az se “magyarabb”.
20.
20.
Scat
#19: Mert akkor még nem volt divat az "anglománia". Manapság már olyan "gáz" magyarul mondani valamit, hát az angol sokkal jobban hangzik!
19.
19.
Drraco
Nekem tetszik a vaják szó. Egyszerre érződik belőle a gyógynövényekkel foglalkozás, a mágia, a vidéki, paraszti életérzés... nekem bejön. (Micimackónál miért nem hisztizik senki, hogy miért nem maradt Winnie the Pooh? :D )
11.
11.
Scat
#10: Ne próbálj meg logikusan érvelni, a trollt ez nem érdekli.
Mert azon kívül, hogy még a lengyel eredeti is kitalált szó (skandallum!) amiből rejtély, mi következik, nem tudtunk meg tőle semmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...