Májusban jöhet a Far Cry 6

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 19.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Ubisoft még nem erősítette meg hivatalosan, az Xbox Store alapján májusban kerülhet boltokba az új Far Cry. A folytatást a koronavírus-járvánnyal járó nehézségek miatt halasztotta el korábban a cég.

Noha a Far Cry 6 az eredeti tervek szerint február 18-án került volna boltokba, a Ubisoft nemrég az új Rainbow Sixszel együtt elhalasztotta a megjelenését - nem nehéz kitalálni, hogy miért. Új dátumot a kiadó egyelőre nem is közölt, ha hihetünk azonban a legutóbbi szivárgásnak, májusi premierrel kell számolnunk.

A játék Xbox Store-os adatlapján ugyanis május 25-ét jelölik megjelenési dátumként, ami akár reális is lehet, biztosat persze csak akkor tudunk majd, ha a Ubisoft hivatalosan is megerősíti ezt az időpontot. A Far Cry 6 egyébként PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik majd, a főgonoszát pedig Giancarlo Esposito alakítja ezúttal.

13.
13.
Formula1fanatic
Ennek az első részével játszottam egyedül huzamosabb ideig amíg a végére nem értem, az akkoriban még tudott újat mutatni a saját műfajában. Manapság egy kaptafára készülő unalom a többi hasonló AAA játékkal együtt.
12.
12.
Gerzson95
#11: Ez még minig a dying light 2.
11.
11.
crytek
Gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=7qnM4WaaQbQ&list=WL&index=6
10.
10.
RangerFox
#9: És ezt pár screenshot meg egy cinematic videó alapján döntötted el? :O
9.
9.
PS4jacksony
Jelenleg emiatt vennék csak PS5 öt
Iszonyat jónak ígérkezik mind Grafika mind story szempontból....
7.
7.
DragonBleacPiece
meg jó volt ráküldeni a tigrisem messziről másokra
6.
6.
DragonBleacPiece
én a far cry primalt imádtam, mert voltak benne játékmódok amik nagyon jó survival játékká tették
5.
5.
Marcus88
#4: Én végig nyomtam,már ha megvettem és pénzt adtam ki érte.Kb 40 órát raktam bele,épp el lehet vele tölteni az időt.Egy picit talán az dobda fel,hogy volt 9 segítségi lehetőség akiket hívhattam és egy egy küldit vagy tábort úgy csináltam,hogy vagy csendben az ijjászt választva vagy dúrr bele és jött a repülőről bombázás.De sok esetben rém buták voltak.Mondjuk én nem csalódtam,mert nem is vártam sokat tőle.
4.
4.
Nate Hope
#2: A harmadik részt imádtam, a negyedik szódával elment, jól szórakoztam vele, nem fájt, de az ötödiket kb. 2 óra után abbahagytam, annyira nem tudott lekötni.
2.
2.
Marcus88
Én a minap fejeztem be az 5 részt és egyet értek veled.
1.
1.
Slik
az lenne jo ha vegre nem ugyan azt a jatekot adnak ki ujra es ujra csak mas fogonosszal es helyszinnel
elkepesztoen unalmas mar ez a bazisfoglalasos, mellekkuldeteses tragya
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...