Három játéka csúszását is megerősíti az Annapurna

  • Írta: gorien
  • 2020. november 20.
  • Csúszás
Link másolása
Az Annapurna Interactive, számos indie játék felkarolója három játékával kapcsolatban is megerősítette, hogy elhalasztja a megjelenését. A korábban már pletykált 12 Minutes is ezek között van.

A minap röppent fel, akkor még hivatalos megerősítés híján, hogy az Annapurna ígéretesnek tűnő, időhurokra épülő indie játéka, a 12 Minutes mégsem fog már megjelenni idén. Mint kiderült, a Steam áruházi oldala nem tévedett, a játék tényleg csak 2021-ben fog napvilágot látni, ezt most a kiadó is megerősítette. Sőt, nem ez az egyetlen alkotás, ami elkerült 2020-ról.

A Beethoven and Dinosaur fejlesztésében készülő The Artful Escape sem jelenik már meg idén, ebben egy pszichedelikus kalandban veszünk majd részt a feltörekvő gitáros, Francis Vendetti oldalán, aki a színpadi személyiségét keresi. A harmadik csúszó a Last Stop, amely afféle természetfeletti drámaantológiának ígérkezik a Virginia alkotóitól.

Mindhárom játék esetében PC-s és xboxos megjelenésről tudunk, és az Annapurna szerint mindegyik fejlesztése jól halad, csupán a végső finomhangolás vár rájuk. Egyikhez sem adtak meg pontos megjelenési dátumot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...