Csak a premier után jelentik be a Cyberpunk DLC-it

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 27.
  • Hír
A CD Projekt RED vezetője a fejlesztőstúdió befektetőinek árulta el, hogy a csúszásokra való tekintettel a megjelenés előtt már nem jelentenek be semmilyen DLC-t a Cyberpunk 2077-hez.

Noha sok játékost idegesít, hogy a fejlesztők már a megjelenés előtt bejelentik a játékok DLC-it és szezonbérleteit, ha belegondolunk, üzleti szempontból ez teljesen logikus, a befektetők pedig egyenesen igénylik. Erre példa a Cyberpunk 2077 esete is: a CD Projekt RED a részvényeseinek tartott konferenciahívást, ahol erre is rákérdeztek a cég társvezetőjénél, Adam Kicińskinél.

Az úriembert arról faggatták a befektetők (via Seeking Alpha), hogy mikor fogják bejelenteni a játék kiegészítőit, amire ő úgy válaszolt, hogy bár az eredeti tervek szerint erre már a premier előtt sor került volna, a csúszásokra való tekintettel végül csak a megjelenés után fognak beszélni a későbbi terveikről. Korábban a CD Projekt RED már leszögezte, hogy a Cyberpunk 2077-hez ingyenes és fizetős tartalmakat egyaránt várhatunk majd, az utóbbiak pedig legalább olyan méretes adalékok lesznek, mint a The Witcher III expanziói.

Kiciński egyébként a Cyberpunk 2077 multiplayer szegmensére is kitért: állítása szerint a többjátékos mókára ők egy önálló termékként tekintenek, az első részleteket pedig a jövő év első negyedében osztják meg róla.

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - Kiciński kérdésre azt is elmondta, most már cserkészbecsszó, hogy nem lesz több csúszás.

17.
Pistons1990
#15: Igen csak a Zolival az a gond hogy egyik szavával sokszor üti a masikat pl a wither 3-nál régen kijelentette hogy öt egyáltalán nem szippantotta be a játák. Ami oké mert szive jóga. -:) viszont a virus alatt még tavasszal kijelenette hogy neki ált ujra és meglepödött menyire jó -:) akkor addig hogyan alkotott vélemenyt a játékról. A red dead 2 nel kilyeltette a a haverja meg ő is hogy tul van értékelve meg hogy 1-2 óra után abba hagyták a jatékot mert sokat kell benne lovagolni. Vagyis a tutorial résznél befejezték. És akkor az emberek ezeknek a véleményére adnak. Én is megnezem a vidokat amiket csinál mert mond jó dolgokat. De szarok a véleményére. A cyberpunk 2077-nél állandoan ez a buzi szöveg hogy már 8 éve készül és hogy rég meg kellett volna jelennie. Hogy hogy meg kellett volna ? A CD Projekt az egy független fejlesztő csapat addig dolgoznak valamin amig akarnak a red dead 2 is 8 évig készült a last of us 2 az meg 7 évig. A witcher 3 is 6 évig. A masik meg a szintén buzi szöveg hogy ő nem hajlandó felülni a hype vonatra amihez szive jóga -:) de mi a pöcsömet mondogatja ezt állandóan. Bezzeg a Death Strandig hype-ra felült mert azt a buzi kojima csinálta. -:) a multkori az kemény volt amikor mondta hogy sok játék jelenik meg év végén ezert majd bevonja az aszonyt is -:) és majd ő csinálja a fő sztorit az aszony meg a mellék küldiket. És az emberek az ilyen figurák véleményére adnak. Az aki mint én is hogy több mint 20 éve jatszom ilyen játékokkal szerintem eltudom dönteni mi a jó magamnak. Szerintem más is igy van.
16.
shatterhand
#14: Nem olvastam, emlitette az Ow zoli vmelyik játéka streamelese közben.
14.
AfterLife
#5 és #6

Ezeket a pontozásról szóló dolgokat hol olvastátok?
7.
shatterhand
#5: Leggyengébb a sima xbox one. Amiatt volt ennyi csúszás. Persze a sima ps4 se lesz nagy wasistdas
6.
hedzsooo
#4: ..Én + azt hallottam hogy 200 pontot kapott alaphangon mindenhol. De csak a PC-s verzió, a többit nemt'om, mert nemkem igazából 8 is a tobbi verziója...

Persze legyen a lehető legjobb minden platformon de igazából ez már nem a kiöregedett konzolokra való cím, hanem PC-re, + az új gen. konzolokra
5.
Pistons1990
#4: Engem meg az zavar hogy mért nem a legnyengébb konzolokon mutatták mag hogy fut a játék. Mivan ha valakinek nem ps4-pro van hanem csak sima ps4. Csak azért mert látszik hogy mivel probálnak sporolni pl alig van NPC az utcákon nappal stb.... azt hiszem jobban járok ha ezt nem ps4 ne veszem hanem inkább xbox-ra. A játékok pontozására meg manapság nem lehet adni.vannak fejlesztők akikbe nem nagyon álnak bele. Erre a legjobb példa a Death Stranding. Van ahol 5-6 pontot kapot valahol meg 10 pontot. Én ezekre a pontozás dologra nem adok mert valoszinű hogy a legtöbb tesztelő nem is viszi végig a játékokat. A cyberpunk 2077-röl már anyi gameplay van hogy mindenki eltudja dönteni hogy tetszik e neki. -:) amit idág lattam azzal én meg vagyok elégedve. Igazábol csak ez miatt a játék miatt vennék új konzolt. De ha korekt modon fog menni a jelen gen konzolokon akkor nincs gond. -:)
4.
shatterhand
Tegnap hallottam,hogy korrekt 80pont körüli a kiküldött demok alapján.
Nekem mondjuk gyanus a legutóbbi 6perces videó. Ps4es mozgás áll kb 4percbol. Annak is 99%a egy félig szkrippelt belső teres jelenet.
2.
hedzsooo
Mondjuk nekem tetszik ez is, hogy a multis nem valami szutyok lesz amit senki sem kivanna igazabol, mint pl. a BioWare+EA tette a Mass Effect-be bele, v. pl. a Dragon Age-be, azokra sem volt szukseg..

Inkabb csinaljak igy, legyen a multis resze is egy kulonallo, komolyabb, teljeserteku jatek, amiert fizet az ember persze teljes arat, am cserebe kap is valami ertelmes multis mokat is aztan. :)
1.
Zedas
A második részt pedig még később fogják bejelenteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...