Márciusban forgatják a második Sonic-filmet

  • Írta: szlav
  • 2020. december 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Az idei év elején bemutatott Sonic, a sündisznó váratlanul hatalmas népszerűségre tett szert, így csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a második rész. Úgy tűnik, hogy a folytatás forgatása néhány hónapon belül megkezdődhet.

A negatív reklám is reklám, ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, mint a tény, hogy miután az élőszereplős Sonic hónapokig köznevetség tárgya volt, a kijavított végleges produktum óriásit tarolt a kasszáknál. Ez természetesen elmulaszthatatlanná tette a folytatást, amelyet még májusban jelentettek be, és minden jel szerint továbbra is sínen van.

Olyannyira, hogy a számos kanadai filmforgatás ügyeit intéző Creative BC Film Commission weboldalán máris feltűnt egy Emerald Hill névre hallgató produkció, melynek felvételei az itt látható adatok szerint 2021. március 15-én kezdődnek. A név igen beszédes, hiszen ahogy arra a veteránok emlékezhetnek, így hívták a Sonic the Hedgehog 2 első pályáját.

Ha ez sem lenne elég bizonyíték, akkor bízzunk a szintén itt feltűnő Neal H. Moritz, Nan Morales és Jeff Fowler neveiben, hiszen az első két illető végezte az eredeti film produceri munkálatait, miközben Fowler a rendezői székben csücsült.

Ha sikerül tartani az ütemtervet, akkor a felvételek május 10-ig befejeződhetnek, ami egyben azt is jelenti, hogy a terveknek megfelelően 2022. április 8-án már vászonra is kerülhet a kék sündisznó legújabb kalandja. A második részben egyébként visszatér majd Jim Carrey és James Marsden is.

2.
2.
Nagyon jó lett az egy! Jöhet 3 ig simán vagy egy Sonik and Knuckles:)
1.
1.
semike
Nagyon joooo!!!
Én várom, asszonykámmal imádtuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...