Crash után Spyro is visszatérhet egy folytatással?

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 8.
  • Pletyka
Link másolása
Beszédes képre bukkantak a Crash Bandicoot 4: It's About Time hivatalos artbookját lapozgatva a játékosok, ami szerintük arra utalhat, hogy a sávos bandikut után a kis lila sárkány is visszatérhet egy újabb epizóddal a jövőben.

Az Activision a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerein felbuzdulva idén debütáltatta a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ot, aminek az artbookját lapozgatva egyes játékosok arra a következtetésre jutottak, hogy hamarosan Spyro is folytatással gazdagodhat.

Az egyik képen látható leírás ugyanis úgy végződik, hogy "...itt egy kis utalás Spyróra", a következő oldalon pedig valóban felfedezhető a nem túlságosan elrejtett sárkány, ami alapján többen úgy gondolják, hogy a karakter hamarosan visszatér. Mivel a Spyro Reignited Trilogy hasonlóan szép sikereket ért el, mint Crash-trilógia újrakeverése, egyáltalán nem kizárt, hogy a kiadó már nagyban tervezi a számozott folytatást a sárkányos platformerhez is.

A szeptemberben megjelent Crash Bandicoot 4: It's About Time szintén a Toys for Bob műhelyében készült, akik ugyebár a Spyro-trilógia remake-jét is összehozták, így könnyen lehet, hogy az Activision a lila sárkány legújabb kalandjának a fejlesztésével is őket bízta meg.

4.
4.
patka21991
Az egyik kedvenc játékom a ps1 korszakból. Jó volt újra végig tolni szép grafikával.
3.
3.
DarkLord
Nekem ez a sorozat anno kimaradt, mert túl gyerekesnek tartottam, pedig én aztán szeretem a gyerekes játékokat. Egészen a pc-s megjelenésig nem is játszottam vele soha, mert mondom nekem ez már túllépi azt a gyerekes szintet, amit szeretek. Aztán kipróbáltam, mikor kijött pc-re a trilogy és hát nagyon bejött :D Még a 3. rész van vissza az első kettőt végigjátszottam már és tényleg nagyon jó kis játékok ezek.
2.
2.
C0m1n65un
A legcukibb sárkány volt már gyerekoromba is, és az is maradt. Szívesen vetném bele magam egy új Spyro kalandba.
1.
1.
Yanez
Hát ennek is csak örülni tudnék! Az első kettő platina, a harmadik még hátra van, de az sem fog kimaradni a jóból. Egyébként a cikkben lévő kép nagyon adja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...