Crash után Spyro is visszatérhet egy folytatással?

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 8.
  • Pletyka
Beszédes képre bukkantak a Crash Bandicoot 4: It's About Time hivatalos artbookját lapozgatva a játékosok, ami szerintük arra utalhat, hogy a sávos bandikut után a kis lila sárkány is visszatérhet egy újabb epizóddal a jövőben.

Az Activision a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerein felbuzdulva idén debütáltatta a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ot, aminek az artbookját lapozgatva egyes játékosok arra a következtetésre jutottak, hogy hamarosan Spyro is folytatással gazdagodhat.

Az egyik képen látható leírás ugyanis úgy végződik, hogy "...itt egy kis utalás Spyróra", a következő oldalon pedig valóban felfedezhető a nem túlságosan elrejtett sárkány, ami alapján többen úgy gondolják, hogy a karakter hamarosan visszatér. Mivel a Spyro Reignited Trilogy hasonlóan szép sikereket ért el, mint Crash-trilógia újrakeverése, egyáltalán nem kizárt, hogy a kiadó már nagyban tervezi a számozott folytatást a sárkányos platformerhez is.

A szeptemberben megjelent Crash Bandicoot 4: It's About Time szintén a Toys for Bob műhelyében készült, akik ugyebár a Spyro-trilógia remake-jét is összehozták, így könnyen lehet, hogy az Activision a lila sárkány legújabb kalandjának a fejlesztésével is őket bízta meg.

4.
patka21991
Az egyik kedvenc játékom a ps1 korszakból. Jó volt újra végig tolni szép grafikával.
3.
DarkLord
Nekem ez a sorozat anno kimaradt, mert túl gyerekesnek tartottam, pedig én aztán szeretem a gyerekes játékokat. Egészen a pc-s megjelenésig nem is játszottam vele soha, mert mondom nekem ez már túllépi azt a gyerekes szintet, amit szeretek. Aztán kipróbáltam, mikor kijött pc-re a trilogy és hát nagyon bejött :D Még a 3. rész van vissza az első kettőt végigjátszottam már és tényleg nagyon jó kis játékok ezek.
2.
C0m1n65un
A legcukibb sárkány volt már gyerekoromba is, és az is maradt. Szívesen vetném bele magam egy új Spyro kalandba.
1.
Yanez
Hát ennek is csak örülni tudnék! Az első kettő platina, a harmadik még hátra van, de az sem fog kimaradni a jóból. Egyébként a cikkben lévő kép nagyon adja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...