Tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 10.
  • Akció
Link másolása
Menetrendszerűen befutottak az aktuális heti Epic Games Store-ajándékjátékok. A csomag az ígéreteknek megfelelően a Pillars of Eternity, valamint a Tyranny minden jóval megpakolt változatait tartalmazza ezúttal.

Nem volt eddig sem titok, hogy két remek szerepjátékot készül ingyenesen osztogatni az Epic Game Store ezen a héten, és szerencsére nem is változtattak a tervükön, így a mai naptól egészen december 17-ig díjmentesen zsebelhetjük be a Pillars of Eternityt, illetve a Tyrannyt.

Ráadásul mind a két Obsidian Entertainmentnél készült RPG esetében a DLC-kkel megpakolt legteljesebb kiadásokat adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz, ennek köszönhetően akár több 100 órára le lesznek kötve a téli estéink, amennyiben épp nem a Cyberpunk 2077-tel tennénk ugyanezt.

December 17-én pedig jön a váltás, azonban a karácsonyi hangulat szellemében ezúttal 15 napon keresztül kapunk majd minden nap egy új meglepetésjátékot. 

47.
47.
ABorealis27
#46: Igen nagy valószínűséggel kamu. Nézd meg a tavalyi ugyanilyen 1 játék/nap időszak felhozatalát. Kb nem volt benne AAA.
46.
46.
Csokis
Állítólag ezek a játékok lesznek: https://mobilarena.hu/dl/upc/2020-12/55093_screenshot_20201215-141641_chrome.jpg
39.
39.
Obi Wan Kenobi
#38: Csak az elsőhöz szólnék hozzá, mert kb Gulyás Gergely szinten válaszoltál, de ez is több és kulturáltabb mint amit eddig nyomtál. Van egy hatalmas nagy paradoxon abban amit csinálsz, figyelemfelhívást csinálsz valamire mert szerinted bukni fog és tenniük kellene valamit, ugyanakkor szinte várod a bukásokat hogy a hoarder énedet kielégítsd. Érted az önellentétet?
38.
38.
crytek
#36: Miért zavar téged hogy SZERINTED egy cég valamelyik részlege veszteséges, mikor pont te örülsz az összes bukott játéknak, mondván "HAMAROSAN BUNDLIZZÁK ÉS MEGKAPOM"?

- Ez milyen összevetés? Megint csak írni akatál valamit ami azt gondolod menő mert sokan írták már..Epic balfaszságáról van szó erre idehozod a bundlezást.
És nem mellesleg engem nem zavar én örülök ha buknak ezek a görények. Csak érdekelne mire jó ez nekik... Na én meg erre várom a választ itt ,de nem fog jönni mert ez maga az epic se tudja


Miért érdekel téged, felhasználót, hogy ennek a cégnek mennyi a nyeresége?

Epicnek a storeból nincs nyeresége így nem érdekel...Amiből van bevétele és a totális store bukást fedezi az a fosnájt és az ilyen olyan licenszek értékesítése

Miért hiszed azt hogy te aztán nagyon tudod hogy veszteséges?

Mert ezt a debil is látja. Hoztam a számolásos példát eleve csak 12%-ot tartanak meg..Ezek a cégek akik 1 hétre ingyen adják a játékaikat főleg ami pl 0 day került be nem 3ft-ért tették. Ezek mind mind komoly dollár milliók.A kiebb indie szarok nyilván olcsóbban adják magukat. Szóval nem kell bennfentes ,meg szakértő ki kéne nyitni a szemed.

"Az utolsó pedig hogy miért éri meg neked egész életedet feltenni egy olyan ügyre amibe soha semmi beleszólásod nem lesz?"

Mivel a munka mellett mint többször mondtam nem igen érdekel más csak a gépezés így azzal foglalkozok amivel akarok..

Még valami egyéb kérdés?
36.
36.
Obi Wan Kenobi
#35: Még mindig nem érthető, hogy pontosan téged hol érint, hogy egy teljesen random cég amihez semmi közöd nincs ingyen oszt játékokat. Ha esetleg abba kötnél bele hogy nem jó hogy egy platformon valami csak itt van akkor oké, elfogadnánk, mert van akinek az is nehéz hogy gyorsan elindítsa a másik klienst a gépén és még ehhez is lusta (képzeljétek el mi lenne ezekkel az emberekkel ha fel kellene állniuk és lemezt cserélni a konzolban/pc-ben, tuti eret vágnának nagy lustaságban), de nem, te abba kötsz bele hogy téged idegesít hogy ez a cég befektet valamibe, ami szerinte jó lesz később neki. Remélem jobb piaci kutató vagy mint amit egy akármilyen milliárdos cég fel tud fogadni, ha meg nem akkor hajrá, itt egy pálya amin még több pénzt tudsz keresni, mert igen emlékszem hogy azt mondtad hogy neked csak az számít hogy több legyen a számládon. Szóval akkor elő a farbával:

Miért zavar téged hogy SZERINTED egy cég valamelyik részlege veszteséges, mikor pont te örülsz az összes bukott játéknak, mondván "HAMAROSAN BUNDLIZZÁK ÉS MEGKAPOM"?

Miért érdekel téged, felhasználót, hogy ennek a cégnek mennyi a nyeresége?

Miért hiszed azt hogy te aztán nagyon tudod hogy veszteséges? Van akármilyen bennfentes ismerősöd az Epic pénzügyi osztályán? Gondolom ha ekkora szakértő vagy akkor mondani se kell hogy ma már több pénz jön be az ilyen biszimbaszom játékon belüli vásárlásokon mint az eladásokon, szóval amit lefestesz képet itt hogy mennyire bukta ez, teljesen ott van az esély hogy az Epic pont ezekre megy rá.

Az utolsó pedig hogy miért éri meg neked egész életedet feltenni egy olyan ügyre amibe soha semmi beleszólásod nem lesz? Ha arra vered hogy lassú víz partot mos, nincs elég éved hogy bármit is változtass.

Ha ezeket meg tudnád válaszolni akkor lehet hogy nekünk is tisztább lenne mi a faszt akarsz mondani, és talán neked is leesne hogy ki kellene nőni ebből a céggyűlölet dologból, ha neked ugyan semmilyen károd nincs belőle.
34.
34.
Obi Wan Kenobi
#32: Itt van a steam keresztes lovagja, merre vannak a bajtársaid szépöcsém?
32.
32.
crytek
#31: Vicces vagy. A csúnya steam köztudottam 30% szed le, x eladás után már csak 25 majd később 20-at...
Ha nem esett le hogy mire van az a minusz 30% akkor minek vaú vaúzol bele?

30: Felőlem az epicet tehetik a világ elejére 10000000billiárdal is akkor is el balfasz mínuszos storeos ótvar cég...és amíg ezt így nyomja nem lesz még az uplaynek sem a konkurenciája,de még a leggyengébb gognak sem. Semminek sem mert a többiek egytől egyig nyereségesek...

Ha egyszer az epic kibírna 1 évet, hogy se nem ad kupont ,se nem ad ingyen lófaszokat,nem fizet le senkit , leesne nekik is hogy a bolt nyereséges is tudna lenni...
31.
31.
Hab
#27: Akkor mi a jó égnek írtál bele mínusz 30%-ot? Minimum hülyén írtad le a dolgot.
Persze, hogy nem tudom értelmezni a mondatodat, ha ennyire idióta módon írod. Tudod az a kis vízszintes vonalka kivonást jelent a matematikában. Magyar helyesírással is gondjaid vannak.
Persze biztos lesz erre is valami magyarázatod.
29.
29.
Ooorky
#27: Továbbra is 20%-ot vesz le...
28.
28.
#27: Te, képzeld, a Sony bukik minden eladott PS5-ön. Biztos azok is pénzt mosnak.
27.
27.
crytek
#26: Epic vs steam bevételről volt szó...

1.000.000 *60 = 60.000.000
Ennyi pénz áramlik be
Ebből a steam magának beszippant 30%-ot ami 18.000.0000$

Ha nem megy a dolog ajánlom figyelmedbe https://szazalek.com/ A net mindig segít. Ha meg nem tudsz mondatot értelmezni ne menj a fórumos közösségekbe mert csak magadat égeted le.
Nem akarom örömet okozni senkinek, más dolgom úgy sincs mint a netezés
26.
26.
Hab
#21: Akkor elárulom 1 000 000 x 60 - 30% = 42 000 000.
Se a matek, se a helyesírás nem megy igazán.

Nem lehetne amúgy, hogy most már befejezd a kommentelést az epic-es hírekre? Szerintem mindenkinek okoznál egy kis örömöt azzal.
23.
23.
Obi Wan Kenobi
#14: Hát öcsi, ha te erre teszed fel az életed akkor sok szerencsét elviselni a maradék idődet :D nem hiszem hogy egyszerű lesz
21.
21.
crytek
#19: Matek az megy ,ha van bevételed de a kiadásod több azt hívják veszteségnek..(de az epic szemében nem az mert amig van fosnájt meg ue licensz addig ez nem veszteség mert azok miatt plusszban vannak) Csak miért jó nekik egy direkt veszteséges dolgot üzemeltetni.. Adócsaló/pénzmosó paradicsom másra nem tudok gondolni.

A hülyét maximum az csinálja magából aki szerint ez jó dolog.
20.
20.
Hab
#16: Ha besegítene biztos hamar csődbe mennének. :D
19.
19.
Hab
#10: Te matekból megbuktál, vagy miért megy ennyire szarul? Tudod, ha csöndben maradnál, legalább nem csinálnál komplett hülyét magadból.
17.
17.
delphijos
#14: “Én mióta létezik az epic annak szentelem az életem próbálom felfogni,hogy mi értelme a store létrehozásának ha csak buknak vele.. de már 2 éve és nem sikerült rájönnöm..”

Kéne egy másik élet.... ahogy mondtam, rajtad az összes bolt agyalhatna hogy hogy legyen hasznuk az 1 dolláros bundle vásárlókból....
16.
16.
Daniel21
"Én mióta létezik az epic annak szentelem az életem próbálom felfogni,hogy mi értelme a store létrehozásának ha csak buknak vele.. de már 2 éve és nem sikerült rájönnöm.."

Mostmár megértettem!
Szóval, kedves crytek barátunk igazából nem "utálja" az Epic-et. Épp ellenkezőleg, segítőkezet akar neki nyújtani, mert legbelűl igen is törődő lélek, és ezért aggódik a cég jövője miatt! :3
15.
15.
Ooorky
20%

"Normally, Valve takes around 30 percent of all game sales on Steam, with some exceptions for games from smaller developers in its Steam Direct program. That will remain the case for the first $10 million in sales a game maker or publisher earns. For all sales between $10 million and $50 million, the split goes to 25 percent. And for every sale after the initial $50 million, Steam will take just a 20 percent cut. "
14.
14.
crytek
#12: Az hogy te mivel foglalkozol az engem nem érdekel és közöm sincs hozzá,mert az a te dolgod.

Én mióta létezik az epic annak szentelem az életem próbálom felfogni,hogy mi értelme a store létrehozásának ha csak buknak vele.. de már 2 éve és nem sikerült rájönnöm..
13.
13.
Drraco
#10: Ne haragudj, de mi ez a nagy Epic-utálat? Az is csak egy platform, mint a Steam, az Origins, a Uplay, meg a tököm tudja mi még... ahol az ember kényszerből tárolja a játékait, mert más lehetősége nincs. Míg valamelyik be nem dől, vagy nem jön egy világméretű katasztrófa, és nem lesz internet, mert akkor b*szhatjuk :D
Persze ha részvényes vagy a Valve-nál, akkor érthető.
12.
12.
Yanez
#10: Én gamer vagyok, örülök a játékoknak. Miért foglalkozzak azzal melyik cég mennyi hasznot húz?
11.
11.
Ooorky
#10: Ha jól emlékszek 100k eladott példány fölött, vagy ha preferált kiadó, akkor Valve csak 15%-ot vesz le.
10.
10.
crytek
#9: Csak egy példa:

Cyperpunk

Steamen 1 milliónál többen játszották. Számoljunk -1el

Epicen harmada se fogyhatot de számoljunk ott is 1 milliós eladással csak a számok miatt

Nos valve bevétele ekkor:

1 millió *60$ (számoljunk ezzel) -30% = 18.000.000$

Epic: 1millió * 60$ -12% = 7.200.000$

A valvenak nem kell lefizetni senkit hogy legyen exklúziv és menjenek az userek, a valvenak nincs szűksége hogy hetente ingyen osztogasson bármit hogy menjenek az userek. Szóval amíg az epic ezt a megkeresett 7 millió $-t elbukja ezekre addig a valve tisztán nyert 18 millát

Ez milyen konkurencia? A bohóc iskoláé maximum

Epicnek csak a fosnájt meg az engine van és ennyi a bolt az halott a felfogásuk miatt. Amit hoznak ez eladások bőven mínuszba viszi a lefizetgetéseinek a költsége...

Szóval a steam hasznot realizál nem is akármekkorát ugyanis ott nem kell többszázmilliókat ölni a hülyeségre ahogy az epic teszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...