Destiny 2 - jövőre jön a crossplay

  • Írta: gorien
  • 2020. december 12.
  • Hír
Link másolása
Régóta kért funkció kerül be jövőre a Destiny 2-be, a keresztplatformos játék. Erről és más jövőbeli tervekről mesélt a Bungie egy friss blogposztban - még egy készülő karaktert is megmutattak.

Három évvel ezelőtt indult útnak a Destiny 2, és a rajongók azóta várják, hogy határok nélkül, azaz bármelyik platformról játszhassanak egymással. A Bungie nemrég élesítette a játék next-gen frissítését, de ez nem azt jelenti, hogy pihennének: egy új fejlesztői blogposztban reagáltak a játék jelenlegi helyzetére, és felfestették a jövő évi terveiket, amelyek között a crossplay implementálása is szerepel.

Joe Blackburn segédrendező egyebek mellett beszélt arról, hogy a Beyond Light kiegészítő sem hozott annyi fegyvert a játékba, amennyit a játékosok szerettek volna. A jövőbeli kiegészítők ezért sokkal több eszközt és jutalmat fognak tartalmazni, és arra is figyelnek, hogy nagyon kevés kivétellel minden fegyver minden játékos számára megszerezhető legyen. A „fegyverkovácsok”, azaz a modellezők csapatát is bővíteni fogják, hogy tudják tartani a lépést.

A játék negyedik évének újdonságai között szerepel Transmog, akiről a fentebbi képet is megosztották. Visszatér az eredetileg 2014-ben megjelent The Vault of Glass raid, valamint két strike-ot (Fallen S.A.B.E.R. és Devil’s Lair) is kapunk. A konzoljátékosok számára is élesedik a DDOS-védelem, és ahogy már említettük, 2021 folyamán várható a crossplay is.

A Destiny 2 PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Stadián is játszható.

3.
3.
shatterhand
Codban is egyből kiba..om a crossplayt. Pc-s jatszon pc-sel
2.
2.
Aanash
Váó.
Ez igen a règi tartalmakat vissza hozzák.
De mèg mindig üres ès lelketlen grindelès az egèsz játèk ès már 6 ève nem bővül a játszható karakterek száma.
Mi a fenènek a fegyvereket bővítik amikor arra semmi szüksèg?

Van belőlük elèg.
1.
1.
zozo76hun
"rajongók azóta várják, hogy határok nélkül, azaz bármelyik platformról játszhassanak egymással"

jo vicc. biztos jo lesz majd a PCs wallhack, eger-makrot, stb hasznalo userekkel egyutt jatszani a konzolosoknak. en az olyan jatekoknal ahol van crossplay, kapasbol letiltom a PC miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...