Két kiegészítőt kapott a konzolos Planet Coaster

  • Írta: gorien
  • 2020. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
Négy évvel később PlayStationökre és Xboxokra is eltalált a Frontier vidámparképítő játéka, a Planet Coaster: Console Edition ráadásul rögtön két DLC-vel is kiegészül: egyikben a szellemes, másikban a kalandos elemek dominálnak.

A Planet Coaster 2016-ban kizárólag PC-re jelent meg, és négy évbe telt, mire a Frontier Developments srácai konzolon is pótolták a lemaradásukat. De a Planet Coaster: Console Edition azóta már befutott, a minap pedig újabb DLC-kkel gazdagították a létrehozható látványosságok tárházát.

A Spooky Pack a szellemkastélyok rémisztgetős atmoszféráját hozza magával, míg az Adventure Pack a kalandfilmek egzotikus világát. A kiegészítőket egybecsomagolva 15 dollárért lehet megvenni, míg külön-külön 10 dollárért.

A kiegészítőkkel együtt élesedett a Frontier Workshop is, amin keresztül a játékosok megoszthatják a többiekkel kedvenc alkotásaikat, és kipróbálhatják másokét. A funkció keresztgenerációs módon is működik, tehát ha valami egy jelengenerációs konzolon készült, az ugyanúgy letölthető az újgenerációsra is.

A Planet Coaster: Console Edition PlayStation 4-re és 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...