Planet Coaster PC

A Frontier Developments új vidámparkos játéka.
Típus: pc, Tycoon, Vidámpark

Megvan, mikor érkezik konzolra a Planet Coaster

A Roller Coaster Tycoonon edződött Frontier 2016-ban dobta piacra megváltozott című, de változatlan minőségű vidámpark-menedzselő játékát, a Planet Coastert, amely épp a generációváltás idejére végre konzolokra is begördül.

Konzolokra tart a Planet Coaster

Újabb jó hír a Frontier háza tájáról! Az év végén a Microsoft és a Sony jelengenerációs és next-gen konzoljain is megjelenik az utóbbi évek legnagyszerűbb vidámparképítős menedzsmentjátéka, a Planet Coaster.

Forma 1-játékok készülnek a Frontiernél

Állatkertet és vidámparkot igazgattunk már a Frontier játékaiban, de a következő években a Forma 1 világában is kipróbálhatjuk, milyen a menedzserek élete. A jelenlegi állás alapján négy Forma 1-es menedzsmentjátékra számíthatunk tőlük.

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

Planet Coaster - megérkeztek a Szellemirtók

A Planet Coaster következő DLC-csomagja semmiképp sem mondható hétköznapinak - mi leginkább a túlvilági jelzőt használnánk rá. Ki gondolta volna, hogy egy vidámparkban is szükség lehet a Szellemirtókra?

Jurassic World Evolution - túl a 2 millión

Jól muzsikált a Frontier Developments dinós parképítő játéka, de nem panaszkodhat a stúdió a többi fejlesztéseire sem. A Jurassic World Evolution és a Planet Coaster is átlépték a kétmilliós eladott példányszámot.

Launch traileren a Planet Coaster Vintage DLC-je

A Planet Coaster legújabb DLC-je Vintage címmel a vidámparkok aranykorszakába varázsolja játékosait. Új tájak, épületek, kellékek, szerelvények és vizuális effektek próbálják becsalni a játékoskedvű érdeklődőket.

Ismét fejlesztőstúdióba fektetett be a Tencent

A kínai internetes megavállalat újra kitett magáért: ezúttal az Elite: Dangerous és a Planet Coaster fejlesztőjébe, a Frontier Developmentsbe vásárolta be magát 17,7 millió fontért.

Planet Coaster teszt

Több mint 10 évvel a RollerCoaster Tycoon 3 után úgy tűnik, hogy végre új királyt avathatunk a vidámparképítős játékok trónján. A cím változott, de a fejlesztők és a minőség maradt a régi.

Ingyenes ünnepi DLC-t kapott a Planet Coaster

Ahogy közelednek az ünnepek, sok fejlesztő érdekes ünnepi kiegészítőkkel hálálja meg a játékosok egész éves kitartását. A Planet Coaster esetében ez egy új, ingyenes témát és kampányt jelent.