Planet Coaster PC

A Frontier Developments új vidámparkos játéka.
Típus: pc, Tycoon, Vidámpark

Két kiegészítőt kapott a konzolos Planet Coaster

Négy évvel később PlayStationökre és Xboxokra is eltalált a Frontier vidámparképítő játéka, a Planet Coaster: Console Edition ráadásul rögtön két DLC-vel is kiegészül: egyikben a szellemes, másikban a kalandos elemek dominálnak.

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

Megvan, mikor érkezik konzolra a Planet Coaster

A Roller Coaster Tycoonon edződött Frontier 2016-ban dobta piacra megváltozott című, de változatlan minőségű vidámpark-menedzselő játékát, a Planet Coastert, amely épp a generációváltás idejére végre konzolokra is begördül.

Konzolokra tart a Planet Coaster

Újabb jó hír a Frontier háza tájáról! Az év végén a Microsoft és a Sony jelengenerációs és next-gen konzoljain is megjelenik az utóbbi évek legnagyszerűbb vidámparképítős menedzsmentjátéka, a Planet Coaster.

Forma 1-játékok készülnek a Frontiernél

Állatkertet és vidámparkot igazgattunk már a Frontier játékaiban, de a következő években a Forma 1 világában is kipróbálhatjuk, milyen a menedzserek élete. A jelenlegi állás alapján négy Forma 1-es menedzsmentjátékra számíthatunk tőlük.

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

Planet Coaster - megérkeztek a Szellemirtók

A Planet Coaster következő DLC-csomagja semmiképp sem mondható hétköznapinak - mi leginkább a túlvilági jelzőt használnánk rá. Ki gondolta volna, hogy egy vidámparkban is szükség lehet a Szellemirtókra?

Jurassic World Evolution - túl a 2 millión

Jól muzsikált a Frontier Developments dinós parképítő játéka, de nem panaszkodhat a stúdió a többi fejlesztéseire sem. A Jurassic World Evolution és a Planet Coaster is átlépték a kétmilliós eladott példányszámot.

Launch traileren a Planet Coaster Vintage DLC-je

A Planet Coaster legújabb DLC-je Vintage címmel a vidámparkok aranykorszakába varázsolja játékosait. Új tájak, épületek, kellékek, szerelvények és vizuális effektek próbálják becsalni a játékoskedvű érdeklődőket.