Márciusban rajtolhat a Justice League: Snyder Cut

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha formális bejelentést még nem kaptunk a témában, Zack Snyder arra célozgatott egy kommentjében, hogy márciusban debütálhat a Justice League: Snyder Cut első felvonása.

A TechRadar szúrta ki, hogy Zack Snyder egy, a Vero-profilján megejtett kommentben elkotyoghatta a Justice League: Snyder Cut első részének premierdátumát. A rendező így felelt az egyik rajongójának, aki a mozikban látott verzióról írt neki: "Megértem, és természetesen tiszteletben tartom az érzéseidet, és csak remélni tudom, hogy azzal, amit márciusban látni fogtok, elfelejtethetem veletek azt a Verziót."

Mindezt persze a Warner még hivatalosan nem erősítette meg, ráadásul Snyder kommentje is sok kérdést nyitva hagy: nem tudjuk a pontos megjelenési dátumot, ráadásul a filmet négy egyórás epizódban töltik majd fel az HBO Max kínálatába, így nem világos, hogy a későbbi részek milyen ütemezéssel érkezhetnek. Ettől függetlenül a DC-rajongóknak érdemes lehet türelemmel várniuk, a film újrázása ugyanis 150 percnyi eddig sosem látott jelenetet tartogat állítólag, Joss Whedon anyagaiból pedig semmit nem használ majd fel.

A filmhez októberben rögzítettek is néhány extra snittet, az utóforgatáson többek között a Deathstroke-ot alakító Joe Manganiello és a Jokert játszó Jared Leto is részt vett.

9.
9.
godach
#8: Én telekomos vagyok és Full előfizu mellé kaptam a HBO Packot, amibe beletartozik a Go is.
Ebből a Go-t használom csak, ha véletlen tv-re kapcsolok akkor hbo 1-2-3 de még így, hogy sosem n~zem így is belefutok ismételgetésekbe = nem érné meg nekem, ha nem adnák a csomag mellé.
A Go meg annyit nem ér, hogy mellette fenntartsak 3 csatorna előfizetését. Szóval ha a Max jön csomag mellé, nagyon szívesen fizetek felárat de különbözteti díjat biztosan nem.
8.
8.
crytek
#6: Biztos nem lesz pont ezért kérdeztem a hogyna továbbot..

Az évekkel ezelőtti telenoros előfizetések nagy része mind ez az ingyenes HBO GO-s.. tuti nem kapjuk meg a MAX-ot. Mondjuk nekem mindegy szökő évente ha nézek rajta 1-2 sorozatot
6.
6.
kryszisz
#3: Egy raklap oldal lehozta a hírt dec. 6-a körül, nézz utána nyugodtan:) Én is használom amúgy, szeretem is, nem tudom hogy oldják meg a váltást, lehet, hogy felhasználható lesz a GO előfizetés a MAX-ra. Gondolom időben elmondják majd a menetét:)
3.
3.
crytek
#2: Mivel nem moziban lesz hanem "házon belül adják" úgyse fogják megmondani ha blama lesz akkor sem.

Szóval a Go-t amit a létezése óta előfizetésem van szimplán lekapcsolják majd? Azt azért megnézném,mert egy előfizetés nem így működik hogy hopp holnap már nincs..
2.
2.
kryszisz
#1: Megszűnik jövő év 2. felében, volt róla szó úgy másfél hete. MAX lesz itt is, szerintem nem butítva. Tekintve, hogy minden Warner mozit premierbe kapnak az előfizetők szerintem nem egy rossz alternatíva. Ezt a Snyder féle változatot várom nagyon én is, mert a Whedon mozija nem kicsit volt csalódást keltő. Nem volt ugyan egy Öngyilkos osztag szintű celluloid hulladék, de még a sokat ekézett BvS-t is jobban élveztem ennél. Viszont szerintem az elvárások (akárcsak a CP esetében) itt is az egekben lesznek Snyder "ezleszaviláglegjobbfilmje" szerű nyilatkozatai miatt, csak aztán nehogy pofáraesés legyen a vége.
1.
1.
crytek
Várom már nagyon. Bár nekem a "rendes"verzióval se volt semmi bajom

Arról viszont csacsoghatnának végre hogy akinek HBO GO-ja van azokkal mi lesz.. Megszűnik-e ? Kapjuk mi is az HBO MAX-ot csak "butítva"? simán megszüntetik nekünk a GO-t?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...