Jön a Wonder Woman 3

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. zöld utat adott a Wonder Woman harmadik felvonásának, a sorozat természetesen Gal Gadottal és Patty Jenkinsszel a fedélzeten folytatódik majd valamikor a jövőben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Ázsiában nem rajtolt éppen túl jól a Wonder Woman 1984, és tulajdonképpen máshol sem (Amerikában 16,7 millió dollárt hozott az első hétvégén), a Warner azonban a jelenlegi helyzetnek megfelelően engedett az elvárásaiból, és így is elégedett a számokkal, főleg, hogy állítólag az HBO Max-előfizetők körében is népszerű a film.

Ezek után különösen jó hír, hogy Toby Emmerich, a Warner igazgatótanácsának elnöke megerősítette, készül a Wonder Woman 3, és bár konkrétumokat nyilván nem tudunk róla, a bejelentés szerint a főszereplőt alakító Gal Gadot és a rendező-forgatókönyvíró Patty Jenkins is visszatérnek, hogy pontot tegyenek a trilógia végére.

A Warner egyébként nagy téttel fogad a DC-filmekre a jövőben, a DC Films elnöke, Walter Hamada épp most nyilatkozta a New York Timesnak, hogy 2022-től kezdve évi hat DC-filmet szállítanának, amelyek közül négy kerül mozikba, és kettő menne rögtön az HBO Maxra - és ebben még nincsenek benne a sorozatok.

Hamada szerint minden egyes filmnél átgondolják, hogy milyen tévés mellékág jöhetne szóba: ennek jegyében érkezik majd a The Batman spin-offjának szánt GCPD-s széria, illetve a The Suicide Squad-féle Peacemaker is.

25.
25.
Ooorky
#24: Mondjuk a SW pont egy érdekes történet, pattanásos tiniként nem értettem miért kínos homokról beszélgetni Natalie Portman-nal, én lennék a legboldogabb ha bármiről beszélhetnék vele.
Ma családapaként továbbra is eldiskurálnék vele a homok selymességéről. Utána :D
24.
24.
delphijos
#23: És ha ugyanezeket mondjuk 40 évesen látod először , lehet hogy egész más élmény lenne.... azért ezt se szabad elfelejteni. Ha más felhoztam példának az SW-t, a fiam egész másképp látja az új trilógiát is például....
23.
23.
Ooorky
#22: Azt várnánk, hogy ne legyen minden szemét "pop corn film".
Mikor gyerekként beszabadultam a moziba még a Jurassic Parkot és a Terminátort hívták popcorn mozinak...
22.
22.
Grabowsky30+
Örülök, hogy most már a 2millió film rendező országa is lettünk! Amúgy a film tényleg nem volt jó, de azért 1x meg lehetett nézni! Sokan nem tudom mire vágynának egy popcorn filmtől? Mit szeretnének látni, egy képregény feldolgozásban? Annyira kíváncsi lennék azok akik folyamatosan mindent, de tényleg mindent fikáznak, mi az amire azt mondják, hogy na ez egy jó film! Aki nem szeretni a szuperhősöket az miért néz ilyen filmeket? Miért csinál magának egy kellemetlen délutánt, hogy utána fröcsögjön egy fórumba? Egyszerűen nem értem.
21.
21.
xanatos0911
#20: Aranyos vagy :) Mondd, mi fáj, hogy ilyen raplis vagy? Beszéljük meg, tán ballábbal keltél?
20.
20.
Formula1fanatic
#10: Ha ez volt életed legjobb reggeli poénja akkor rohadt unalmas lehet az életed.
18.
18.
Ooorky
#13: Szerintem sokat hozzá tett az, hogy képes hihető nőies nőt alakítani, pl. brie larson tesztoszteronbombájával egy nézhetetlen szutyok lett volna.
17.
17.
ABorealis27
#12: Mitől "rutinos" rendező? Ez az 5. filmje úgy, hogy 2003-ig rendezett hármat (és az 5 film mellet pár sorozatepizódot).
De a Wonder Woman után már egyszemélyben ő akarja megszabni a WW franchise irányát (látjuk milyen jól megy neki) és már a Warnernek is dirigál. Most az írásban is kiemelt szerepet kért és kapott (több első WW filmes stábtagot szimplán kirúgatott). Akkora zseni ez a nő. Persze ez csak azért történhetett meg, mert óriási volt az első film profitja és a hollywoodi fejeseknek a profit mindenek felett áll. Ezért tolták be a Star Wars univerzumba is. Nyilván kell még egy nagysikerű Kathleen Kennedy.
Btw a csodarendezőnek a két és fél óra is rövid volt állítólag és ennyi akciót sem akart. (Fúú, ilyen gagyi CGI-t és akció koreográfiát 2020-ban...)
Finoman fogalmazva sem vagyok valami nagy Marvel fan, sem filmkritikus, de ezt - ha már ingyen volt premierkor - kikölcsönöztem ennek a mozigyilkos évnek a végén és amekkora nézhetetlen moslék volt, kíváncsiságból megnéztem pár elemző videót és cikket (hogy mi mehetett ennyire félre) azokból kicsit informálódva írom ezeket.
16.
16.
Nate Hope
Az volt a WW84-gyel a legnagyobb baj, hogy amíg az elsó rész nem akart több lenni, mint ami, a második felvonásba megpróbáltak beleerőltetni valami mély üzenetet és elcseszett ideológiát, ami sikeresen hazavágta az egészet. Néha esküszöm olyan volt, mintha egy South Park epizódot néztem volna, az utolsó összecsapáskor meg teljesen az a Family Guy rész ugrott be, amikor az emberek megegyeznek abban, hogy csak egy ajándékot kérnek Karácsonyra.
15.
15.
n_csacsi
#12: +1

Pedro Pascal nagyon jól hozta a formát, ahogy azt Oberin szerepében is megszokhattuk.
Cheetah "ultimate form-ja" botrányos volt. Nem így képzeltem el az ikonikus főgonosz eredettörténetét.

Ezek után én is azt mondom, hogy vegyék el Jenkins-től a Rogue Squadron-t. A 10 film és sorozat közül ezt várom a leginkább, de félek, hogy csalódni fogok benne, hiába nyilatkozta, hogy az apja pilóta volt és ő is nagy fan-ja a repülésnek.
14.
14.
BrockSamson
Sajnos a masodik resz mindent elrontott, ami az elsot egy teljesen nezheto filmme tette, es ez 95%-ban a forgatokonyvnek koszonheto.
13.
13.
ÉnVok
Örülök hogy nem csak én csodálkoztam rá arra a mondatra hogy Gal Gadot színészi játéka bármi +-t is hozzá adott volna a filmhez. Még ha az írod hogy a "csini pofija" arra még azt mondom oké. A második részt még nem láttam de az első az olyan gyengén középszerű volt (Szerintem) hogy rohadtul nem értettem hogy mit nyáladzottak rá egyes kritikusok. De látom Metacriticen kb a helyén kezelték (bár egy picivel még így is felül pontozták szerintem) a User score -nál. Ha a második részt is kb ennyire kezelték a helyén akkor rettentő nagy f*s tenger lehet.
12.
12.
kryszisz
Borzalmas volt a második rész. De nem ilyen BvS, Vasember 2, Thor szerű mondjuk középszer, hanem Suicide Squad, Birds of Prey szintű szemét, de azoknál legalább a CGI rendben volt úgy ahogy. El nem tudom hinni, hogy egy olyan, elviekben rutinos rendezőnek, mint Patty Jenkins nem tűnt fel, hogy a sztori sehogy sem áll össze, a film első felében nem történik SEMMI, és hogy az "üzenet" nemcsak cringe lvl99, de a naivitás csúcsa is. Az egészben kb. az egyetlen értékelhető dolog Pedro Pascal játéka, meg hogy Gal Gadot továbbra is remek eye candy. Szerintem hamarosan jön a hír, hogy elvették Jankinstől a Rogue Squadronst, a Disney eddig sem volt szívbajos e téren.
11.
11.
zoli12i
Jó itt kommenteket olvasni!
Az ember olyanokat tudhat meg itt, hogy Gal Gadot jó színész és hogy ezeknek a filmeknek mély üzeneteik vannak.
Köszönöm srácok!
10.
10.
xanatos0911
#7: Hat ilyen jót is rég sírtam egy kommenten

Mindössze kettővel alatta a “...Gal Gadot színészi játéka...” sornál, de mire ott kisírtam magam megláttam ezt a kommentet. Fantasztikus, életemben nem nevettem sírva még ennyit reggel mióta élek. Köszönöm a csodás élményt! :D
9.
9.
Anti4730
#8: Nalad elegge felrement az uzenet ahogy latom xd
8.
8.
DragonBleacPiece
#7: nagyon mély a 2. üzenete hogy minden férfi egy kanos malac
7.
7.
Anti4730
Mindketto nagyon jo, es az uzenetuk szerintem nagyon szép, es mély. A wonder woman inkabb a kevesebb akciorol, tobb dramarol szol szerintem.
6.
6.
Aanash
Azèrt az első rèsz nem volt annyira rossz, nekem inkább az èvente hat filmmel van bajom.
Lemegy a korona aztán mindenki rákapcsol ès tömegèvel fogják tolni a nèzni valókat?
Annak se lesz sok èrtelme.
5.
5.
Mortis
#4: "Gal Gadot szinészi játéka"

a nap troll kommentje
4.
4.
Ooorky
#3: Az első résszel véletlenül szerencséjük volt, mert Gal Gadot színészi játéka megmentette a béna sztorit, ezért a második filmmel biztosra mentek, hogy kicsinálják a karaktert.
3.
3.
Daniel21
Tényleg ezt akarják Warner-ék erőltetni?
Nem hiszem el hogy más karakterből nem e tudnának egy épp kéz láb megnézhető szinvonalú filmet össze eszkábálni. :/
2.
2.
Mortis
elvileg borzalmas lett a második rész. bár nem mintha ez korábban megállapította volna a stúdiót.
1.
1.
JinjeR
Ez a második se kellett volna...5 forintot nem ér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...