Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

  • Írta: gorien
  • 2021. január 7.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

Ha emlékszünk az X019-re, a Microsoft számos játékkal ígérte bővíteni az Xbox Game Pass szolgáltatását a rákövetkező évben, köztük majd' egy tucat Final Fantasyvel is. 2020 végéig nem mindegyik érkezett meg, bár a szolgáltatásban már elérhető a Final Fantasy VII, a Final Fantasy VIII Remastered és a Final Fantasy XV - Royal Edition is - a True Achievement szerint azonban nem kell megijednünk, a többi is közeleg.

A portál kapcsolatba lépett a Microsofttal, a cég szóvivője pedig elmondta, hogy amint azt az X019-en is bejelentették, alig várják, hogy elhozhassák a Final Fantasy-játékokat a Game Passbe, és erről a tervükről nem is tettek le – az elmaradt címek idén utat találnak a szolgáltatásba.

Ez olyanokat takar, mint a Final Fantasy X és X-2: HD Remastered, a Final Fantasy XII: The Zodiac Age, a Final Fantasy XIII és XIII-2, valamint a Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Pontos dátumot nem árultak el, az még a jövő zenéje.

Amire azonban egyelőre nem érdemes várni, az a Final Fantasy VII Remake és a Final Fantasy XVI. Utóbbi PlayStation 5-exkluzív, és egyelőre az előbbit is a Sony konzoljaihoz köti a Square Enixszel kötött egyesség.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...