Final Fantasy XV - távozik a Game Passből

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 19.
  • Gyászhír
Link másolása
Az új indulók mellett sajnos néha azokról a játékokról is említést kell tennünk, amelyek hamarosan elhagyják az Xbox Game Passt, és most a Microsoft előre jelezte, hogy pontosan ez fog történni a Final Fantasy XV-tel is.

Kevesebb mint két hetünk maradt, hogy a végére érjünk az igencsak tartalmas Final Fantasy XV-nek, hiszen amennyiben az Xbox Game Passen keresztül játszunk a játékkal, akkor ezt követően erre már nem lesz lehetőségünk.

Február 1-jén ugyanis mind a PC-s, mind a konzolos Xbox Game Passből kikerül a Final Fantasy XV. A Square Enix játéka mellett az Indivisible-től, a Sea Salttól és a Fishing Sim World: Pro Tourtól is búcsúzik a szolgáltatás, illetve PC-n az említett címek mellett még a GRIS is távozik.

Nem kell azonban keseregniük a széria rajongóinak, hiszen a Microsoft nemrég erősítette meg, hogy hamarosan még több Final Fantasy-játékkal bővül majd az előfizetéses szolgáltatása.

1.
1.
Én együtt tudok élni azzal, ha valami kimegy. Az, hogy egy játék benne volt PC Game Pass-ben eléggé leviszi az árakat a PC verziók esetében. Vagy ha Xbox brand alá akarod a távozó játékot, akkor amíg van előfizetésed mindig kedvezménnyel tudod tűlük megvenni mindkét gépre egyszerre és kompatibilisek egymással. Amúgy a FFXV '20 februárja óta volt bent egy évig. Aki akarta és tényleg érdekelte, az ennyi idő alatt tolhatta ezerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...