Apex Legends - lebukott a Switch-verzió premierje?

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 19.
  • Pletyka
Link másolása
Hamarosan élesedik az Apex Legends nyolcadik szezonja, és ahogy egyre több dolog derül ki az újdonságokról, úgy válik elkerülhetetlenné, hogy véletlenül extra információk is kiszivárogjanak.

Pontosan ez történt most a játék korábban már emlegetett Nintendo Switch-átiratával kapcsolatban is, amit eredetileg még tavaly ősszel szerettek volna publikálni a készítők, azonban el kellett csúsztatni a premiert az idei évre.

A hivatalos megjelenési dátum továbbra is ismeretlen, viszont nemrég kiderült pár újdonság az FPS nyolcadik szezonjával kapcsolatban, az idevágó trailer japán és lengyel nyelvű videója alatt pedig az láthattuk, hogy február 2-án, az új szezonnal együtt debütál majd Nintendo Switchen az Apex Legends.

Nem sokkal később eltávolították az erre vonatkozó részeket az említett oldalakon, de nem lennénk meglepődve, ha az elkövetkezendő napokban megerősítést nyerne a pletyka.

4.
4.
Arcos
Elvileg a konzolosok csak úgy kerülhetnek össze PC -sekkel, ha PC -s frienddel játszanak együtt (ilyenkor alapból a PC -s queue -ba tesz). Viszont nem rak be konzolosokat a PC -s queue -ba egyedül játszanak vagy koznolos barátokkal.
3.
3.
JohnSpartan
#2: Nem fog sokáig szívesen játszani vele csak mondom... azért is írtam hogy sok sikert kívánok nekik! Konzolon is màr elég nehéz játszani vele joy miatt, de most hogy màr cross play is bekerült és a PC-sek is felütötték a fejüket nem igérem nekik a hosszú jàtékélményt. És igen, elég marha ha switch-el akar nekikezdeni a játéknak az illető.
2.
2.
delphijos
#1: Nem igazán értem, ha valaki esetleg szívesen játszana ezzel teszem azt handheld módban , és ha kiadják lesz is rá lehetősége akkor “marha” ??
1.
1.
JohnSpartan
Apex switch-re? Sok sikert kivánok a switch-eseknek! De ha màr ennyire marhàk remélem cross playben is lehet őket majd hentelni... ha már bele kellett tuszkolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...