Mélyebben a Destruction AllStarsról

  • Írta: gorien
  • 2021. január 28.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation 5 hamarosan érkező, nyaktörő sebességű arénajátékáról, a Destruction AllStarsról tudhattuk meg a leglényegesebbeket a tegnapi State of Play-bemutatónak köszönhetően.

Tavaly nyáron hallhattunk először a Destruction AllStarsról, amely a PlayStation 5 nyitócímeinek sorát volt hivatott gazdagítani, de végül lekéste a konzol rajtját. Viszonylag nagyobb csönd után egy hete mutatkozott meg ismét, tegnap pedig újra megerősítette a Sony, hogy a játék a PlayStation Plus februári kínálatát is erősíteni fogja.

A Sony Interactive Entertainment és a Lucid Games most egy hétperces State of Play-videóban ismerteti velünk bővebben az őrült kocsizúzdát. A Destruction AllStarsban nemcsak a sofőrök, de a kocsik is különlegesek, mind egyedi képességekkel rendelkeznek, amelyeket a többiek laposra taposásához aknázhatunk ki – ezt a Lupita és a Shyft nevű karakterekkel illusztrálják. Nemcsak a volán mögött, de gyalog is boldogulnunk kell, ráadásul számos játékmód közül válogathatunk, amelyekbe gyors bepillantást engedett most a csapat.

A Destruction AllStars február 2-án jelenik meg kizárólag PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...