A héten dőlhet el az Anthem sorsa

  • Írta: gorien
  • 2021. február 9.
  • Pletyka
Sajtóértesülések szerint az EA a héten dönt arról, mi legyen az átdolgozásra ítélt Anthemmel. Ha a vezetők nincsenek megelégedve a projekttel, le is lőhetik, mielőtt a játékosok egyáltalán kipróbálhatták volna az újragondolt verziót.

Az Anthem finoman fogalmazva sem lett sikertörténet, a BioWare azonban nem engedte el a játék kezét, tavaly hivatalosan is nekikezdtek az átalakításához. Az Anthem Nextre keresztelt projektről időnként kaptunk képeket, esetleg egy-két információmorzsát, de a vállalkozás végét nem igazán láttuk. A Bloomberg értesülései szerint, az Electronic Arts executive-jai a héten határoznak a talán gatyába rázott Anthem sorsáról.

Meg nem nevezett belső forrásokra hivatkozva a Bloomberg azt írja, az EA hamarosan megnézi, hogy áll az Anthem Next, és eldöntik, hogy támogassák-e tovább a fejlesztését, vagy lelőjék az egészet. A BioWare Austinnál harmincan dolgoznak a projekten, de a belsősök szerint legalább kilencven főre lenne szükség ahhoz, hogy a játék újraszerkesztése mellé még új tartalmakat is gyártsanak.

Az újságnak az Electronic Arts azt nyilatkozta, hogy „pletykákra és találgatásokra nem reagálnak".

9.
Hab
#8: Ez egy jogos felvetés. Bár én a F76-tal többet játszottam, Anthem-et meg csak kipróbáltam. A különbség talán az, hogy az előbbinek vagy egy viszonylag stabil játékos bázisa, aki költ is a játékra.
8.
Ooorky
Akármennyire nem jó játék, dolgoztak vele, új világot alkottak, új játékmechanikákat csináltak...

Eközben a fallout 76 vígan elvan...
7.
Aanash
Múlthónapban ránèztem a játèkra, mèg találni elvètve játèkosokat.
Maga a játèk mèg mindig retek.
6.
adamsfamily
#5: A repkedős mechanikája és a harc szerintem nem volt rossz benne.Ha a loot rendszer és a játék felépítése kicsit más lett volna,akár egy új sikercím kisülhetett volna belőle.
5.
hedzsooo
Meg mindig szenvednek ezzel, jajj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...