A héten dőlhet el az Anthem sorsa

  • Írta: gorien
  • 2021. február 9.
  • Pletyka
Link másolása
Sajtóértesülések szerint az EA a héten dönt arról, mi legyen az átdolgozásra ítélt Anthemmel. Ha a vezetők nincsenek megelégedve a projekttel, le is lőhetik, mielőtt a játékosok egyáltalán kipróbálhatták volna az újragondolt verziót.

Az Anthem finoman fogalmazva sem lett sikertörténet, a BioWare azonban nem engedte el a játék kezét, tavaly hivatalosan is nekikezdtek az átalakításához. Az Anthem Nextre keresztelt projektről időnként kaptunk képeket, esetleg egy-két információmorzsát, de a vállalkozás végét nem igazán láttuk. A Bloomberg értesülései szerint, az Electronic Arts executive-jai a héten határoznak a talán gatyába rázott Anthem sorsáról.

Meg nem nevezett belső forrásokra hivatkozva a Bloomberg azt írja, az EA hamarosan megnézi, hogy áll az Anthem Next, és eldöntik, hogy támogassák-e tovább a fejlesztését, vagy lelőjék az egészet. A BioWare Austinnál harmincan dolgoznak a projekten, de a belsősök szerint legalább kilencven főre lenne szükség ahhoz, hogy a játék újraszerkesztése mellé még új tartalmakat is gyártsanak.

Az újságnak az Electronic Arts azt nyilatkozta, hogy „pletykákra és találgatásokra nem reagálnak".

9.
9.
Hab
#8: Ez egy jogos felvetés. Bár én a F76-tal többet játszottam, Anthem-et meg csak kipróbáltam. A különbség talán az, hogy az előbbinek vagy egy viszonylag stabil játékos bázisa, aki költ is a játékra.
8.
8.
Ooorky
Akármennyire nem jó játék, dolgoztak vele, új világot alkottak, új játékmechanikákat csináltak...

Eközben a fallout 76 vígan elvan...
7.
7.
Aanash
Múlthónapban ránèztem a játèkra, mèg találni elvètve játèkosokat.
Maga a játèk mèg mindig retek.
6.
6.
adamsfamily
#5: A repkedős mechanikája és a harc szerintem nem volt rossz benne.Ha a loot rendszer és a játék felépítése kicsit más lett volna,akár egy új sikercím kisülhetett volna belőle.
5.
5.
hedzsooo
Meg mindig szenvednek ezzel, jajj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...