Jamie Lee Curtis is szerepel a Borderlands-filmben

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb névvel bővült a Borderlands-mozi színészgárdája: a Collider hivatalos forrásból származó értesülései szerint Jamie Lee Curtis is szerepet kapott a looter-shooter adaptációjában.

A Halloween-filmek és a Tőrbe ejtve sztárja, Jamie Lee Curtis is csatlakozott a Borderlands-film színészgárdájához; a színésznő a régész Patricia Tannis karakterét fogja alakítani. Ahogy arról korábban beszámoltunk, mellette a Cate Blanchett (Lilith) és Kevin Hart (Roland) is szerepet kapott az adaptációban.

A film forgatókönyvét a Csernobilt jegyző és a The Last of Us-sorozaton is dolgozó Craig Mazin írja, míg a rendezői székben Eli Roth ül majd. A feldolgozás a Lionsgate szárnyai alatt készül, a cég elnöke, Nathan Kahane pedig azt mondta a mostani hírt exkluzív infóként szállító Collidernek, hogy a projekt "hihetetlen szkriptje" és Roth víziója számos sztárnak vonzó lehetőség.

A Borderlandset Budapesten forgatják majd.

4.
4.
Giggsy
#3: Hát, Hanry Cavillnek emlékeim szerint eléggé örültek az emberek.

De itt nem erről van szó. A két színésznő cirka egy huszassal idősebb, mint a karakterek, akiket játszanak, az egy színész meg egy tipikus comic relief sidekick, aki alkatilag alkalmatlan más karakterre. Itt meg konkrétan a csapat vezetőjét fogja játszani. Rolan a Borderland játékok kevés komoly karaktere közül az egyik, erre Kevin Hartra osztják a szerepet.
3.
3.
silkgoat
#2: Hu de emlékszem még a köpködésre amikor bejelentették hogy Heath Ledger lesz Joker. Meg amikor a Witcher sorozatban Hanry Cavill lesz Geralt, aki amúgy a legjobb a sorozatban. :)
2.
2.
Giggsy
Szóval a harmincas, maximum a koránál fiatalabbnak látszó kora negyvenes Lilithet az ötven fölötti Cate Blanchett játsza, a magas, izmos, mélyhangú, karizmatikus Rolandot a töpszli, visító hangú Kevin Hart, és a legfeljebb negyven közepén járó Tannist a hatvanas Jamie Lee Curtis. Mesés szereposztás, mondhatom :/ Remélem Gaige meg Judi Dench lesz.
1.
1.
AbsurdShark
Mi van? Ezek szerint alaposan átdolgozzák Tannis-t, mert ez a színésznő korban kicsit sem passzol az eddig megismert karakterhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...