Mi a helyzet Rian Johnson Star Wars-trilógiájával?

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha a 2017-es bejelentése óta jóformán semmit nem hallottunk Rian Johnson új Star Wars-trilógiájáról, a legutóbbi infók szerint a filmekről a nagy csend ellenére sem tett le a Lucasfilm.

Noha az elmúlt években semmilyen érdemi infó nem látott napvilágot róla, továbbra is készül a Star Wars: The Last Jedi mögött álló Rian Johnson új Star Wars-trilógiája. Erről Sarah Wilson, a USA Today szerzője számolt be a Twitteren, miután interjúzott egyet a rendezővel: a hölgy elmondása szerint az új sorozat még mindig tervben van, és egyelőre azért nem kapott premierdátumot, mert más projektek kötik le a direktor idejét.

A Johnson vezényletével készülő Star Wars-trilógiát még 2017-ben jelentette be a Disney, azóta annyit tudtunk meg róla, hogy az úriember az új filmek közül az első részt írja és rendezi is majd, a producer pedig az ő régi harcostársa, Ram Bergman lesz. Az ígéretek szerint a projekt túllép a már bejáratott karaktereken, és a Star Wars-mitológia eddig még fel nem térképezett részeivel fog foglalkozni. Habár korábban pletykálták, hogy a trilógiát elkaszálták, ezeket a híreket nem sokkal később cáfolták is.

Az új filmek végül a tavalyi Disney Investor Dayen sem képviseltették magukat, akkor a temérdek sorozat mellett mindössze a Patty Jenkins-féle Rogue Squadron és Taika Waiti filmje került szóba. Habár ez aggodalomra adhatott volna okot, a jelek szerint mindössze arról van szó, hogy Johnson egyéb elfoglaltságai miatt a trilógia munkálatai még mindig egy korai szakaszban járnak, így egyelőre nincs miről beszélnie a Lucasfilmnek.

9.
9.
adamsfamily
Szerintem is.Az Ébredő erőben behoztak egy új főgonoszt és elakarták vezetni a szálakat a Sithektől ezzel a Ren lovagos frakcióval.
Rian Johnson kinyírta Snoke-ot,aki akár egy érdekes karakter is lehetett volna.J.J. Abrams pedig annyira látványosan nem tudott ezzel mit kezdeni,hogy az egészet hagyta a p*csába és végül visszakanyarodott a Sithekhez és Palpatine-hoz.
8.
8.
Hab
#5: Én is inkább Kennedy számlájára írom, hogy ekkora fostalicska lett az új trilógia. Semmi koncepció nem volt előre lefektetve. 9. rész forgatása közben se tudták eldönteni, hogy akkor mi legyen Rey-jel.
Szerintem amúgy a Rise of Skywalker volt az abszolút mélypont, és a Holiday Special-t szorosan követve a 2. legrosszabb SW film.
Waititi (nem tudom, hogy a hirben miért maradt le egy ti a nevéből) filmjére amúgy nagyon kiváncsi vagyok, mert szeretem a munkásságát. A többi mozi nem nagyon hoz lázba.
7.
7.
JohnSpartan
Inkább ne... de komolyan! Koncentrálnának a sorozatokra helyette. Szerintem sokkal jobban ki lehetne fejteni a történetet és a karakereket mint egy 3 órás filmben. Ott az élő példa is, a Mandalorian sorozat! De nem, nem... inkább nyomassuk a ful kretént... ne halgassunk a népre... gyàrtsuk futószallagon a szart.
6.
6.
Csoki80
#5: De legalább megkönnyebbülsz :-)
5.
5.
adamsfamily
#2: Szerintem se rossz rendező,ahogy J.J. Abrams se.Szerintem az új trilógia bukása se feltétlenül az ő saruk volt.Valószínüleg Kathleen Kenedy nagy ötlete volt,hogy 2 külön rendező írja a trilógiát,akik szerintem nem is nagyon beszélték át,hogy milyen irányba menjen a széria.
Az első 6 rész egy kerek egész volt a 9. rész viszont leköpi az első 6 részt.
Az új trilógiát így befejezve ahhoz hasonlítanám,mint amikor erőlködsz,hogy fingj egy recsegőset,de a végén csak beszarni sikerül.
4.
4.
Aanash
A baj annyi hogy akció orientált filmekben gondolkoznak.
A törtènet ès a karakterek nem számítanak.
3.
3.
hoaw
Ez a troll ne rendezzen Star Warst.
2.
2.
Nate Hope
Rian Johnson hiába jó rendező (a Tőrbe ejtve konkrétan a tavalyi év legjobb filmje), én biztosan nem engedném többet a Star Wars közelébe.
1.
1.
azureknight0715
Hát lehetne jó filmet csinálni, de amíg fontosabb benme hogy minden jelenetben mutatjassanak egy feketèt, leszbikust, erős női karaktereket akik fèrfiakat aláznak addig nem számítson senki jóra. Amugy tudom ajánlani a könyveket ha tènyleg jó sztorit akartok pl darth plageus, megtèvesztès leple, darth bane trillogia stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...