Jön a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Sok meglepetést már nem tartogatott a BlizzConline a World of Warcraft-rajongóknak, hiszen a kapcsolódó bejelentések már mind kiszivárogtak a nyitóceremónia előtt.

A szivárgásoknak megfelelően tegnap este bemutatkozott a World of Warcraft: Burning Crusade Classic, amely újra elhozza a World of Warcraft-rajongóknak az MMORPG 2007-es bővítményét.

(Újra) bemutatkoznak a blood elfek és a draenei-ok, illetve Outland jól ismert helyszínei, de "visszatér" az Arena PvP-módja, az Jewelcrafting szakmája, és immár a Classic-változatban is lehet repülő hátasunk.

Ahogy az alapjáték esetében már tapasztalhattuk, a játékosok olyan formában élhetik át a kiegészítő eseményeit, ahogy tizennégy évvel ezelőtt, a tartalom adagolása azonban változik egy kicsit: öt fázisban öntik majd ránk a  kiegészítő tartalmait a készítők az idei évre ígért premiert követően. PVE-fronton első ízben Karazhan, Gruul's Lair és Magtheridon's Lair válik kifoszthatóvá.

A Classic-játékosok eldönthetik, hogy továbblépnek-e a karaktereikkel a Burning Crusade-del bővített szerverekre, vagy maradnak a nettó alapjátéknál - bárhogy is döntenek, az új tartalmak eléréséhez mindössze egy World of Warcraft-előfizetésre lesz szükségük. Úgy tűnik azonban, hogy némi felárért cserébe lesz lehetőségünk arra, hogy másolatot készítsünk a karakterünkről, ezzel mindkét szervertípuson megtartva a hősünket. A Blizzard felvetette egy 58-as szintű karakterboost ötletét is, amelyet egyetlen alkalommal, erős korlátozásokkal vásárolhatnának a játékosok, hogy egyből nekivághassanak a The Burning Crusade (régi) újdonságaihoz.

Az este folyamán bemutatkozott a World of Warcraft: Shadowlands első nagy tartalmi frissítése, a Chains of Domination is, amely egy új területen, új küldetésekkel, valamint egy új raiddel és Mythic-megadungeonnel gördíti előre a történetet. Ezenkívül élesedik az MMO új Mythic+ és PvP-szezonja is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...