Júniusban jön a következő Steam Game Festival

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 21.
  • Rendezvény
Link másolása
Alig ért véget a legutóbbi Steam Game Festival, már most megtudtuk, hogy a nyár elején újabb rendezvénnyel készül a Valve, aminek a keretein belül ismét rengeteg demót kipróbálhatnak majd az érdeklődők.

A hónap elején került megrendezésre a Steam legutóbbi játékfesztiválja, aminek kapcsán több mint 500 játék demóját próbálhatták ki a játékosok. A ResetEra fórumaiból most pedig megtudtuk, hogy június közepén újabb rendezvénnyel jelentkezik majd a Valve.

Egész pontosan június 16-tól június 22-ig tart majd a nyári Steam Game Festival, ami alatt ismét renget játék demóját próbálhatjuk ki még a premierjük előtt. Ezúttal is számíthatunk fejlesztői streamekre, illetve beszélgetésekre, ahol maguk a készítők avatnak majd be minket a készülő projektjeik kulisszatitkaiba. Valamint nagy eséllyel erre az időszakra - vagy legalábbis a környékére - időzíti majd a Valve a 2021-es Steam Summer Sale-t is.

66.
66.
hedzsooo
Nem meglepő hogy már megvan a dátuma, + bejelentették. Nyalván ők is tudták már 1 ideje, hogy még idén nyárra sem tudnak tervezni sehová sem nagyobb megmozdulást, játék show-t sem, így maradnak az online műsorok, lehetőségek. Amivel részemről nincs is gond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...