Diablo II: Resurrected - különálló játék a remaster

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 22.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, tanult a hibájából a Blizzard, és előre leszögezte, hogy a Diablo II újrakeverése nem írja majd felül az eredeti játékot - ezzel elkerülik a Warcraft III: Reforged egyik leginkább kritizált aspektusát.

Amilyen kitörő örömmel fogadták a rajongók a Diablo II remasterének bejelentését, ugyanolyan sötét árnyékként vetült rá a boldogságukra a Warcraft III: Reforged emléke, főként az a tény, hogy a Blizzard összeolvasztotta a klasszikus RTS és a felújított kiadás multiját.

Éppen ezért szükségesnek érezte a cég, hogy a Diablo II: Resurrected esetében kihangsúlyozza: a remaster és a klasszikus Diablo II két, egymástól teljesen független cím lesz, ennek köszönhetően pedig nem kell attól félni, hogy megismétlődik a Warcraft III újrázásának fiaskója, ahol az összeolvasztás miatt eltűntek a klánok, a ranglisták és a LAN lehetősége is.

6.
6.
Morv
Azt lehet tudni, hogy a skillek, skilltree-k és a synergy system ugyanazok maradnak és ugyanúgy működnek, mint 20 éve?
5.
5.
s4jtqkac
A japán meg a kínai együtt mentek fingani, mi srácok?
4.
4.
xanatos0911
Tájékozódni kéne, az a baj. Elmondták a fejlesztők is, hogy nem remake, hanem remaster. Miért? Nagyon egyszerű: Az új játék alapját egy az egyben a régi szolgáltatja, meg ki is emelték, hogy a régi játék fut az új felület alatt majd. Ez nagyjabol annyit tesz, hogy remaster és nem remake. Egy remake az teljesen a nulláról épül fel. A remake-re az egyik legegyszerűbb példa a Mafia: Definitive Edition. Ugyanaz a sztori és a setting, mégis teljesen más. A remaster az kizárólag egy technikai ráncfelvarrás. Ez nem szorszalhasogatas, tudni kene mi a remake és remaster közötti különbség.
3.
3.
Hab
#2: Még a Blizzard videójában is a remastered szó volt. Szerintem óvatoskodnak picit. Számomra lényegtelen minek hívják, engem megvettek kilóra :D
2.
2.
#1: Most őszintén. Megnézed a képet az eredetiről, akkor ez az új minek néz ki? Csak az nem látja, aki nem nem tudja mit néz. Amúgy az egész világsajtó remasternek nevezte az elején.

673c02e24632bec64600280f37ea8b2e.jpg
1.
1.
Parano1d
Vicces, hogy remake-nek nevezitek, miközben az előző cikkben amit be is linkeltetek, direk még ki is volt emelve, hogy egy remasterről van szó, nem remake-ről.
Nyilván szőrszálhasogatás, de akkor is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...