A Panic Button Switchre költöztetné a Valheimot

  • Írta: szlav
  • 2021. március 10.
  • Hír
Link másolása
A Panic Button portmágusai éppen csak befejezték az Apex Legends Switchre költöztetését, de elképzelhető, hogy megvan már a következő alany is. A stúdió feje a Valheim felé kacsingat.

Senki nem gondolta volna, hogy ekkora diadalt arat majd a Valheim. A vikinges túlélőjáték korai változata a múltheti jelentés szerint már több mint ötmillió példányban kelt el, és könnyen meglehet, hogy ez még csupán a jéghegy csúcsa. Habár az Iron Oak ötfős csapata még javában fejleszti a játék PC-s változatát, akadnak néhányan, akik már most szívesen látnák az alkotást más platformokon is - többek közt a Panic Button produkciós igazgatója is.

Dan Hernberg a NintendoLife szerkesztőinek adott interjút az Apex Legendsszel kapcsolatosan, hiszen a stúdió éppen most portolta át a Respawn játékát a hibridkonzolra. A beszélgetés során azonban más témákról is esett szó - a riporterek többek közt meg megkérdezték azt is, hogy mi lenne a következő alanyuk a portolásra, ha a világon bármely játékot választhatnák.

"Nem vagyok benne biztos, hogy ez lenne a végleges választásom 'bármely létező játék' közül, de az biztos, hogy túlságosan sok időt töltök mostanában a Valheimmal. Fantasztikus lenne, ha elkészíthetnénk a switches portját" - válaszolta Hernberg.

Mindez persze még nem jelenti feltétlenül azt, hogy a Valheim a közeljövőben ellátogat a Nintendo konzoljára, hiszen ahogy említettük, sok idő kell még ahhoz, hogy elkészüljön az alapjáték végleges változata, azt azonban elkönyvelhetjük, hogy a Panic Button nagyon szívesen elvállalná a portolás feladatát.

5.
5.
Ooorky
#4: Magyarul ez is egy ezerszer lerágott craft-olós online cucc.
Észre se veszed, de már rég nem szórakozásból tolod, hanem virtuálisan munkát végzel...
4.
4.
delphijos
#3: Az összképet nézve amúgy nem rossz a grafika. Nekem az a gondom a játékkal hogy sajnos nincs már ilyesmire időm. Nem az a baj hogy farmolni kell, hanem mondjuk mindenhez kell egy tonna fa, és konkrétan percek mennek el egy fa kivágásával. Ugyanez a bányászás is... a többi része egyébként fasza, és nagyon hangulatos.
3.
3.
Ooorky
Nemtom, nekem elég unalmasnak tűnik, ezerszer lerágott craft-olós online cucc.
Grafikája alapján ezt felskálázni kell majd switch-re, nem le.
2.
2.
Guba32
Bár nekem a Switchre portolás top1 a Feral Interactive(Alien Isolation,Grid),de a PB-től is szívesen látok játékokat,minden munkájukból kihozzák amit ebből a kis gépből kilehet.
1.
1.
zsocwargear
Mármint portmágus: leszedi a shadereket, meg leskálázza a textúrákat, meg a felbontást, és lebutítja a 3d modeleket, mintha 1997-ben lennénk a Q2 megjelenésekor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...