Valheim - átlépte a hatmilliót, jön az első nagy patch

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 20.
  • Teaser
Link másolása
Másfél hónappal a korai verzió megjelenése után is töretlen a Valheim sikere, amiből nemrég már több mint hatmillió eladott példány talált gazdára. Az elképesztő eredményt megünnepelve a fejlesztők már a következő nagyobb frissítést teaselik.

Nem kellett sokat várni rá, hogy a Valheim eladásai elérjék a következő nagy mérföldkövet, hiszen már a hónap elején is ötmillió eladott kópiánál tartott a játék, amit most sikerült egy újabb millióval felüllicitálnia.

A sikereken felbuzdulva a fejlesztők a fenti kép kíséretében már el is kezdték teaselni a játék első nagyobb update-jét, ami a The Hearth and Home elnevezést kapta. A frissítés új étel-előkészítési lehetőségekkel, új receptekkel és vadonatúj, az erődítményünkhöz felhasználható építőelemekkel fogja feldúsítani a vikinges túlélőkalandot.

A készítők egyelőre nem osztottak meg több részletet az újdonságokról, de elmondták, hogy már alig várják, hogy még aprólékosabban beavathassanak minket abba, hogy milyen változtatásokkal készülnek a jövőben a Valheimhez.

6.
6.
user101
Én a kölökkel tolom és imádjuk mindketten. 60 óra és most mentünk át hajóval ( nem tutaj :) az első szomszédos szigetre, a második boss-t ölni. De előtte kell építenem egy bázist, kikötővel, portállal és minden finomsággal. Addig szó sem lehet boss irtásról... :)
5.
5.
Bauff
Régóta nem szippantott be így egy játék, pedig soloban nyomom. Úgy járok lassan 100 óránál, hogy csak az első bosst nyírtam ki :D
Remélem érdekes tartalmak jönnek, főleg az építkezéshez, szerintem ez a játék lényege és sikere is egyben
Kicsit változatosabb területek is lehetnének, ilyen bàrhol felbukkanó erősebb minibossokkal például. Jobban rámehetnének a survival részére is
2.
2.
Tököm nem játszik ilyenekkel, de végső soron mindig örülök, ha arról hallok, hogy egy játék sokaknak bejön és a fejlesztők arra használják a nyakukba szakadt lóvét, hogy szarrá pimpeljék és fejlesszék a játékukat.
1.
1.
Cole
Jöhetne már az az up. Ámbár még vígan elvagyunk vele, de csak jobb lenne egy frissítés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...