Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

A Variety jelentése szerint nem marad filmváltozat nélkül a Sniper Elite-sorozat sem: az adaptációt Brad Peyton, az azonos című játék alapján készült Rampage rendezője dirigálja, míg a produceri teendőket Jean-Julien Baronnet, a Ubisoft Motion Pictures egykori vezérigazgatója és az Assassin's Creed-mozi producere látja el Jason Kingsley, a Rebellion fejese mellett.

A történet főszereplője ezúttal is Karl Fairburne lesz, akinek az a feladata, hogy megmentse Winston Churchillt egy náci gyilkostól a második világháború sújtotta Londonban. A készítők "okos és stílusos akciót ígérnek erős karakterekkel és hihetetlen, fordulatos helyzetekkel" - a leírás szerint olyasmit kell elképzelnünk, mintha "Sherlock Holmes találkozna a The Bourne Identityvel". 

Peyton Gary Grahammel, az időközben meghiúsult I Am Legend-reboot forgatókönyvírójával dolgozik a szkripten. A projekt egyelőre meglehetősen korai fázisában van: még egyetlen stúdióval vagy streamingcéggel sem sikerült megállapodniuk az ötletgazdáknak, és a színészgárdáról sem lehet tudni semmit.

4.
4.
Extol
Már van ilyen film ebben a témában
2.
2.
joshfeed
Uuuuuncsi :D
Ugyanitt Nácis mesterlövész játék vagy filmcím ajánlás kerestetik.
1.
1.
Viktor_The_Best
Es a teljes filmben lasitottan fog repulni a golyo? Vagy ezt hogy gondoltak? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...