The Binding of Isaac - befutott az utolsó DLC

  • Írta: gorien
  • 2021. március 31.
  • Videó
Link másolása
Repentance címmel megkapta utolsó kiegészítőjét a The Binding of Isaac, épp időben a tizedik születésnapjára. Az új DLC ötszáz órányi tartalommal kecsegtet, vadonatúj ellenfelekkel, tárgyakkal és egy négyfős co-op játékmóddal.

Majdnem három éve már, hogy a Nicalis bejelentette a The Binding of Isaac következő kiegészítőjét, amely ezúttal már tényleg az utolsó lesz. A Repentance a fejlesztő szerint felér egy folytatással, annyi új tartalommal érkezik, és ahogyan megígérte, márciusban le is szállította a DLC-t – igaz, a konzolos változatokra a harmadik negyedévig várnunk kell, de PC-n ma elérhetővé vált.

A DLC startjához kiadott előzetes gyorsan végigveszi az újdonságokat: új játszható karaktereket, ellenfeleket és tárgyakat kapunk, vadonatúj kombinációk gondoskodnak majd a roguelike frissességéről. Az új befejezést ráadásul nemcsak egyedül kajtathatjuk, hiszen a négyfős kooperatív játékmódnak hála a barátainkat is magunkkal vihetjük erre az utazásra.

3.
3.
elfdefender
#1: AZ elso, meg flash alapu jatek valoban tobb mint tiz eves, abban nekem is van a steam szerint 75 oram. Aztan kb. ot evvel kesobb atdolgozta Ed egy masik frappans kis (meg nem mondom mi a neve) motorra, ami joval tobb dolgot elbir, meg tud jeleniteni egyszerre. Ebben ugyan kozel nincs annyi jatekidom, de ami kesik, nem mulik.
2.
2.
Jigsawwasright
#1: Az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.

És a 8-900 órával amit beleöltem ezt bizton állíthatom... :D
1.
1.
Dresa
Tejóég! 10 éves már??? Nem semmi, hogy elszállt az idő.. pláne ha isacozunk ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...