Ezt kínálja a PlayStation Plus áprilisban

  • Írta: gorien
  • 2021. március 31.
  • Akció
Link másolása
Holnap kezdetét veszi az április is, úgyhogy előtte még gyorsan nyilvánosságra hozták, mit zsebelhetnek be a PS Plus-előfizetők. Annak ellenére, hogy a halloween még messze van, a zombik uralják a legfrissebb kínálatot, de panaszra nincs okunk.

Áprilisban sem feledkeznek el a PlayStation Plus előfizetőiről: április 6. és május 3. között három játékot is a könyvtárukhoz adhatnak azok, akik beruháztak a szolgáltatásra. Igaz, az egyik címet kizárólag a PlayStation 5-tulajok élvezhetik ki, de talán a tömény zombiirtás a PlayStation 4-eseknek is kedvére lesz.

Az egyik ajándékjáték a Days Gone, amelyben Deacon St. Johnnal keressük elveszett kedvesét az összeomlott civilizáció romjai között, miközben nagyjából minden, ami él (és főleg, ami nem), a mi életünkre tör. A Zombie Army 4: Dead Warban nem elég, hogy az ellenfeleink zombik, de mellé még nácik is, szerencsére a barátainkra is számíthatunk a hordák ritkításában.

És ha már hordák: a szolgáltatás harmadik, csak PS5-re behúzható játéka a frissen megjelenő Oddworld: Soulstorm, amelyben Abe történetének fonalát a New 'n' Tasty! után vesszük fel, hogy újult erővel szabadítsuk fel fajtársainkat a rabszolgaság alól. Vezetőjükként bárhová követnek minket, amire szükségünk is lesz a fejtörőkhöz, cserébe viszont a legváltozatosabb módokon darálhatják le őket az akadályok.

23.
23.
Fata Morgana
Most 2db valódi ingyen játékot húztam be a Sony-tól a Ratchet & Clank-et most pedig a Subnautica-t nem kellett PS+ hozzá most 18-án Jön a HZD valami komplett edition.

A PS+ ma már a multiról szól játékot csak azért adnak mellé hogy ne érezze átbaxva magát az ember, nincs annyi jó játék hogy minden hónapban megérje, egy évben ki sem jön 12 értelmes játék.
Akik nem multiznak mint állat azoknak nem biztos hogy megéri a PS+ mert annyit nem tesz hozzá a dolgokhoz.
18.
18.
r3dman
#14: Igazad van.mindenbe bele lehet kötni én is tovább tudnám vinni ezt a dolgot de nem érdemes mert nagyon sok értetlen,rosszindulatú,buta igazi Magyar bírk van itt.Nincs értelme társalogni senkivel semmiről.
16.
16.
istipisti55
Igazából, akinek számít, hogy mennyit költ egy hónapban, akkor annak van annyi esze, hogy havi 1041,666666 Ft-ot költ valójában a PS plusra 1 évben/hó és ha még annyira is számít, akkor ezen az összegen is mehetne a felháborodás.
Szerintem az is közismert, hogy van elég sok ember a világban (nem itt a fórumon), akiknek az említett összegnél többszörösen nagyobb összegek se számítanak pénznek... Annak ellenére, hogy nem látod vagy hallod tőlük a kijelentést, jobban érzi magát az ember (?) Nem kéne ennyire beleállni a másikba szerintem, mert ahhoz képest, hogy adott hónapban éppen a Plus keretében kapott játékok ára éppen mennyi, az a havi összeg szerintem is igencsak eltörpül az eredeti árakhoz képest. Matekból pedig meg utána lehet nézni, vagy páran tudhatják, hogy ami konvergál a nullához, az kvázi semmi.

Ellenben ha tényleg számít minden forint, akkor gondolom cigire meg kávéra se költ az ember, vagy ha igen, akkor az a havi szükséglet, mint a játékok. Ellenben meg minek különbséget tenni (?)
14.
14.
nemfontos
#13: Egyébként a ps plus -t nem a multiplayer -ért fizeted. A ps plus, egy szolgáltatás csomag, amibe - szerintem helytelenül, de ez egy másik beszélgetés témája lehetne - beletették a multiplayer lehetőségét is. Az, hogy neked az előfizetés kevésnek, vagy soknak tűnik, esetleg pont megfelelőnek, valamint az, hogy neked a csomag melyik része az, amiért fizetni akarsz, teljesen mellékes. Ha fizetek érte bármilyen összeget is, akkor nincs ingyen... Ez volt a lényeg.

Hogy egy érthető példát is említsek, a sony mostanában osztogatott játékokat amik valóban ingyen voltak, a "maradj otthon" akció keretében. Ezek valóban nulla beruházással megszerezhető darabok, az Oddworld: Soulstorm viszont nem ilyen.

De ezen kár vitatkozni egyébként.
13.
13.
r3dman
#12: Megvárod a 6-át és letöltöd.Ha neked havi 1500 ft pénznek számít a ps plus-ért akkor minek neked konzol.Ja és sokan nem értik de nem a havi free gamekért fizeted ki ezt a hatalmas (jelképes összeget) hanem a multiplayer játékokért és különböző akciókért,előnyökért a gamek amiket adnak havonta az csak egy bónusz.Szerintem a konzolosok 99% -a megveszi az előfizetést.
12.
12.
nemfontos
#11: Tényleg? Na és hogyan lehet hozzájutni mindenfajta egyéb beruházás nélkül? Mutasd meg kérlek.
11.
11.
Vis Major
#10: Nem lett ingyenes a ps plus. Viszont az oddworld megjelenés napjától ingyenes :)
10.
10.
nemfontos
#9: Mikor legutóbb néztem még pénzért adták a ps plus t. Mikor lett ingyenes? :)
9.
9.
cyberstaker
#7: Nem megyek bele ebbe a játékba :D Úgy hogy igen, ingyen :)
8.
8.
Norbaszki
#4: Hogy azt vagy hülye.
6.
6.
cyberstaker
Az új Oddworld játék ingyen, a megjelenés napján? Én kérek elnézést.
5.
5.
pécégémer
Szép húzás. Days gone-t aki még nem tolta, az ne hagyja ki. Kell neki hagyni egy kis időt az elején, aztán úgy beindul, hogy le sem tudod rakni.
Talán így kompenzálja a Sony a Ps5 hiányt :)
4.
4.
GemForge
#3: Mit te akarsz mondani?
3.
3.
#2: Végre egy teljesen jó megfogalmazás. Ha már az új generáció rajta óta ilyen hamar nagy hypera tartott PS4 exeket ajándékozgat a szoni, csak azért, hogy ne a bóvli kontollerekről meg a lehetőségek totális hiányáról legyen szó a hírekben, akkor ezek tényleg az utólsó hónapok...
2.
2.
DarkLord
Hagyd már... Ezek tényleg brutál módon tolják az utolsó hónapokban és azt akarják, hogy semmi élete ne legyen az embernek. FFVII. , Days Gone és ugye Horizon is jön 19.-én, elmennek a francba ezeket mikor játssza ki az ember? :D
1.
1.
DarkCrash
Az igen. Days Gone-t zsákolom is be. Kíváncsi voltam rá mindíg is de valahogy mindíg mást vettem meg :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...