Pletyka: készül az Alan Wake 2

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 1.
  • Pletyka
Link másolása
Igen, tudjuk, hogy milyen nap van ma, de egyrészt ez a pletyka még tegnapi, ráadásul egészen megbízható forrásból származik: lapértesülések szerint készül az Alan Wake 2, amely az Epic Games kiadásában jelenhet majd meg.

A VentureBeat újságírója, Jeff Grubb egy tegnapi streamben beszélt arról, hogy tudomása szerint már készül az Alan Wake második része - ez lesz az egyik projekt, amelyet a Remedy az Epic Games kiadói támogatásával készíthet el. A folytatás multiplatform lesz.

A finn fejlesztőcsapat még tavaly jelentette be, hogy két next-gen projektre szóló megállapodást kötött a kiadói babérokra törő Epic csapatával: az egyik egy AAA-játék lesz, míg a másik egy kisebb, de ugyanabban az univerzumban játszódó fejlesztés. Korábban arról is lehetett hallani, hogy a Remedy három játékon szorgoskodik párhuzamosan a Control befejezése óta, így a CrossFireX single player része és a Vanguard kódnéven futó multis projekt mellett egy meg nem nevezett, de már bejáratott sorozatra épülő munkája is a csőben van.

A jelek tehát arra valóban arra utalnak, hogy a Remedy készülhet valamire az Alan Wake kapcsán, főleg, hogy a cég nemrég visszaszerezte a franchise jogait, a főhős pedig a Controlban is vendégszerepelt.

6.
6.
végre végre, alapmű volt annak idején
5.
5.
McDuff
Ha tavaly jött volna ki a Control helyett már az is késő lett volna...húzzanak bele! :)
3.
3.
Őrnagy
Na, kapard csak elő a régi, híres címeket, Micro!
1.
1.
markoci555
gondolom exkluzív lesz, még a végén regisztrálok
tudom tudom, nem egy egetrengetően kiváló játék, sokaknak nem tetszik, de eddig semmi nem volt az epicnél ami miatt oda kéne mennem, ez az első amit fel tudnának mutatni, de majd azért kivárok 1-2 évet megjelenlés után (ha nem áprilisi tréfa az egész, elég rossz időzítés)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...