Launch traileren az Oddworld: Soulstorm

  • Írta: gorien
  • 2021. április 6.
  • Videó
Link másolása
Abe kalandja folytatódik. Miután a RuptureFarms húsüzemében kirobbantotta a mudokonok forradalmát, szembesül vele, hogy számos fajtársa vár még felszabadításra. A szabadságharc nagyobb léptékű lesz a Soulstormban.

A 2014-ben megjelent Oddworld: New 'n' Tasty! folytatásaként ma debütál a Soulstorm, amely megkapta kötelező launch trailerét is. Az utóbbi időben rendesen pörgött a marketing: nemrég kaptunk róla egy gameplay videót, illetve a fejlesztők is vették a fáradságot, hogy az új játékmechanikákat bemutassák nekünk.

Ebben a hivatalosan „2,9D-snek” nevezett platformerben Abe-bel mudokonok hordáit kell végigvezetnünk a legkülönfélébb helyszíneken. Újabban már eszközöket craftolni is képesek leszünk, az új, valósidejű Qarma-rendszeren keresztül pedig a cselekedeteink mindig visszahatnak ránk vagy a seregünkre.

Az Oddworld: Soulstorm ma jelenik meg PC-n (kizárólag az Epicen), valamint PlayStation 4-en és 5-ön is. A PlayStation 5-tulajok, ha PS Plus-előfizetők is, a szolgáltatáson keresztül meg is tudják szerezni további költségek nélkül.

8.
8.
Thor Vath
#5: Nem csináltak belőle “butított”, előző genes verziót. Szokjunk hozzá, ez már csak gyarapodni fog. Bár ha tudták volna előre, hogy ekkora csúszása lesz a generációváltásnak, biztos csináltak volna...
7.
7.
Darksiders84
Nagyon jó kis gondolkozós játék lett , de rohadjon meg aki az aknák hatástalanítását ilyen rohadt genyóra csinálta ,végülis csak az élvezhető játékmenetet basszta el ezzel.
6.
6.
Tibi80
Mondjuk ez már milyen tré húzás, hogy csak a PS5-ös gépre lehet leszedni az új ABE-et. Mert a PS4-es gameket is megkapja a PS5-ÖS, de a PS4-es nem kapja meg a másik gamet....és mindezt úgy, hogy még esélyed sincs PS5-öt venni..csúnya dolog..naaaaaa
5.
5.
Tibi80
Mondjuk ez már milyen tré húzás, hogy csak a PS5-ös gépre lehet leszedni az új ABE-et. Mert a PS5-es gameket is megkapja a PS5-ÖS, de a PS4-es nem kapja meg a másik gamet....és mindezt úgy, hogy még esélyed sincs PS5-ötvenni
4.
4.
GemForge
#3: Ott van az. Keress rá!
3.
3.
Darksiders84
Kíváncsi vagyok erre az Oddworldre memnyire fog lekötni. Viszont mikortól lehet tölteni ? Hiába van dátum kedd Ps+ ba még nincs fent.
2.
2.
Dízel
Mindig viccesek ezek a beharangozo, felhypolt, "Launch traileren"!! cimek. Miközben ez a game is fel van már a torrent oldalakon.
1.
1.
Perseus84
Na vegre. Kedvet is kaptam nekiallok ujra a New'n Tastynek amig ezt beszerzem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...