A Stadián kívül is megjelent a Lost Words

  • Írta: gorien
  • 2021. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A korábban csak Google Stadián elérhető Lost Words: Beyond the Page új platformokra is megjelent. Ebben a fejtörőkkel teli kalandjátékban egy kislány naplóját fedezzük fel, leghasznosabb társaink pedig maguk a szavak.

A Sketchbook Gamesnél készült Lost Words: Beyond the Page-ről egy évvel ezelőtt írtunk először: ez az érzelmes történetet ígérő játék egy Izzy nevű kislányról szól, aki a világ nehézségei elől a naplójába temetkezik. A napló oldalain megteremtett Estoriát kell nekünk felfedeznünk, amiben legnagyobb segítségünkre a szavak lesznek.

A Lost Words alapvetően egy kaland-platformer, ám a napló szavainak felhasználásával képesek vagyunk átalakítani a környezetet, ezzel megoldást találva a különböző akadályokra és fejtörőkre. A történetért Rhianna Pratchett felelt, aki olyan játékokat is írt, mint a Mirror's Edge, a Tomb Raider vagy a Rise of the Tomb Raider – az írónő a Future Games Show-n mesélt is a Lost Wordsről.

A Lost Words: Beyond the Page korábban már megjelent Stadián, most PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen vált elérhetővé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...