Lost Words: Beyond the Page PC, PS4, SW, XBOXONE

Volt Lionhead-alkalmazottak első játéka.
1705681800

Ezek a címek távoznak februárban a PlayStation Plus Extra katalógusából

Ahogy az lenni szokott, havonta frissülnek az előfizetéses modellen alapuló játékkatalógusok felhozatalai, most pedig kiderült, hogy mely játékok fognak távozni jövő hónapban a PlayStation Plus Extra kínálatából.
1631642400

Bőven jön még a hónapban játék a Game Passbe

Gördeszkás madarak, árnyak között rejtőző nindzsák, jeges óceánok és ősi csodákkal teli sivatagok várnak még ránk szeptemberben, ha van a kezünk ügyében egy Xbox Game Pass-előfizetés.
1618256400

Lost Words: Beyond the Page teszt

A fiatal Izzy világa teljesen felfordul, amikor szeretett nagymamája kórházba kerül. Számára is zavaros érzelmei az általa írt tündérmesében öltenek testet, ahol a szavak válnak a mágia eszközeivé.
1617796800

A Stadián kívül is megjelent a Lost Words

A korábban csak Google Stadián elérhető Lost Words: Beyond the Page új platformokra is megjelent. Ebben a fejtörőkkel teli kalandjátékban egy kislány naplóját fedezzük fel, leghasznosabb társaink pedig maguk a szavak.
1616752800

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!
1579780809

Mozgásban a Lost Words: Beyond the Page

Bemutatkozó kedvcsinálóval jelentkezett a korábbi Lionhead-alkalmazottakat is a soraiban tudó Sketchbook Games, akik a Modus Games segítségével mutatják be első játékukat, a Lost Words: Beyond the Page-et.