Találkozik a Curse of the Dead Gods és a Dead Cells

  • Írta: gorien
  • 2021. április 7.
  • Letöltés
Link másolása
Két izgalmas indie roguelike áll össze egy crossover erejéig: ez lesz a Curse of the Dead Cells update. A Curse of the Dead Gods sötét templomaiban a Dead Cells fegyvereit és elátkozott ládáit láthatjuk viszont.

A Dead Cells 2018 egyik legjobb indie meglepetése volt, amit azóta is újabb és újabb tartalmakkal látnak el, míg a Curse of the Dead Gods idén bizonyult gondosan összerakott roguelike-nak. Eddig csak a „Dead” szócskán osztoztak a címükben, ám hamarosan több közük is lesz egymáshoz: a Passtech Games és a Motion Twin (valamint a kiadóik) társultak, hogy elhozzák az utóbbi játékba a Curse of the Dead Cells című frissítést.

Ebben a nagyobbacska update-ben a Curse of the Dead Gods elátkozott templomaiban a Dead Cells által ihletett újdonságokat találhatunk: beszerezhetünk három új fegyvert, elszenvedhetjük a Curse of the Headlesst, amellyel a Dead Cells hőséhez hasonlóvá válunk, valamint elátkozott ládákra is bukkanhatunk, amelyek különleges kihívások elé állítanak minket.

A frissítés ezen kívül további átkokat, egy új kétkezes harcstílust és más finomságokat is tartalmazni fog.


A Curse of the Dead Cells frissítés április 14-én jelenik meg az alapjáték minden platformján, azaz PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is.

1.
1.
szujonor
Jöhetne crossover a Darkest Dungeon-nel is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...