Kiderült a Borderlands-film szinopszisa

  • Írta: gorien
  • 2021. április 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Szépen kikerekedett már a Borderlands-filmadaptáció stábja, ám a történetről annál kevesebbet tudtunk eddig. Most egy újabb castingbejelentés mellé végre egy szinopszisunk is van.

Hosszú évek óta tervezgetik már, hogy vászonra viszik a Borderlands-játékokat – a projekt akkor indult be igazán, amikor tavaly bejelentették, hogy Eli Roth rendezőként, Craig Mazin pedig forgatókönyvíróként felel az adaptációért. Azóta egyre-másra jönnek a castingbejelentések is: a fedélzeten tudhatjuk már Cate Blanchettet, Kevin Hartot, Jamie Lee Curtist, Jack Blacket, Ariana Greenblattot, Florian Munteanut és Haley Bennettet.

A Deadline-nak hála tudjuk, hogy a Zero Dark Thirtyből ismerős Edgar Ramirez is csatlakozik a stábhoz, méghozzá az Atlas Corporation alapítójának szerepében. De ami ennél is jobb, hogy végre az adaptáció történetére is van némi rálátásunk.

A szinopszis szerint Lilith, a rejtélyes múltú, hírhedt törvényenkívüli visszatér a Pandórára, hogy megtalálja Atlasnak, az univerzum legnagyobb hatalmú rohadékjának eltűnt lányát. Lilith valószerűtlen szövetséget köt Rolanddel, Tiny Tinával, Krieggel, Tanisszal és Claptrappel, hogy közösen vegyék fel a harcot a furcsa szörnyekkel és veszélyes banditákkal, miközben a kislányt védelmezik, aki egy elképzelhetetlen hatalomhoz lehet kulcs.

1.
1.
Dresa
És külön érdekesség h Magyarországon(is) forgatják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...