Takaréklángra kerül a Hitman-széria

  • Írta: szlav
  • 2021. április 8.
  • Hír
Link másolása
A 47-es ügynök elég elfoglalt volt az elmúlt néhány évben, így itt az ideje, hogy kivegyen egy kis vakációt. Az IO Interactive egy darabig pihenteti a szériát, hogy egy másik öltönyös ügynökre fókuszálhasson.

A Hitman 3 megjelenésével teljessé vált a World of Assassination trilógiája, és habár a kollekció folyamatosan kapja az újabbnál újabb tartalmakat a live service keretei közt, eljött az ideje annak, hogy a kopasz mészáros lepihenjen egy kicsit. A széria a 2016-os rebootja óta az IO Interactive figyelmének középpontjában állt, nem titok azonban, hogy náluk készül a legújabb James Bond-játék, a Project 007, ez pedig azt jelenti, hogy a Hitman-széria néhány évre biztosan jegelve lesz.

A dán stúdió vezérigazgatója, Hakan Abrak az IGN szerkesztőinek mesélt a sorozat jövőjéről. Az úriember megerősítette azt, amit eddig is sejthettünk: kisebb tartalmi extrák a későbbiekben is érkeznek majd a Hitman-trilógiához, a franchise azonban határozatlan ideig pihenőre vonul. Ez persze nem azt jelenti, hogy az IO Interactive végleg elhajítaná a szériát - Abrak már most elárult annyit, hogy van néhány remek ötletük azzal kapcsolatban, hogy merre lehetne elkanyarítani a World of Assassination világát. Erről persze majd csak később, talán évek múlva hallhatunk bővebben.

A csapat ugyanis jelenleg minden erőforrását a Project 007 fejlesztésére fordítja. James Bond következő videojátékos kalandja egy teljesen egyedi, eddig sosem látott történetet mesél majd el, de azért egy-két elem ismerős lesz a hosszú múltra visszatekintő regény- és filmsorozatból is. 

2.
2.
Viktor_The_Best
Tudjuk hogy James Bond jatekot fognak fejleszteni....
1.
1.
Slik
jot tesz a cimeknek neha egy hosszabb piheno es atgondolas
sok szeriara raferne mostansag is szerintem.. persze foleg az ubinal lenne ideje mar mast is csinalni a 20. folytatasnal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...