Ezeket láttuk a Nintendo Indie World Showcase-én

  • Írta: gorien
  • 2021. április 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb, független fejlesztésű játékokat bemutató műsort rendezett a Nintendo. Már ismert vagy most bejelentett indie alkotásokat láthattunk, és az biztos, hogy a változatosságra nem lehet panaszunk.

A decemberi Indie World Showcase után a Nintendo újabb válogatást hozott nekünk a közeljövőben a Switchre érkező, független fejlesztésű játékokból. Rögtön e bekezdés alatt találjátok a teljes közvetítést, ha azonban csak magukra a címekre vagytok kíváncsiak, tekerjetek lejjebb!

Aerial_Knight's Never Yield

A futurisztikus Detroitot vesszük a nyakunkba ebben a 3D-s sidescrollerben, miközben jazzes hip-hop dallamokra trükköket hajtunk végre és lehagyjuk a minket üldözőket. A játék május 19-én fog megjelenni a Switch mellett PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön, de Switchen már nyomhatjuk a demóját.

Aztech: Forgotten Gods

Az Aztech: Forgotten Godsban új életre kel az azték mitológia, és ezúttal futurisztikus külsőt kap. A hősnő fejleszthető, mechanikus karját használva kell térdre kényszerítenünk az isteneket és felfedni a múlt rejtélyeit. Ősszel fog megjelenni.

Cris Tales

A Dreams Uncorporated és a SYCK időutazással kokettáló, klasszikus JRPG-k előtt fejet hajtó játéka most napra pontos megjelenési dátumot kapott végre: július 20-án vethetjük bele magunkat az idősíkokon átívelő kalandba.

Getsu Fuma Den: Undying Moon

A Konami az 1987-es Getsu Fuma Dent remake-eli az Undying Moonnal, ám nemcsak vizuálisan javítja fel, metroidvaniás és rougelike-os elemekkel is kibővíti. PC-n már májusban korai hozzáférésbe lép, de Switchen csak 2022-ben játszhatjuk.

Hindsight

Az Annapurna Interactive két játékkal is készült az Indie World Showcase-re, a Hindsight volt ezek közül az egyik. Ebben a narratíva vezérelt felfedezőjátékban egy nő életének minden apró részletét felderíthetjük. 2021 folyamán fog megjelenni, Switch mellett PC-n is.

Last Stop

A Last Stop az Annapurna másik játéka, amelyben három összefonódó sorsban kell rendet tennünk. Ennek a készültéről már tudunk egy ideje, de a PC-s és xboxos megjelenés mellé most a Switchet, valamint a PlayStation 4-et és 5-öt is megerősítették. Júliusra várható.


OlliOlli World

Télen fog megjelenni az OlliOlli World, amiben gördeszkán száguldva, deszkaisteneket legyőzve keressük a Gnarvanát. Az OlliOlli-széria harmadik darabja Switch mellett PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és 5-ön is tiszteletét teszi.

Oxenfree 2: Lost Signals

Egészen az utolsó pillanatig vártak vele a szervezők, hogy bejelentsék afféle végső meglepetésként az Oxenfree folytatását. A Lost Signals az első rész után játszódik öt évvel, és egy új karaktert követünk majd, ahogy Camenába indul rejtélyes rádiójelek után kutatva. 2021-ben fog megjelenni.

Road 96

A Road 96 számtalan lehetőséget ígér nekünk, olyan történeteket, amelyeket a legkisebb döntésünk is befolyásolhat. Miközben átvágunk az országon, a legkülönösebb figurákkal találkozunk. A játékért a Valiant Hearts készítői felelnek, és most már tudjuk, hogy PC mellett Switchre is megjelenik 2021-ben.

Skul: The Hero Slayer

A Skul megfordítja a jól ismert tündérmesét: ezúttal nem a hősök, hanem a szörnyek oldalán indulunk csatába. Aprócska főhősünk kilencven különböző koponya közül válogathat, amelyek mind eltérő képességekkel ruházzák fel. Nyáron jelenik meg Switchre is.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Ismét megmutatták magukat mindenki kedvenc harcművész teknőcei. A Tini Nindzsák egy, a kilencvenes éveket idéző beat 'em upban térnek vissza, amely most már biztos, hogy Switchen is ott lesz, amikor megjelenik.

The Longing

Ebben a játékban a birodalom királya 400 napos álomba szenderül, hogy visszanyerje erejét, és te vagy az utolsó szolgája. Számos rejtély vár a kastélyban és azon túl is, azt fedezel fel, amit akarsz, de erre csak 400 napod van – mármint tényleg! Amint elindítod a játékot, a visszaszámlálás elindul, és még ha ki is lépsz, az idő ugyanúgy telik, mostantól Switchen is.

There is No Game: Wrong Dimension

A There is No Game egy humoros point and click játék, ami egyáltalán nem veszi komolyan magát: az elveszett Játék nevezetű programot próbáljunk hazajuttatni egy hosszú kalandon keresztül. Mától elérhető Nintendo Switchen is.

Futottak még

A nagyobb bejelentések mellett néhány ígéretes címet egy rövidebb montázsba sűrítettek a készítők. Ezek között találjuk a Fezt (ami már játszható is a Switchen), az Art of Rallyt, a KeyWe-t, a Labyrinth City: Pierre the Maze Detective-et, a Weaving Tidest, a The House of the Dead: Remake-et, az Ender Lillies: Quietus of the Knights és a Beasts of Maravilla Islandet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...