Oxenfree 2: Lost Signals SW

Folytatódik az Oxenfree, ezúttal Rileyt követjük, ahogy rejtélyes rádiójelek nyomába ered.

Jövőre csúszik az Oxenfree II

Még tart az idei év, ami szükségszerűen azt jelenti, hogy lesznek még játékok, amelyeknek a megjelenését jövőre halasztják. Így járt az Oxenfree folytatása is.

Netflix: nem kezdünk játékstúdiók felvásárlásába

A Netflix vezetősége egy befektetőknek tartott előadáson leszögezte, nem tervezik, hogy a Night School Studio felvásárlása után ész nélkül neki állnak újabb és újabb stúdiókat bekebelezni.

A Netflixhez igazolt az Oxenfree-csapat

A videojátékok világa felé kacsingató Netflix egy nagyszerű indie csapatra vetette ki a hálóját. Az Oxenfree és az Afterparty által ismert Night School Studio mától a streamingszolgáltató alatt húzza az igát.

Az első részt támadják az Oxenfree 2 gonosz erői

Az Oxenfree 2: Lost Signals titokzatos gonosz erői olyan hatalmasak, hogy már beásták magukat az első játék kódjába is, különös rádiójelekként manifesztálódva. Reméljük, ez azt jelenti, hogy nincs már messze a premier!

PlayStationre is eltalál az Oxenfree II

Szorítsátok magatokhoz a rádióvevőt, a Night School Studio csapata ugyanis egy vadiúj előzetes mellett bejelentette, hogy PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is ellátogat majd az Oxenfree II: Lost Signals.

Ezeket láttuk a Nintendo Indie World Showcase-én

Újabb, független fejlesztésű játékokat bemutató műsort rendezett a Nintendo. Már ismert vagy most bejelentett indie alkotásokat láthattunk, és az biztos, hogy a változatosságra nem lehet panaszunk.