Immortals: Fenyx Rising - nyakunkon az utolsó DLC

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 19.
  • Letöltés
Már csak pár napot kell aludnunk, hogy a kezünk között foghassuk az Immortals: Fenyx Rising harmadik és egyben utolsó DLC-jét, The Lost Godsot. Az új kiegészítő úgy felforgatja az alapjátékot, hogy alig ismerünk majd rá.

Menetrendszerűen érkezik az Immortals: Fenyx Rising harmadik kiegészítőcsomagja, a The Lost Gods, ami egyben pontot is tesz a játék szezonbérletének a végére. A következő DLC-ben ismét új hőst kapunk, Asht, aki Pyrite szigetére vándorol, hogy ott egyesítse az olümposzi isteneket, és ezzel visszaállítsa az egyensúlyt a világban.

Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy a Ubisoft szerint Ash kalandja sokkal jobban fog hasonlítani a Diablóra, vagy - hogy már mitológián belül maradjunk - a Hadesre, ugyanis a The Lost Gods egy felülnézetes akció-RPG-vé konvertálja majd az alapjátékot. Az expanzióra pedig már nem is kell sokat várnunk, hiszen április 22-én debütál PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Switchen, Google Stadián és Amazon Lunán.

3.
KopyAti
#2: Igen, nagyon jó. Mellék küldetés, mint olyan, nem nagyon van. Inkább csomó tartaross kapu, amik változó nehézségü logikai feladványokat takar. De ne gagyi hülyeségekre gondolj, hanem tényleg jól átgondolt feladatok. Én nagyon élveztem ezeket. Mondjuk volt, ahol kockásra karmoltam magam, mire rájöttem a megoldásra. És ezeken kívül is van meg rengeteg challange. Igen picit azért kell grindolni, de melyik ow játékban nem? Egyébként ez sincs annyira túltolva. Az első DLC a logikai feladványokat viszi tovább. El lehet vele lenni. Viszont a második dlc-ben már kapsz 2 nagy szigetet, egy új főhőssel. Persze ez sincs akkora, mint az alapjáték, azért nem rossz. Próbáld ki, sztem nem fogsz csalódni. Számomra az év játéka volt tavaly, de hogy az év meglepetése az biztos.
2.
NemecsekErno
#1: Akkor gondolom tetszik.
Nem nagyon darálós, grinding-olós mint egyébként a hasonló Ubisoft-os AC játékok?

Tetszik amit eddig láttam belőle, de a szokásos "hozd vissza a kecskét", "vigyél vizet a szomjas parasztnak" Ubis mellék küldetések amik kellenek az előrehaladáshoz már nem nagyon jönnek be.
1.
KopyAti
Még csak most kezdtem a másodikat! Majd utolérem magam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...