Ingyenesen lecsaphattok a Horizon: Zero Dawnra

  • Írta: szlav
  • 2021. április 20.
  • Akció
Korábban már írtunk róla, de emlékeztető gyanánt ismét megemlítjük: a Sony Play at Home kezdeményezésének hála már ingyenesen beszerezhetitek a Horizon: Zero Dawn komplett kiadását a PlayStation-konzolokon.

A Sony a Play at Home akciósorozatával biztosítja, hogy az otthonragadt PlayStation-játékosok továbbra se unatkozzanak. Eddig is számos remek címet kaptunk ajándékba, tegnap este azonban élesedett az kezdeményezés legnagyobb dobása: május 14-ig bárki szabadon letöltheti a Horizon: Zero Dawn - Complete Editiont, amit aztán örökre meg is tarthatunk.

Érdemes lehet erre azoknak is lecsapni, akiknek már korábban volt szerencséje Aloy kalandjához, hiszen a teljes, kiegészítőkkel megpakolt csomagot kapjuk ajándékba. Ezzel tehát nem csupán néhány kozmetikai extrára, öltözetre vagy erőforráscsomagra tehetünk szert, de a The Frozen Wilds DLC-jére is, amely egy vadiúj régióval és nagyszerű küldetésekkel bővíti ki a történetet.

További jó hír, hogy a Play at Home játékainak beszerzésekor még PlayStation Plus-előfizetésre sincs szükségünk, így azok is örülhetnek az ajándékoknak, akik nem fizetnek elő az online többjátékos módokra és a havonta érkező játékokra.

74.
74.
TolokocsisIsBack
Mirol maradtam le baszdmeg!!!:D
73.
73.
szinkron
#61: Te egy undorito, provokáló troll vagy, akit senki se hívott.
72.
72.
NemecsekErno
Még jó, hogy annó végigcsináltam az alapjátékot. Majd amikor megjelent az Ultimate edition a DLC-vel, akkor eladtam az alapjáték CD-jét, hogy megvegyem az Ultimate-et.
A mentést letörölve újracsináltam az egészet, és elraktam a CD-t, hogy megmaradjon örökre az egyik legjobb játékélményem.
Mindegy, legalább most már meglett digitálisan is.

Jöhetne már a HZD 2...(meg egy PS5 hozzá)
71.
71.
bitchka
#69: Nekem amúgy Ádám szimpatikus, amikor nem akar humorkodni. Az a baj, hogy ott sok a filmes, ennélfogva bulvár hír is, hollywood meg ugye tele van ezzel. Mondjuk azért sem olvasom gyakran őket, mert tele van képregényes dologgal, én meg azt nem szeressem, szerintem az gyerekeknek való, bár a the boys elment szódával egyszer.
70.
70.
experto11
#69: Ign a játékvilág Blikkje.
69.
69.
frankdelgado
#68: Mentek is a levesbe, ott egyébként direkt generálják a ciikek stílusávl és tartalmával a feszkót. Tele van rasszistázó, homfóbozó tombolással az egész kóceráj. Nagy ritkán vannak játékos cikkek és születnek jó cikkek is. Gondolom azért van köztük egy-két értelmesebb is, aki inkább a szakma, vagyis az újságírás érdekelne.
68.
68.
bitchka
#67: Nem ismerem az ign-t, bár amilyen cikkeket olvastam, az alatt nagyon BLM, LMBTQ++ ellenesek voltak a kommentek.
67.
67.
frankdelgado
#64: Na az IGN-es ratyiszerkesztőség ide is beszivárgott a gémkapocsra? Ott durván tolják az lmbtq, a blm-et...az jó öreg Weinstein mestert sem lehet magasztalni?
65.
65.
bitchka
#60: bocs, a többi betű és a + lemaradt :D
64.
64.
bitchka
#60: Szerintem csak simán ne jelentkezz be és kész. Vagy írj valami LMBTQ ellenes dolgot, azt itt úgysem szabad.
63.
63.
frankdelgado
#58: Akkor tartsunk Crytek napot!

Főzni szoktál? Azért van kedvenc kajád és nem csak pizzát eszel.....
62.
62.
frankdelgado
61.
61.
frankdelgado
#56: hát nme olvastad, hogy a telefonom a hibáss? Te tényleg ilyen hüjje vagy? Még a poént se veszed, abból is hisztit csinálsz?
60.
60.
kryszisz
Tisztelt adminok! Továbbra is szeretném kérni profilom törlését, mert sok itt a félkegyelmű idióta (pláne egy, de az kitesz vagy tizet), és elég nehéz megállnom, hogy ne reagáljak rájuk, hiába na, mindig is felcseszett az emberi hülyeség. Na de ha nem is tudnék reagálni, az sokkalta egyszerűbb lenne. Mondjuk elég cink, hogy nincs erre lehetőség a profil menüpontban (vagy ha mégis, akkor jól el van rejtve), kb. a szerkesztés hiányával egyenértékű.
59.
59.
szinkron
#58: Na, jó. Részemrol ennyi volt ez a "vita".
58.
58.
crytek
#57: De szoktam, magyarul ,bár elég keveset mert nem igen érdekel a dolog
57.
57.
szinkron
#54: Könyveket, gondolom, nem olvasol.
56.
56.
szinkron
#55: Előbúlyik???? Jézusom, na tényleg nem veled kell muveltségi kérdésekrol vitázni.
55.
55.
frankdelgado
#53: Akkor leírom lassan, hogy te is megértsd: a gond azzal van, ahogy itt játszod az agyad, nem azzal, hogy te profi angolos vagy..ha vagy... A hejjjesírási hibákat meg ne kezdjük már itt elemezgetni, mert ugye amikor az észérvek elfogynak, akkor előbúlyik a nyelvtannáci mindenkiből... az elütésekért a telefonom a hibás :)
54.
54.
crytek
#53: Az tanuljon aki használni is akarja mondjuk pénzkeresésre vagy hogy jobb legyen az élete.De ez nem csak a nyelv ez mindennel így van ha új munkába állsz azt is meg kell tanulni mert ha nem szevasz mehetsz máshova...

Nos nekem a nyelvre azon kívül hogy a játékokban talán érne valamit semmi de semmi hasznom nem volna belőle ennyit meg nem érnek meg a játékok nem mellesleg ugyanúgy magyarítással tolnám őket még akkor is ha perfekt lennék angolból.


frankdelgado: Neked valamiért rögeszméd lett ez a "szopatás" dolog.. ez az életem ebben nincs semmi szopatás, ha hazudozni akarnék nem ezekkel a témákkal kapcsolatban tenném mert ezeknek semmi értelme nem volna.
53.
53.
szinkron
#52: Sznob gyokér, meg kretén az, aki szerint kell nyelvet tanulni? Mondhatném, hogy, aki ugy ragozza a játszom szot, hogy játszok, az nyilván egy sotétagyú, muveletlen paraszt es a véleménye is pont annyit ér, de nem teszem, mert fogalmam sincs ki vagy.
52.
52.
frankdelgado
#51: Köszönjük az MTA angol nyelvi tanszék dolgozóinak az idegennyelv tanulás népszerűsítésére tett erőfeszítéseit. Mindazonáltal 2 okból is kretének vagytok.

1. crytek copat benneteket és otthon röhög a markába a vergődéseiteken. a másik témája a 300 ft-os gamepass. Elég benyögnie és a sok taigetosz szökevény rögtön ráugrik, mint gyöngytyúk a zöld takonyra.

2. ha mégsem kamuzik és valóban ilyen egyszerű életet él, ahhoz nektek mi közötök? Nekem német nyelvvizsgám van, angolt már sokszor, sokfele tanultam és azért egy HZD szintű játék nem fog ki rajtam, de amit lehet magyarul játszok és nem hat meg a sok sznob gyökér dumája.....

A játékhoz annyit, hogy jófejség, h ingyen van, legalább nem kell lemezt dugdosni. Pont nemrég álltam neki, ez még kimaradt a nagyok közül. A forbidden westről az a hír járja, hogy ékes magyar nyelven jelenik meg.....
51.
51.
szinkron
#48: Hát ebben a beszelgetesben mindenesetre jellemezted magad. Felhívom a figyelmedet, hogy a beszűkültség nem erény. Gondolom, mivel a haverjaid papucsok, te, ahogy nem tanultal meg angolul, még szűz is vagy.
50.
50.
nemfontos
#48: Az hogy van nő, nem jelenti hogy papucs is vagy. Az már a munkatársaid bénasága, ha ők azok. Erőszakos, pöffeszkedő asszony nem kell az biztos. DE. Egy nő általában gondoskodóbb. Sokkal jobban tudja tisztogatni, rendezgetni a "fészket" mint én, amihez amúgy sincs semmi kedvem. Néha pedig egy jó meleg p***i sem árt, főleg ha ismered, és nem kapsz tőle betegséget, nem nőnek karfiolok a szerszámon az együttlét után.
Arról nem is beszélve hogy ketten könnyebb az élet, és sokszor szórakoztatóbb is. Ahogy öregszel, ez annál jobban igaz lesz. Ettől még nem kell papucsnak lenned, sőt...
49.
49.
Ooorky
#48: Aki papucs az az élet más területén is az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...