Ingyenesen lecsaphattok a Horizon: Zero Dawnra

  • Írta: szlav
  • 2021. április 20.
  • Akció
Link másolása
Korábban már írtunk róla, de emlékeztető gyanánt ismét megemlítjük: a Sony Play at Home kezdeményezésének hála már ingyenesen beszerezhetitek a Horizon: Zero Dawn komplett kiadását a PlayStation-konzolokon.

A Sony a Play at Home akciósorozatával biztosítja, hogy az otthonragadt PlayStation-játékosok továbbra se unatkozzanak. Eddig is számos remek címet kaptunk ajándékba, tegnap este azonban élesedett az kezdeményezés legnagyobb dobása: május 14-ig bárki szabadon letöltheti a Horizon: Zero Dawn - Complete Editiont, amit aztán örökre meg is tarthatunk.

Érdemes lehet erre azoknak is lecsapni, akiknek már korábban volt szerencséje Aloy kalandjához, hiszen a teljes, kiegészítőkkel megpakolt csomagot kapjuk ajándékba. Ezzel tehát nem csupán néhány kozmetikai extrára, öltözetre vagy erőforráscsomagra tehetünk szert, de a The Frozen Wilds DLC-jére is, amely egy vadiúj régióval és nagyszerű küldetésekkel bővíti ki a történetet.

További jó hír, hogy a Play at Home játékainak beszerzésekor még PlayStation Plus-előfizetésre sincs szükségünk, így azok is örülhetnek az ajándékoknak, akik nem fizetnek elő az online többjátékos módokra és a havonta érkező játékokra.

73.
73.
szinkron
#61: Te egy undorito, provokáló troll vagy, akit senki se hívott.
70.
70.
experto11
#69: Ign a játékvilág Blikkje.
63.
63.
frankdelgado
#58: Akkor tartsunk Crytek napot!

Főzni szoktál? Azért van kedvenc kajád és nem csak pizzát eszel.....
62.
62.
frankdelgado
61.
61.
frankdelgado
#56: hát nme olvastad, hogy a telefonom a hibáss? Te tényleg ilyen hüjje vagy? Még a poént se veszed, abból is hisztit csinálsz?
60.
60.
kryszisz
Tisztelt adminok! Továbbra is szeretném kérni profilom törlését, mert sok itt a félkegyelmű idióta (pláne egy, de az kitesz vagy tizet), és elég nehéz megállnom, hogy ne reagáljak rájuk, hiába na, mindig is felcseszett az emberi hülyeség. Na de ha nem is tudnék reagálni, az sokkalta egyszerűbb lenne. Mondjuk elég cink, hogy nincs erre lehetőség a profil menüpontban (vagy ha mégis, akkor jól el van rejtve), kb. a szerkesztés hiányával egyenértékű.
59.
59.
szinkron
#58: Na, jó. Részemrol ennyi volt ez a "vita".
58.
58.
crytek
#57: De szoktam, magyarul ,bár elég keveset mert nem igen érdekel a dolog
57.
57.
szinkron
#54: Könyveket, gondolom, nem olvasol.
56.
56.
szinkron
#55: Előbúlyik???? Jézusom, na tényleg nem veled kell muveltségi kérdésekrol vitázni.
55.
55.
frankdelgado
#53: Akkor leírom lassan, hogy te is megértsd: a gond azzal van, ahogy itt játszod az agyad, nem azzal, hogy te profi angolos vagy..ha vagy... A hejjjesírási hibákat meg ne kezdjük már itt elemezgetni, mert ugye amikor az észérvek elfogynak, akkor előbúlyik a nyelvtannáci mindenkiből... az elütésekért a telefonom a hibás :)
54.
54.
crytek
#53: Az tanuljon aki használni is akarja mondjuk pénzkeresésre vagy hogy jobb legyen az élete.De ez nem csak a nyelv ez mindennel így van ha új munkába állsz azt is meg kell tanulni mert ha nem szevasz mehetsz máshova...

Nos nekem a nyelvre azon kívül hogy a játékokban talán érne valamit semmi de semmi hasznom nem volna belőle ennyit meg nem érnek meg a játékok nem mellesleg ugyanúgy magyarítással tolnám őket még akkor is ha perfekt lennék angolból.


frankdelgado: Neked valamiért rögeszméd lett ez a "szopatás" dolog.. ez az életem ebben nincs semmi szopatás, ha hazudozni akarnék nem ezekkel a témákkal kapcsolatban tenném mert ezeknek semmi értelme nem volna.
53.
53.
szinkron
#52: Sznob gyokér, meg kretén az, aki szerint kell nyelvet tanulni? Mondhatném, hogy, aki ugy ragozza a játszom szot, hogy játszok, az nyilván egy sotétagyú, muveletlen paraszt es a véleménye is pont annyit ér, de nem teszem, mert fogalmam sincs ki vagy.
52.
52.
frankdelgado
#51: Köszönjük az MTA angol nyelvi tanszék dolgozóinak az idegennyelv tanulás népszerűsítésére tett erőfeszítéseit. Mindazonáltal 2 okból is kretének vagytok.

1. crytek copat benneteket és otthon röhög a markába a vergődéseiteken. a másik témája a 300 ft-os gamepass. Elég benyögnie és a sok taigetosz szökevény rögtön ráugrik, mint gyöngytyúk a zöld takonyra.

2. ha mégsem kamuzik és valóban ilyen egyszerű életet él, ahhoz nektek mi közötök? Nekem német nyelvvizsgám van, angolt már sokszor, sokfele tanultam és azért egy HZD szintű játék nem fog ki rajtam, de amit lehet magyarul játszok és nem hat meg a sok sznob gyökér dumája.....

A játékhoz annyit, hogy jófejség, h ingyen van, legalább nem kell lemezt dugdosni. Pont nemrég álltam neki, ez még kimaradt a nagyok közül. A forbidden westről az a hír járja, hogy ékes magyar nyelven jelenik meg.....
51.
51.
szinkron
#48: Hát ebben a beszelgetesben mindenesetre jellemezted magad. Felhívom a figyelmedet, hogy a beszűkültség nem erény. Gondolom, mivel a haverjaid papucsok, te, ahogy nem tanultal meg angolul, még szűz is vagy.
50.
50.
nemfontos
#48: Az hogy van nő, nem jelenti hogy papucs is vagy. Az már a munkatársaid bénasága, ha ők azok. Erőszakos, pöffeszkedő asszony nem kell az biztos. DE. Egy nő általában gondoskodóbb. Sokkal jobban tudja tisztogatni, rendezgetni a "fészket" mint én, amihez amúgy sincs semmi kedvem. Néha pedig egy jó meleg p***i sem árt, főleg ha ismered, és nem kapsz tőle betegséget, nem nőnek karfiolok a szerszámon az együttlét után.
Arról nem is beszélve hogy ketten könnyebb az élet, és sokszor szórakoztatóbb is. Ahogy öregszel, ez annál jobban igaz lesz. Ettől még nem kell papucsnak lenned, sőt...
49.
49.
Ooorky
#48: Aki papucs az az élet más területén is az.
48.
48.
crytek
#47: Van sok papucs munkatársam, belőlük kiindulva akkor inkább egyedül halok meg mintsem egy börtönben
47.
47.
nemfontos
#46: Azért a nő jó ha van. Csak óvatosan kell válogatni. :)
46.
46.
crytek
#43: Ez van amikor képtelen vagy elfogadni hogy másokat mi nem érdekel..halkan jelzem nekem pont nem kell se nő (se férfi,mert ezt bizony ma már oda kell írni)
Én egyedül elvagyok ,de ezek szerint neked lehet szar valami a fergeteges világ angoloddal meg a nőddel meg a nagy külföldi utazgatásaiddal hogy itt papolsz nekem mi a jó és mi nem ...
45.
45.
nemfontos
#44: A helyesírási hibákért a rohadt telefon a hibás.
44.
44.
nemfontos
#43: Hagyjátok már ezt a fenébe. Ha valaki akar tanulni az meg teheti és tanulni jó. Ugyanakkor lehet hogy neki erre nincs szüksége mert magyarként ebben az országban tökéletesen elboldogul. Rendesen él és dolgozik. Hagyjátok békén. Beszéljétek a játékról.
43.
43.
szinkron
#37: Teged senki sem ment meg attol, hogy egy beszulkult latokoru ember maradj. Minek egy ilyen emberrel vitatkozni arrol, hogy tobbet tudni jobb, mint kevesebbet? Ha talakoznal egy szep angol lannyal, aki tetszik neked de egy szavat se erted, talan majd felfogod, hogy milyen szerencsetlen vagy.
38.
38.
shatterhand
#4: Tapasztalatból de idegenforgalmi helyeken olaszba, horvátba és spanyolba se tudtak vagy nem is akartak máshogy beszélni a saját nyelvükön kívül. Tudok németül, sok német turista is jár oda és én lepődtem meg a legjobban,hogy pislognak. Majdhogynem kézzel lábbal mutogatással tudtunk csak komunikálni. Hozzánk meg bejön egy osztrák és elvárja,hogy németül köszönjek neki.
37.
37.
crytek
#36: A szánalmas az hogy te ezt komolyan is gondolod

Ez kb olyan hogy nincs élete meg szar szemét valaki aki az egész életét egy panelban éli le holott lenne pénze venni nagy kertes kecot de nem érdekli mert ő úgy ahogy és ahol van jól él és boldog..
Nehogy már te mond meg nekem hogy nekem mi a jó.. Tudom sokként éri a kis lelked hogy láthatsz olyan embert a földön aki magasról leszar mindent a pc-n kívül.... ezt meg itt magyarba is látom SZEMMEL magyar nyelv se kell hozzá..nem hogy angol...
Szóval ja nem érdekel semelyik másik ország mert nem tud olyat mutatni amiért én kimennék oda ha tudnék angolul ha nem...
És valóban megérdemlem mivel ez az életem és én így vagyok boldog sőt most hogy látlak téged félkegyelműt még boldogabb vagyok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...