Remekül fogy a Frostpunk, ünnepelnek a készítők

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 23.
  • Biznisz
Link másolása
Jelentős mérföldkövet léptek át a Frostpunk eladásai, ugyanis mostanra több mint hárommillió példány talált gazdára a posztapokaliptikus városmenedzselős játékból. A fejlesztők most egy hatalmas leárazással ünneplik a sikert.

A kritikusok és a játékosok tetszését is egyaránt elnyerte a 2018-ban debütált Frostpunk, ami nem csak a folyamatosan érkező kiegészítőkben, de a Kickstarteren sikert arató társasjáték-adaptációban is megmutatkozott. A 11 Bit Studios pedig nemrég örömmel jelentette: több mint hárommillió kópiát adtak már el városmenedzsment-játékból.

Ezt a rendkívüli mérföldkövet egy április 26-ig tartó Steam Sale-lel ünneplik a készítők, ahol nem csak a Frostpunkot, de a csapat többi játékát is jelentős kedvezmény mellett zsákolhatjátok be.

Az ünnepi alkalom kapcsán egyébként a stúdió egy pár érdekes statisztikát is megosztott, amiből többek között kiderült, hogy valaki már 2700 órát fagyoskodott a Frostpunk posztapokaliptikus világában, illetve hogy a fejlesztőcsapat játékaival kollektíven már több mint 14 ezer évet játszottak a Steam-felhasználók.

1.
1.
almaspite
Egyszer végig játszható, de úgy 2-3 próbálkozás után nagyon egyszerűek küldetések. A hangulata az csillagos ötös(sajnos a mellette a történetnek lenne potenciálja, de nincs kihasználva), de mint játék már játszottam jobbal is a kategóriában.

A hideg elleni háború meg kicsit kevés, próbáltak más irányokba is mozgolódni a fejlesztők a dlc-kel, de látszik hogy a motor más lehetőségeket nem nagyon hagyott nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...