Videón a Metro Exodus: Enhanced Edition

  • Írta: gorien
  • 2021. április 28.
  • Videó
Link másolása
Tavaly jelentették be a Metro Exodus fejlesztői, hogy az újgenerációs konzolok érkezésével készítenek egy next-gen változatot is a játékukhoz. Most ennek a PC-s változatába leshetünk bele, ami kizárólag ray tracinges videokártyákkal fog futni.

A 4A Games tavaly jelentette be, hogy a 2019-es Metro Exodust next-gen változattal javítja fel az újgenerációs konzolok kedvéért, idén pedig az is kiderült, hogy ez az Enhanced Edition a PC-ket sem kerüli el – ezzel ez lesz az első AAA-játék, ami csakis ray tracinget támogató videokártyákkal fog futni.

A Digital Foundrytól érkezett negyvenperces videóban ezt a PC-s feljavított változatot vehetjük szemügyre, amely május 6-án fog megjelenni. A fejlesztők számos funkción végigvezetnek minket: így például a pixelpontos, globális megvilágításon, valamint a minden fényforrást és a tükröződő felületeket érintő ray tracingen – utóbbi ráadásul PC-n még fejlettebb is lesz, mint a konzolos változatokban. A PC-s verzió emellett a DLSS 2.0-t is támogatni fogja.

A PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es kiadások megjelenése szintén 2021-ben várható, de azokhoz pontos dátumunk még nincs. Bármilyen platformon is legyen meg a Metro Exodus, az Enhanced Editiont ingyen szerezhetjük majd be hozzá.

5.
5.
xanatos0911
#3: Benne van a cikkben, hogy ingyenes lesz. Viszont PS4-re hiába várod, ha nincs PS5-öd.
4.
4.
Goofey84
#3 Ingyenesnek ingyenes, de a nextgen konzolokra jön
3.
3.
Raam989
De jó hogy most vettem meg ps4-re. Remélem az upgrade ingyenes lesz...
2.
2.
Gerzson95
Pc-re ilyen kiadni,olyan,mintha Dunára vizet hoznál.....
1.
1.
Goofey84
Az nextgen konzolokhoz csinálnak egy fejlettebb verziót és pc-re adják ki a konzolos megjelenésről meg nincs információ? Csak nekem fura ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...