A harcé a főszerep a májusi PlayStation Now-ban

  • Írta: gorien
  • 2021. május 4.
  • Akció
Link másolása
Van, amikor a szép szó nem elég, helyette az ökölnek és a pengének kell helyettünk beszélnie. Ha bizsereg a tenyerünk egy jó kis bunyóért, a PlayStation Now májusi kínálata épp nekünk való lehet.

Nemrég bejelentette a Sony, hogy 1080p-s streaminggel erősíti a PlayStation Now-t, amit az elkövetkező hetekben véglegesítenek a szolgáltatás minden támogatott régiójában. Így már a májusi játékokat is magasabb felbontásban élvezhetik majd az előfizetők, remélhetőleg, mielőbb.

Az új címek között találjuk a Nioh-t, amelyben szamurájjá válhatunk a hadakozó fejedelmek korabeli Japánban. Bőven lesz részünk brutális összecsapásokban, emberekkel és démonokkal egyaránt, a játék PS Now-ban való felbukkanása pedig épp jó ünneplés ahhoz, hogy a széria nemrég átlépte az ötmilliomodik eladást.

A Jump Force-ban nem csupán szamurájok lehetünk. Ebben a gigantikus crossover-játékban kedvenc anime- és mangahőseink feszülnek egymásnak – Dragon Ball, One Piece, Naruto, Bleach, Hunter X Hunter, mit szeretnénk még? A látványos harcokat 2021. augusztus 2-ig élvezhetjük.

Hasonlóan ismert már az időkorlátja a harmadik új játéknak is: a Streets of Rage 4-et csak 2021. november 1-ig játszhatjuk a PS Now-n belül. A klasszikus beat 'em up-trilógia modern folytatásában régi kedvencekkel és új ismerősökkel is találkozhatunk, miközben végigpofozzuk magunkat Wood Oak City utcáin. A buliba ráadásul két barátunk is csatlakozhat.

2.
2.
Zuzmo
#1: Szerintem kiszámolták, hogy a magyarok nagy része mindig új email címmel csak trialban, vagy egyéb más trükkökkel használná a szolgáltatást. Arra meg nem érdemes szervereket bérelni a környéken, ami nélkül pedig nem tudják biztosítani a szolgáltatás megfelelő színvonalát.
1.
1.
GemForge
Ez mind remek. De!
Kedves Sony Magyarország, mikor lesz elérhető itthon a szolgáltatás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...